2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun mu desem
Allah kavuştursun mu desemsempatiksalakcinni

ay canımm çok sevindimmmm hadi gözün aydınkaydirigubbakcemile2

blue amannn cok sukur

sevcan brnce bişey olmaz

buluu gözün aydın ayran için ayrı düşün her daim amin

yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nasıl oldu bu ıss :lepi::lepi:

teşekkürler canlarım evde parti var oğlumla kutlama yapıyoruz buyrun gelin hihoyyyt

blue anlat catlayacagım nasıl oldu bu ıs..

valla nasıl olsun canım eşimle birlik olduk başardık. kısaca özetliyeyim. eşim babasını her sabah aldı işe götürdü ben çocuğu sabah kalkınca bi aldım ayağıma yada kucağıma hiç kimseye vermedim. verdiğimde de sağolsun hemen ağladı. evin işi bizim tembel kaynanaya kaldı zoruna gitti arada da laf sokmalar surat asmalar en sonunda kaçırdık adamları hahahaaaaaaa:lepi:

kızlar bebişler kakayı ne kadarda bir yapıyorlar? benimki çok düzenli hergün yapardı şimdi gün aşırı yapmaya başladı

valla benımkı dogdugundan beri düzenli yapamıyo 4-5 günde bir yapıyo kakasını doktoroda götürdüm olur dıyolar bende bi çay kaşığı zeytinyağ veriyorum öyle yapıyo napıyım başka çözüm bulamadım..

posi maşallah sana ben hep çalıştıgım için ev işlerinden hiç anlamam hele yemek hamur işi sıfır bilgi ama evlenip ev hanımı olunca yapmak zorunda kaldım ama hala bi misafir gelecek olsa ne yapsam diye iki gün düşünüyorum ee sınırlı bi yemek menü hazırlama bilgisi olunca böyle oluyo..bu arada fırın tavugu nasıl yapıyonuz?

hadı geçmiş olsun canım sanada:teytey:

essmeralda 90 cc bitirebiliyormu

bitiriyo valla canım. bazen 120 cc'de içiyor.
kıtlıktan çıktı manyak bebe sanki :roflol:

tosbaa benim oğlum tosbaa zemuszemus

slm kızlar özgür olarak aranıza geldim.delikafadulden kaynanamlar evi tuttu ve şükür yerleştiler heyoooooo çok mutluyum. özgürlük gibisi yokkkk :lepi: :teytey: :teytey:

:lepi::lepi:
gözünaydın canım.
allah tekrarından korusun yerimseniben

slm kızlar
adet olan varmı aranızda
ben lohusalıktan 1 hafta sonra oldum
yani oldum sanıyorum herhalde
normal adetim 5 gün sürerdi oda öyle oldu
ama bidaha olmadım ,sizce ben adet oldummu olmadımmı
yoksa hamile olabilirmiyim şaşırdım
bu kadar kısa sürede hamile olamam dimi

irem aynı dert bendede var bende korkumdan kocadan kaçıyom valla bu hamile kalma korkusu cinsel hayatımı etkiliyo valla ya eyvahedigeldismile

süper kolay bi yemek canım.
hatta fırın poşetinde yaparsan daha da güzel olur.
ben küçük butları, iri küp kesilmiş patatesleri, bazen de haşlanmış bezelyeleri atıyorum poşetin içine, poşeti kürdanla deliyorum birkaç yerinden haydi fırına.
45 dk'da süper yemek hazır.
patates ve tavukları poşete atmadan önce az tuz, karabiberle ov daha iyi olur cokacimcoook

esmercim tarif için saol canım yarın yapayım bide pilav yeter.

slm ben geldım uzun zamandır gıremıyordum..
bebışlerınız nasıl...
benım oglum cok huysuz yaaaaaa..........bugun de cok az emdiii..sımdı ac ac uyudu...korkuyorum memeyı bırakmasından.ınsallah bırakmaz...

oglumun son fotosunu yukledım kızlar albume..(1 hafta once cektıgım foto.)
sızın bebıslerıde gormek ıstıyorum...

ben 3 gün önce oldum bakalım kaç gün sürecek?
slm kızlar özgür olarak aranıza geldim.delikafadulden kaynanamlar evi tuttu ve şükür yerleştiler heyoooooo çok mutluyum. özgürlük gibisi yokkkk :lepi: :teytey: :teytey:
oh ..iyi bari...rahatlamışsındır....
benim de yumuşadı yutkunma sesaini uzun bi müddet duyardım ama şimdi hemen bitiyor ve o kadar da doyurucu olduğunu sanmıyorum çünkü kızım hemen acıkıyor...
su bira mayasimiydi arpa suyumuydu onu kullanip sütünün arttigini hisseden var mi gercekten ise yariyorsa aliyim ben de
ben de bi işe yaramadı canım...
kızım özellikle son 10 gündür kusuyor.ama sanki su içmiş de su kusuyor..
benim kızımda 2 günde bi kusuyor hem de her yemeden sonra ve o kadar çok kusuyo ki yediğinin hepsi çıkıyo sanki...dr a mı gitsek acaba?
evet canım kadınların yüzde otuzu adet görürmüş doğumdan sonra yımırtalArım iyi çalışiyi yani
ben de adet oldum hoya ...sütüm de çok azaldı...adet olmakla bi bağlantısı mı var anlamadım..senin de öyle oldumu?

valla en cok esınle bırlık olmanıza sevındım cok ıyı olmus valla cok sevındım..

olabılır canım ınsallah degılsındır tabıı ıstemıyorsan

Kizlar
Nasilsiniz? Gecmise bakamadim bu gün temizlik yaptim havada güzeldi ama oglan kucaktan inmek istemedi büyükte bi sürü ödevle gelmis yarim yamalak yaptim ama cokta yoruldum

selam kızlar
akşam 6 dan beri ayakta zor uyuyttum
bugünde yine emdi zıctı kustu
oyy oyy bu ay kilo alcakmı cok merak ediyorum

Poseidon
Ben iciyorum canim 1 hafta oldu sanirim beni kurtardi gecen hafta sütüm yetmiyor diye cok moralim bozuktu oglanin gece uykusuda düzeldi masallah diyimde bu arada demekki karni acmis uyuyamiyormus Alacaksan malt yaziyor ama dikkat et icinde büyük olasilikla sizin ordakindede madensuyu vardir feci gaz yapiyor bende su ile karistirip bardakta bi süre bekletiyorum gazi gidince iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…