• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Kuşum bunlar asla doğru değil benim bütün ama bütün belirtilerim erkek ve sonuç bebeğim kız olucak he tutan vardir ama bence oda şansa tutuyordur yani
Değil mi? Bana da artık öyle geliyor çünkü benimde erkek ama doktor kıza benziyor dedi yani 🤓

Kızlar sol gögüs sağdan büyükse kız, yada tam tersi ise erkek gibi hurafe varmış. Tutan var mı siz de? Bir de koyu bölgeside kızsa solda erkekse sağda büyük oluyormuş.
Benim de buna göre kiz olması çok netti ama erkekk . Artık hiç bir belirtiye aldanmam

Kızlar sol gögüs sağdan büyükse kız, yada tam tersi ise erkek gibi hurafe varmış. Tutan var mı siz de? Bir de koyu bölgeside kızsa solda erkekse sağda büyük oluyormuş.
Hiç alakası yok ya benim bütün belirtilerim kızdı buna çin takvimi maya takvimi gibi hurafelerde dahil ama oğlum olacak. Sadece sağdan yumurtlamışım o erkek derlermiş ben de duymadım ama tam tersi olanlarda var bence bu da tesadüf. Rüyamda erkek bebek gördüm tek bu doğru çıktı 😍

Madem illa alacak ya seni de gotursun sen begen ya da sorsun neye ihtiyacin var nasil bir sey istersin ona gore alsin ya da en kotu begendigin seyin parasini versin sen al niye koca koca insanlar bunlari akil edemiyor anlamiyorum sanki o yollardan biz gectik
Kız benimki almayı bile akıl edemiyor 😂😂😂

Kızlaaar sabah en aktif olmayan grup biziz dedikten sonra hiçbir sohbete yetişememişim ama iyi ki demişim ne güzel oldu böyle ❤️
Koca tarafı akrabalarıyla kötü ilişkisi olan herkese çok üzüldüm ben hepsinden uzakta yaşıyorum o sebeple herhangi bir ilişkimiz yok 😄

Matmazel - Matmazel - Kıııızzz sen neler yaşamışsın yarısına kahkaha attım yarısına sinirlendim. Ay gerçekten ne insanlar var ya ahahah. Ağzım açık okudum resmen. :halay:

Bu arada kızlar kimler hangi şehirdeen?? Ben balıkesir.
Balıkesir 💃💃
bir de sağ kalçamda 3-4 haftadır hafif ağrı vardı, özellikle yokuş inerken, yataktan kalkarken son 2 gündür şiddetlendi yürürken çok zorlanıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?
Benimde ara ara kuyruk sokumunda oluyor ağrı oturamıyorum da kontrolüm 2 gün sonra detaylı için gidicem unutmazsam sorarım doktora
Yaaa ben 19+5 im arayan soran yok aşı için
Beni de bugün aradılar 20+3 haftaya gideceğim ilk doz için

Olmadı.Hafif omuz ağrısı hepsi o.Bence risk almayıp yaptırmak lazım.
Çok sevindim yan etki yapmamasına. Doktoruma danışacağım ben de çok erken haftalarda aramışlardı 20. Haftadan sonra dediler aşı için. Bir sonraki kontrolümde soracağım. Gitmeden arayıp bilgi vermek gerekiyor mu peki aile hekimine aşı için?

Back
X