2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

scedcedu...bence de hurafe gibi...ben doğduğundan beri sık emziriyorum..kilo alımı da gayet iyi..ama adet oldum...ya benim ki adet değilkafamçokkarıştı..ya da tartı yalan söyliii...ohaoldumsmile

bana birazdan misafir gellecek
hiç havamda değilim ya
bide sizce 3 çeşit ikram yeter mi?
gerçi yetmese de bu saatten sonra bişey yapamam da

bana birazdan misafir gellecek
hiç havamda değilim ya
bide sizce 3 çeşit ikram yeter mi?
gerçi yetmese de bu saatten sonra bişey yapamam da

yaa herhalde yeter.
gelen de eliboş gelmesin zaten bebekli eve geliyor.
benim annem bile ikram yapmıyor gelene artık, ben çocuklu kadınım bebek bakıyorum diyor.
oğlumu kullanıyor gibi geliyor bana hadi hayırlısı bakalım aklinialirimsmile

herbişeysini attım
eksik var yoksa biyerimi cıkmıs anlamadım
cıkık bi yer pompa kolunun takıldığı beyaz yer
uğuylan yapıstırsam

juli aferin kız sana ne iyi etmişin
akıllı juli çek cezanı şimdi:))

benim elektrikli pompanin markasi amedaymis yanlis yazmisim önceki sayfada cok memnunum bundan

benimde ameda lactaline çok memnunum 15 dkda 2 göğsüde boşaltıyor

geçenlerde yine sordum ama cevap alamadım..:umursamaz:..tekrar sorayım...sezaryen olanlar..kesi yerinizde iğne batar gibi bir his oluyor mu sizde de?bilmiyorumkismile

bende olmuyo canım

anne olmak canım bu nişasta olayı nedir benim keremde öksürüyor ve hırıltısı var doktora gittik ilaç kullandık hırıltısı geçti ama öksürüğü hala var neye iyi geliyor nişasta

canım 5 kahve fincanı suya 1 tatlı kaşığı nişastayı koyup pişiriyosun ince mama kıvamında olsun biberondan geçicek şekilde kalın olursa inceltirsin
kaynat ılıttıktan sonra ver
ben 20-30 cc veriyorum 2 veya 3 kere
nişasta yumuşatıyo canım balgamı öksürürken temizlesin diye
ben şurubunuda veriyorum günde 2 kere sekrol
yarın kontrolumuz var hırıltısı çok azaldı
demir öyle bi öksürüyoduki başkasının yanında utanıyodum sanki karda yatırmışımda üşütmüşüm gibi

kiralama hiç uyguna gelmiyo ben jokerden 299 a almıştım düşünen varsa çok kullanışlı sessiz bir makine çift göğsü 15 dk da boşaltıyo

aaaa ben bu arada işe başladım
benim kendi işim e demirde annem bakıyo malum
e bizde ailecene çalışıyoz
annemin işi oldumu 1-2 saat ben gidip bakıyorum emziriyorum geliyorum
düzene gircez inşallah
birazdan gene gidicem

anneolmak; bence de pahalıya geliyor zaten.
sadece bilgi olsun d,ye yaziim. dedim.
bana göre de lactaline medela'dan çok daha güzel bir alet zaten.
ama biraz daha tuzlu işte

hadi hayırlı olsun canım. kendi işininizin olması avantaj tabi senin için.

gunaydın kızlar
medela mını elektrıklı pompasını kulanan var mı?
ve en ucuz bır yerde vardı hangı sıteydı hatırlayan var mı?

canım siteyi hatırlamıyorum ama medelayı biz medikalciye getirttik 135 e geldi galiba ama memnunum ben güzel sağım yapıyo tavsiye ederim tabi istersen daha pahalıya daha iyi ürünlerde var hastanede bbeğim sarılık olduğunda kullanmıştım amedaydı galiba 300 lü bişeydi çift sağım yapıyo süper bişeydi ama ben o kadar para vermek istemediğim için ve işimi medelada göreceği için bunu aldım

slm kizlar hava cok guzel bugun biz de oglusla yarim saatligine site bahcemizde dolasmaya ciktik gerci pek sevmedi benim oglum gozune gunes geldikce sinir oluyo basiyo yaygarayi ama alismasi alzim anensi gezgindir onun gibi olmasi laizm evde oturamnayiz valla havalar duzelince
ama 3 gundur kakasini yapamadigi icin cok sikintisi var dun yarim cay kasigi zeytinyagi da verdim ama yine tik yok dun aglarken sancisindan katildi kaldi mosmor kesildi yavrum katilinca ne yapiyorsunuz kizlar dun omrumden omur gitti
bir de aglarken bogazindan hirilti sesi geliyor oksurugu falan yok ama kusmugu balgam yapip hirilti mi yapiyor acaba daha cok da aglarken geliyor bu ses

cok sukur iyiymis caganimiz bir daha hic hasta olmasin ins. meleklerimizin hepsi cok saglikli olsunlar ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…