2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

offf ya
kocam pofur pofur uyuyo
oğlum fıldır fıldır bakıyo
gülücükler atıyo
uyusada bende uyusam yaa
çok uykum var ama uyumuyo kızanım
bakınıyo yaw

sevcan cım yarın bi aktara git adaçayı al eve gel akşam 6,5 gb demle 7de 20cc kadr doldur biberonu az şeker tatlandır içir birkaç gün aynı saatte ver 1 hafta sonra en geç 12de oğlun mışıl mışıl uyur

sevcanım kızanınla oyna bakeeem sen beyaa :))
oyun ıster bunlar benımkı de tutturdu oynayacam dıyee bugun butun gun..
vıtamaltı sulandırıp ıcebıldım canım pekmez gıbı tadı sen de oyle yap sulandır ben 5.75 e aldım vıtayı ama maltana 1.45 tı galıba ama cok degıl yanı 2 tl yoktu 1 lı bısey
tadı da caprısun vardı eskıden onun bıraz daha asıtlısı ananas seftalı ve armut aromalı aldım

günaydın kızlar
puff bizimki bugün baya erken uyandı yaa
gıcık oğlan ne olcek

nan erken kalkıyon ama totonu devirip oturuyon koltuğunda.
sabahın körü 1,5 saat yol çekiin mi, nankör kadın.
evime gitmek istiim :gitme:

juli
Canim burdada o eski haklar yok artik.Kadinlar is kaybetme korkusundan hemen ise geri dönüyorlar dogum parasi ise 1 seneye indirildi.Sonra ayda verilen cocuk parasi bezinin parasina yetmez mümkün degil.

Türkiyede cocuk parasi verseler diger hicbir seyi ödeyemezlerdi isci maaslari ivir zivir... Cünkü türkiyede cocuktan bol ne var hepsine para ödemek sikar biraz,,

Burda cocuk yok ki, yasli nüfus patlamis durumda devlet millet cocuk yapsin diye gözünün icine bakiyor, bizimkiler cocuk sayisini azlatmak icin ugrasiyor. Mesela 2008 de yeni yabancilar yasisi paketi cikardilar orda ögrencilerin cocuk parasi almasinin önünü kestilar cünkü cocuk parasi yüzünden ögrenci sayisi artti insanlar okulunu bitirince geri dönmediler cocuk yapip cocuk parasiyla geciniyorlardi. Ama o cocuklar birgün ülkelerine geri dönücek avusturyaya katkisi olmicak diye vermemeye basladilar, bunun gibi türklerin ve cocuk sahibi olanlarin cok oldugu bölgelerde cocuk parasi alamayanlar bile oluyor. cünkü o bölgelerde artik cocuk istenmiyor.

Günaydin herkese,

Bugün hic iyi degilim, esim dün misafir cagirmisti cok gec gittiler gece 11 de ancak uyuyabildim.
Normalde yusuf 20 de uyuyor o uyuyunca ben de uyuyorum ki aksama kadar bosalan memelerin tekrar süt dolsun diye. Dün gece uyuyamadim ama bebek uyudu o yüzden saat 5 den sonra bebege yine ben baktim ve sütüm dogru düzgün gelmedi. Dahasi var... Bu aksam da yemege misafir geliyor cikip alisveris yapmam lazim yemek yapip evi süpürmem gerekiyor, ama bebege kim bakicak benim bebik gündüzleri uyumaz hep benle oyna ister. Isin en sinir bozucu tarafi dünkü misafiri da bugünkünü de esim bana sormadan cagirdi lmaz:

Bir de kaynanamla kavgali ayrildigimiz icin esim kendi annemin gelmesini istemedi, yardimci biri tutmami da istemiyor sinir oluyorum bir de ben daha bebekten dolayi tuvalete gidemezken bana sormadan misafir cagiriyor...

dışardan yemek söyle, hiç hazırlık yapmaya kalkma bence.
eşine de söyle ne anamı istersin ne kadın çağırmaya izin verirsin, her gün de misafir çağırırsın ben nasıl kalkacam altından de.
habersiz misafir getirme konusunda dünden sert yapsaydın keşke; belki bugünküleri çağırmaya cesaret edemezdi.

bugünküleri önceden cagirmisti zaten, dün sert yaptim ama anlamiyorlar erkekler,

yurt disindayim hic disardan eve servis yapan biryer bilmiyorum, bir de heryerden yemek yemiyoruz olur olmadik yerlerde sarap domuz ürünleri kullaniyorlar. yemek yedigimiz bir iki yer var onlarda evlere servis yapmiyor ve zaten fast food yicekler.

ben daha kahvalti etmedim gögüslerim bombos ve evde yicek bisey yok aglamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…