canım ..benim kızkardeşimin de bir parmağı öyle doğuştan yapısı o şekilde yani .seninki de öyle olabilir.yalnız ipe dolanmıştı diyosun... bi zarar görmüş olabilir mi acaba?bi ortopediciye göster olmazsa...günaydın kızlar
epeydir giremiyorum siteye
umarım bi yaramazlık yoktur
size bişe sormak istiyorum
bugün bebişimin ayak parmaklarında bi tuhaflık fark ettim
sağ ayağının ikinci parmağı diğerleri gibi düz durmuyor
diğer küçük parmakların üstüne çıkacakmış gibi duruyor
sol ayak parmakları normal
acaba bu durum normalmi hiç inceledinizmi bebeklerinizin ayak parmaklarını
1,5 ay önce kızıma kilotlu çorap giydirirken içinden bir ip parçası kızın parmağına dolanmıştı
çorabı giydirirken acı bir çığlık attı
hemen çıkarıp ipi kurtardım
bizimkide sustu ama hangi parmaktı hatırlamıyorum
acaba bu yüzdenmi oldu anlamadım
günaydın kızlar
günaydın kızlar
1,5 ay önce kızıma kilotlu çorap giydirirken içinden bir ip parçası kızın parmağına dolanmıştı
naber cınım
kızlar napıyosunuz nasılsınız biz iyi olıcaz inşallah bir haftadır hastanedeydik bronşit başlangıcından yattı bebeğim dün geldik eve ama siteye görmek nasip olmadı açılmadı yorucu çok uykusuz 1 hafta geçirdim şuan kaynanam yanımda o yarın gidicek o gitmeden bende harale gürele evişi yapıyorum bu sabah çağanımı yıkadım şimdi tüllere camlara girişicem sizede bi selam vermek istedim hastaneyi ne siz sorun nede ben anlatıyım şükürlerolsun atlattık rabbim oraya düşürmesin orasızda bırakmasın çağanın sağlık durumu şuan için iyi hafif öksürüğü var ama doktor çok fazla kalmadı dedi ciğerleri temiz artık dedi oğlum hastenedeyken artık bana tepki vermeye başladı gülücükler saçıyo( tabii gazı yoksa) ay ama birbalgam kustu çocuğum çıkıcağımız gün resmen avucumu doldururdu yani o derece tıkanmış çocuğum nerde hasta oldu bu kadar evi çokmu sıcak yapıyom anlamadım gitti neyse bizden haberler böyle geçmişe bakmaya şuan fırsatım yok varsa bi gelişme bi yaramazlık bana yazın arkidişler daha bugfün çıkıp hediye alcam kaynanam gitmeden çıkmam lazım daha çıkamam ulenn ne gelinim ama kaynana isteyen gelinsempatiksalakcinni
kızlar napıyosunuz nasılsınız biz iyi olıcaz inşallah bir haftadır hastanedeydik bronşit başlangıcından yattı bebeğim dün geldik eve ama siteye görmek nasip olmadı açılmadı yorucu çok uykusuz 1 hafta geçirdim şuan kaynanam yanımda o yarın gidicek o gitmeden bende harale gürele evişi yapıyorum bu sabah çağanımı yıkadım şimdi tüllere camlara girişicem sizede bi selam vermek istedim hastaneyi ne siz sorun nede ben anlatıyım şükürlerolsun atlattık rabbim oraya düşürmesin orasızda bırakmasın çağanın sağlık durumu şuan için iyi hafif öksürüğü var ama doktor çok fazla kalmadı dedi ciğerleri temiz artık dedi oğlum hastenedeyken artık bana tepki vermeye başladı gülücükler saçıyo( tabii gazı yoksa) ay ama birbalgam kustu çocuğum çıkıcağımız gün resmen avucumu doldururdu yani o derece tıkanmış çocuğum nerde hasta oldu bu kadar evi çokmu sıcak yapıyom anlamadım gitti neyse bizden haberler böyle geçmişe bakmaya şuan fırsatım yok varsa bi gelişme bi yaramazlık bana yazın arkidişler daha bugfün çıkıp hediye alcam kaynanam gitmeden çıkmam lazım daha çıkamam ulenn ne gelinim ama kaynana isteyen gelinsempatiksalakcinni
çok geçmiş olsun canım..sengözlerimebaksanaba.s.kızlar napıyosunuz nasılsınız biz iyi olıcaz inşallah bir haftadır hastanedeydik bronşit başlangıcından yattı bebeğim dün geldik eve ama siteye görmek nasip olmadı açılmadı yorucu çok uykusuz 1 hafta geçirdim şuan kaynanam yanımda o yarın gidicek o gitmeden bende harale gürele evişi yapıyorum bu sabah çağanımı yıkadım şimdi tüllere camlara girişicem sizede bi selam vermek istedim hastaneyi ne siz sorun nede ben anlatıyım şükürlerolsun atlattık rabbim oraya düşürmesin orasızda bırakmasın çağanın sağlık durumu şuan için iyi hafif öksürüğü var ama doktor çok fazla kalmadı dedi ciğerleri temiz artık dedi oğlum hastenedeyken artık bana tepki vermeye başladı gülücükler saçıyo( tabii gazı yoksa) ay ama birbalgam kustu çocuğum çıkıcağımız gün resmen avucumu doldururdu yani o derece tıkanmış çocuğum nerde hasta oldu bu kadar evi çokmu sıcak yapıyom anlamadım gitti neyse bizden haberler böyle geçmişe bakmaya şuan fırsatım yok varsa bi gelişme bi yaramazlık bana yazın arkidişler daha bugfün çıkıp hediye alcam kaynanam gitmeden çıkmam lazım daha çıkamam ulenn ne gelinim ama kaynana isteyen gelinsempatiksalakcinni
günaydın kızlar
Arkadaşlar merhaba, ben şubat annesi olacakken ocakta doğum yaptım.siz<den sayılırım yani benim yardımınıza ihtiyacım var çocuğum 2.ayına gircek hala sarılıkla boğuşuyoruz aranızda öyle olan varmı acaba neler yapıyolar birsürü tahlil yapıldı acaba başka bişeydenmi bu sarılık diye ama çok şükür bişey çıkmadı doğru düzgün bi doktorda bulamadım içim içimi yiyo anlıcanız anne sütü sarılığı varmış doktor en son anne sütündendir bunu anlamamız için 2 gün sütten kesmen gerekiyo mam vermen gerekiyo dedi ama ya tamamen sütten kesilirse diye korkuyorum birde istanbul fatihde bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru varmı lütfen yardımcı olun bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?