offf ya
kocam pofur pofur uyuyo
oğlum fıldır fıldır bakıyo
gülücükler atıyo
uyusada bende uyusam yaa
çok uykum var ama uyumuyo kızanım
bakınıyo yaw
feyza mamaya neden baslıyon işe baslıcan için mi
su devlete yine sinir oldum
elin gevur memleketlerinde doğum izni 2 sene
cocuk doğurdun diye verilen paralar cabası
hem 6 ay kesintisiz anne sütü diyorlar hemde 2 ay sonra iş
ee bu kadınlar işte nasıl verimli süt üretecek
juli
Canim burdada o eski haklar yok artik.Kadinlar is kaybetme korkusundan hemen ise geri dönüyorlar dogum parasi ise 1 seneye indirildi.Sonra ayda verilen cocuk parasi bezinin parasina yetmez mümkün degil.
günaydın canım
kız esmer kaçırmışsın milleti.sen 1,5 saat yolmu çekiyorsun hersabah?
Günaydin herkese,
Bugün hic iyi degilim, esim dün misafir cagirmisti cok gec gittiler gece 11 de ancak uyuyabildim.
Normalde yusuf 20 de uyuyor o uyuyunca ben de uyuyorum ki aksama kadar bosalan memelerin tekrar süt dolsun diye. Dün gece uyuyamadim ama bebek uyudu o yüzden saat 5 den sonra bebege yine ben baktim ve sütüm dogru düzgün gelmedi. Dahasi var... Bu aksam da yemege misafir geliyor cikip alisveris yapmam lazim yemek yapip evi süpürmem gerekiyor, ama bebege kim bakicak benim bebik gündüzleri uyumaz hep benle oyna ister. Isin en sinir bozucu tarafi dünkü misafiri da bugünkünü de esim bana sormadan cagirdilmaz:
Bir de kaynanamla kavgali ayrildigimiz icin esim kendi annemin gelmesini istemedi, yardimci biri tutmami da istemiyor sinir oluyorum bir de ben daha bebekten dolayi tuvalete gidemezken bana sormadan misafir cagiriyor...
dışardan yemek söyle, hiç hazırlık yapmaya kalkma bence.
eşine de söyle ne anamı istersin ne kadın çağırmaya izin verirsin, her gün de misafir çağırırsın ben nasıl kalkacam altından de.
habersiz misafir getirme konusunda dünden sert yapsaydın keşke; belki bugünküleri çağırmaya cesaret edemezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?