Arkadaşlar merhaba, ben şubat annesi olacakken ocakta doğum yaptım.siz<den sayılırım yani benim yardımınıza ihtiyacım var çocuğum 2.ayına gircek hala sarılıkla boğuşuyoruz aranızda öyle olan varmı acaba neler yapıyolar birsürü tahlil yapıldı acaba başka bişeydenmi bu sarılık diye ama çok şükür bişey çıkmadı doğru düzgün bi doktorda bulamadım içim içimi yiyo anlıcanız anne sütü sarılığı varmış doktor en son anne sütündendir bunu anlamamız için 2 gün sütten kesmen gerekiyo mam vermen gerekiyo dedi ama ya tamamen sütten kesilirse diye korkuyorum birde istanbul fatihde bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru varmı lütfen yardımcı olun bana...
kızlar napıyosunuz nasılsınız biz iyi olıcaz inşallah bir haftadır hastanedeydik bronşit başlangıcından yattı bebeğim dün geldik eve ama siteye görmek nasip olmadı açılmadı yorucu çok uykusuz 1 hafta geçirdim şuan kaynanam yanımda o yarın gidicek o gitmeden bende harale gürele evişi yapıyorum bu sabah çağanımı yıkadım şimdi tüllere camlara girişicem sizede bi selam vermek istedim hastaneyi ne siz sorun nede ben anlatıyım şükürlerolsun atlattık rabbim oraya düşürmesin orasızda bırakmasın çağanın sağlık durumu şuan için iyi hafif öksürüğü var ama doktor çok fazla kalmadı dedi ciğerleri temiz artık dedi oğlum hastenedeyken artık bana tepki vermeye başladı gülücükler saçıyo( tabii gazı yoksa) ay ama birbalgam kustu çocuğum çıkıcağımız gün resmen avucumu doldururdu yani o derece tıkanmış çocuğum nerde hasta oldu bu kadar evi çokmu sıcak yapıyom anlamadım gitti neyse bizden haberler böyle geçmişe bakmaya şuan fırsatım yok varsa bi gelişme bi yaramazlık bana yazın arkidişler daha bugfün çıkıp hediye alcam kaynanam gitmeden çıkmam lazım daha çıkamam ulenn ne gelinim ama kaynana isteyen gelinsempatiksalakcinni
iyidir canım sen nasılsın nur nasıl ? ?
canım tekrar tekrar geçmiş olsun.
testlerde değeri yüksekmi çıkıyo canım
benim oğlumun sarılığı tamamen 15 gün evvel geçti suratı sarıydı gözleri falan düzeldi
5. gün bilıribin değerlerine dr normal dedi
dr muz bize 3 aydan sonrasına uzayan sarılıkları önemsiyoruz dedi
yani değerleri normalse sütten falan kesmene gerek yok
yada bu iki gün stünü sağıp saklarsın ona göre tekrar verirsin
istanbulda değilim tatlım iyi bi dr bulup gidin için rahatlasın
cumatesi hava kapalı ama kuru olacakmış. 15 derece civarında görünüyor sıcaklıkta.
şimdilik tahminler bunlar.
bence sahilde buluşulacak bir hava, üşümez bebişler.
gel kız hava karısı bakıcam miniçoda bişiy bulamazsam bakınıcam işte ama önce camlarımı bitircem:)) çok yoğun kadınım ben sen gibi gezemem hergün :))) tembel karıı gıcık esmer karısı bana kimin hedaye yolladığını demiyii bu karı zaten uykusz bide merakta kalmasın diye düşünmüyoo çatlatıyo benii:)))))))
hoya seni gidi gidi hep geziyon
günaydın kızlar
cadalozun cok gemiş olsun
dimple akşam aklımdan gectin vallaa :roflol:
krizim bizdede kusma derdi var
yiyiyo kusuyo
alıskanlık haline getirdi
Ben cuma sabahi geliyorum istanbula, türkiyede internet bulamayabilirim ben telimi özelden yaziyim sana esmer haberlesiriz.
esmer bence de usumezler 15 derecede.ben spgu aliştiricam diye cocugu ustune yelek melek giydirmez oldum.surekli hapsiriyor.
günaydın kızlar
cadalozun cok gemiş olsun
dimple akşam aklımdan gectin vallaa :roflol:
krizim bizdede kusma derdi var
yiyiyo kusuyo
alıskanlık haline getirdi
allah seni ne etmeyegünaydın culi senin meloş bulumia olmuş zayıflayıp kaana güzel görüncek heral
ısıramaz kiiiiiolm melisanın o puf yanaklarını ben ısırmadan kusmaktan erittirirsen senin totonu ısırırım söyliimilcikar:
kızzz sced sen de mi derdim var'a tayin oldun.
göriim seni konularda aşağıda kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?