juli
Nasilsiniz? Kendi uyusun canim birak cok cekersin sonra bak örnek benim büyük oglan
geçenlerde yine sordum ama cevap alamadım..:umursamaz:..tekrar sorayım...sezaryen olanlar..kesi yerinizde iğne batar gibi bir his oluyor mu sizde de?bilmiyorumkismile
merhaba kızlar ben geldim
posi bal bildiğim kadarıyla süte zarar vermiyor ama anzer balı dediğin ne onu bilmiyorum
algor ben de adet gördüm 2 kez haftaya 3. yü bekliyorum
hoya bu yumurtalıkların iyi çalıştığını mı gösteriyormuş aneyyy yandık desene çok dikkatli olmak lazım
allah seni napmasın culi ya bunu da yaptın ya.herbişeysini attım
eksik var yoksa biyerimi cıkmıs anlamadım
cıkık bi yer pompa kolunun takıldığı beyaz yer
uğuylan yapıstırsam
slm kızlar özgür olarak aranıza geldim.delikafadulden kaynanamlar evi tuttu ve şükür yerleştiler heyoooooo çok mutluyum. özgürlük gibisi yokkkk :lepi: :teytey: :teytey:
denicem krizim saol
slm kızlar
adet olan varmı aranızda
ben lohusalıktan 1 hafta sonra oldum
yani oldum sanıyorum herhalde
normal adetim 5 gün sürerdi oda öyle oldu
ama bidaha olmadım ,sizce ben adet oldummu olmadımmı
yoksa hamile olabilirmiyim şaşırdım
bu kadar kısa sürede hamile olamam dimi
irem aynı dert bendede var bende korkumdan kocadan kaçıyom valla bu hamile kalma korkusu cinsel hayatımı etkiliyo valla ya eyvahedigeldismile
ben 3 gün önce oldum bakalım kaç gün sürecek?
oh ..iyi bari...rahatlamışsındır....
benim de yumuşadı yutkunma sesaini uzun bi müddet duyardım ama şimdi hemen bitiyor ve o kadar da doyurucu olduğunu sanmıyorum çünkü kızım hemen acıkıyor...
ben de bi işe yaramadı canım...
benim kızımda 2 günde bi kusuyor hem de her yemeden sonra ve o kadar çok kusuyo ki yediğinin hepsi çıkıyo sanki...dr a mı gitsek acaba?
ben de adet oldum hoya ...sütüm de çok azaldı...adet olmakla bi bağlantısı mı var anlamadım..senin de öyle oldumu?
slm ben geldım uzun zamandır gıremıyordum..
bebışlerınız nasıl...
benım oglum cok huysuz yaaaaaa..........bugun de cok az emdiii..sımdı ac ac uyudu...korkuyorum memeyı bırakmasından.ınsallah bırakmaz...
günaydınnnn..
ayyy ksumuk demeyin bana. sağım solum, önüm arkamn kusmuk oldu. akannehir
her ıslaklığa kusmuktur diye bakıyorum artık. bizim için nefes almak kadar sıradanlaştı artık :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?