geçmiş olsun mu desem
Allah kavuştursun mu desemsempatiksalakcinni
ay canımm çok sevindimmmm hadi gözün aydınkaydirigubbakcemile2
blue amannn cok sukur
sevcan brnce bişey olmaz
buluu gözün aydın ayran için ayrı düşün her daim amin
yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasıl oldu bu ıss :lepi::lepi:
offf ne zormuşş bir insanı yetiştirmek doyuyomu doymuyomu o muydu şu muydu derkensempatiksalakcinni
teşekkürler canlarım evde parti var oğlumla kutlama yapıyoruz buyrun gelin hihoyyyt
blue anlat catlayacagım nasıl oldu bu ıs..
kızlar bebişler kakayı ne kadarda bir yapıyorlar? benimki çok düzenli hergün yapardı şimdi gün aşırı yapmaya başladı
valla nasıl olsun canım eşimle birlik olduk başardık. kısaca özetliyeyim. eşim babasını her sabah aldı işe götürdü ben çocuğu sabah kalkınca bi aldım ayağıma yada kucağıma hiç kimseye vermedim. verdiğimde de sağolsun hemen ağladı. evin işi bizim tembel kaynanaya kaldı zoruna gitti arada da laf sokmalar surat asmalar en sonunda kaçırdık adamları hahahaaaaaaa:lepi:
hadı geçmiş olsun canım sanada:teytey:
essmeralda 90 cc bitirebiliyormu
Ayaz tam bir kap - kurbaga (kardesımın kucukken kaplumbaga ya taktıgı ısım).Ayazın videoyu ızleyınce hep aklıma gelıyor da.
gerıden ama emın adımlarla gelıyo maşallahı var her derdını de annesıne gozlerıyle anlatıyo ben yerım onu..
slm kızlar özgür olarak aranıza geldim.delikafadulden kaynanamlar evi tuttu ve şükür yerleştiler heyoooooo çok mutluyum. özgürlük gibisi yokkkk :lepi: :teytey: :teytey:
slm kızlar
adet olan varmı aranızda
ben lohusalıktan 1 hafta sonra oldum
yani oldum sanıyorum herhalde
normal adetim 5 gün sürerdi oda öyle oldu
ama bidaha olmadım ,sizce ben adet oldummu olmadımmı
yoksa hamile olabilirmiyim şaşırdım
bu kadar kısa sürede hamile olamam dimi
valla benımkı dogdugundan beri düzenli yapamıyo 4-5 günde bir yapıyo kakasını doktoroda götürdüm olur dıyolar bende bi çay kaşığı zeytinyağ veriyorum öyle yapıyo napıyım başka çözüm bulamadım..
posi maşallah sana ben hep çalıştıgım için ev işlerinden hiç anlamam hele yemek hamur işi sıfır bilgi ama evlenip ev hanımı olunca yapmak zorunda kaldım ama hala bi misafir gelecek olsa ne yapsam diye iki gün düşünüyorum ee sınırlı bi yemek menü hazırlama bilgisi olunca böyle oluyo..bu arada fırın tavugu nasıl yapıyonuz?
süper kolay bi yemek canım.
hatta fırın poşetinde yaparsan daha da güzel olur.
ben küçük butları, iri küp kesilmiş patatesleri, bazen de haşlanmış bezelyeleri atıyorum poşetin içine, poşeti kürdanla deliyorum birkaç yerinden haydi fırına.
45 dk'da süper yemek hazır.
patates ve tavukları poşete atmadan önce az tuz, karabiberle ov daha iyi olur cokacimcoook
irem aynı dert bendede var bende korkumdan kocadan kaçıyom valla bu hamile kalma korkusu cinsel hayatımı etkiliyo valla ya eyvahedigeldismile
ben 3 gün önce oldum bakalım kaç gün sürecek?slm kızlar
adet olan varmı aranızda
oh ..iyi bari...rahatlamışsındır....slm kızlar özgür olarak aranıza geldim.delikafadulden kaynanamlar evi tuttu ve şükür yerleştiler heyoooooo çok mutluyum. özgürlük gibisi yokkkk :lepi: :teytey: :teytey:
benim de yumuşadı yutkunma sesaini uzun bi müddet duyardım ama şimdi hemen bitiyor ve o kadar da doyurucu olduğunu sanmıyorum çünkü kızım hemen acıkıyor...iyi akşamlar hanımlar bende ocak annesiyim ara ara gelip sizin deneyimlerinizden faydalanmak için okuyorum şimdide emziren annelere bir şey soracaktım.göğüslerim çok yumuşadı ama sıkıyorum ucunu sütler geliyo eskiden taş gibiydi şimdi sizinkiler demi böyle yumuşak yoksa benim süt kıza yetmiyoda benmi anlamıyom?
ben de bi işe yaramadı canım...su bira mayasimiydi arpa suyumuydu onu kullanip sütünün arttigini hisseden var mi gercekten ise yariyorsa aliyim ben de
benim kızımda 2 günde bi kusuyor hem de her yemeden sonra ve o kadar çok kusuyo ki yediğinin hepsi çıkıyo sanki...dr a mı gitsek acaba?kızım özellikle son 10 gündür kusuyor.ama sanki su içmiş de su kusuyor..
ben de adet oldum hoya ...sütüm de çok azaldı...adet olmakla bi bağlantısı mı var anlamadım..senin de öyle oldumu?evet canım kadınların yüzde otuzu adet görürmüş doğumdan sonra yımırtalArım iyi çalışiyi yani
valla nasıl olsun canım eşimle birlik olduk başardık. kısaca özetliyeyim. eşim babasını her sabah aldı işe götürdü ben çocuğu sabah kalkınca bi aldım ayağıma yada kucağıma hiç kimseye vermedim. verdiğimde de sağolsun hemen ağladı. evin işi bizim tembel kaynanaya kaldı zoruna gitti arada da laf sokmalar surat asmalar en sonunda kaçırdık adamları hahahaaaaaaa:lepi:
slm kızlar
adet olan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?