2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

juli
Nasilsiniz? Kendi uyusun canim birak cok cekersin sonra bak örnek benim büyük oglan

iyiyim canım
6 dan beri ayakta derken uyanık yani
kendi kendine uyumayı beceremeiği için yne salladım uyudu
uykusu gelince yıtıyo ortalığı
su yatağa yatemde kendi kendime uyuyem demiyimirmirmirmir

senin bıdık nasıl

Benimkinin bütün dünyasi anasinin memesi :)) Emmese bile kafasini memeye dayayacak öyle kucagimda duracak ne salincak ne anakucagi ne oyun halisi hic bisi ilgisini cekmiyor illa bana yapisacak .
Bende bu gece yorgunluktan uyuyamiyorum kapalicarsi diye bi dizi varmis esim seyrediyor bende onu bekliyorum bakim nasil bisi yat uyu sanane ama uyuyamiyorum anla cocuklarin halini yorgunlarsa uyuyamiyorlar

kapalı carsı es para etmez meltem
ben beğenmedim
heleki nejat işler gittik sonra...

senin bücürük cok anacı olcak galiba

juli
Ben tv karsisinda 10 dak fazla oturamam adamla vakit gecireyim diye bakayim dedim hele dizileri hic takip edemem kim kimmis ne yapmis ne etmis aklimda tutamam mümkün degil.Sorma bu ün tavan yapti bana yapisiklii arkadasla telde konusuyorum bu sana cok düskün olacak diyor oda aman o düskün olsun bari kimse düskün deil aman ya ben gidim yatim eniyisi iyigeceler :))

culicim ben sallamaya alıştırmadım hatta kayınvalidem bu akşam üzeri bendeydi Aras yine azmış kudurmuştu, istediğin kadar inat et eninde sonunda sallatacak bu sana kendini dedi... (annem-ananem-kayınvalidem) eline geçiren çocuğu sallamaya başlıyor hık dedi mi..göreceksin alıştırmayacam dedim..4'ten 9'a kadar inatlaştık en sonunda uyudu,yalnız klasik müzik çok iyi geliyor işte ona alıştırdım doğduğundan beri geceleri klasik müzikle uyutuorum ama gündüz dinlediği farklı (ballet müzik) gece dinlediği farklı...bi dene istersen canım

geçenlerde yine sordum ama cevap alamadım..:umursamaz:..tekrar sorayım...sezaryen olanlar..kesi yerinizde iğne batar gibi bir his oluyor mu sizde de?bilmiyorumkismile

bende oluyor canım son iki gündür sanırım zorladım biraz, daha önce olmuyordu sen de zorlamış olabilir misin?

sanmıyorum sced...geçen hafta doktora gittim epey yumurta var dikkatli ol dedi,ama rahim tabakası ince hiç regl olacaksın gibi görünmüyor diye de ekledi...demek pek alakası yok.

herbişeysini attım
eksik var yoksa biyerimi cıkmıs anlamadım
cıkık bi yer pompa kolunun takıldığı beyaz yer
uğuylan yapıstırsam
allah seni napmasın culi ya bunu da yaptın ya.

slm kızlar özgür olarak aranıza geldim.delikafadulden kaynanamlar evi tuttu ve şükür yerleştiler heyoooooo çok mutluyum. özgürlük gibisi yokkkk :lepi: :teytey: :teytey:

işte budurrrrrr!

denicem krizim saol

başarılar tatlım...

irem aynı dert bendede var bende korkumdan kocadan kaçıyom valla bu hamile kalma korkusu cinsel hayatımı etkiliyo valla ya eyvahedigeldismile

gelin bakem yamacımaolumunekankayizsmile

benim aynı dinlnmek iyi geliyor süte
geçen ay nur hastayken doktoru demişti kendini yorma su tüket ve bol bol dinlen sütün olsun demişti

bugün oğluşumla beraber gezdik dolaştık çok güzel vakit geçirdik beraber ne kadar iyi geldi çok özlemişim valla gezmeyi.bu arada oğlumda anası gibi gezenti çıktı hiç sorun çıkarmadı bana taki eve gelene kadar şu anda hala uyumuyor cin gibi oldu bu gece nöbetteyiz anlaşılan.

selam kızlar

uzun süre giremedim

oğlanlar tahmin edersinizki durmuyolar bende de 3 adet olunca durum 3 e katlanıyo

hepinizi öpüyorum
yarın gene girmeye çalışırım

krizalit

benimki yeni yeni durdu kusmuğu

dr lar yeni doğan biçok bebekte reflü olduğunu söylüyo

bunların büyük bi kısmı da kendiliğinden geçiyo

kafana takma bikaç haftaya azalır

günaydınnnn..

ayyy ksumuk demeyin bana. sağım solum, önüm arkamn kusmuk oldu. akannehir
her ıslaklığa kusmuktur diye bakıyorum artık. bizim için nefes almak kadar sıradanlaştı artık :1no2:

canım hoşgeldin . evt yoktun uzun süredir. hepimizin bebişler öyle. herkester problemler hemen hemen aynı o yüzden allh beterinden korusun canım.

günaydınnnn..

ayyy ksumuk demeyin bana. sağım solum, önüm arkamn kusmuk oldu. akannehir
her ıslaklığa kusmuktur diye bakıyorum artık. bizim için nefes almak kadar sıradanlaştı artık :1no2:

gunaydınnn esmerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…