2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

başka bir doktora daha göster canım.eğer aynı teşhisi koyarsa yani anne sütü kaynaklı ise birkaç gün sütten kesmen bebek için sağlıklı olur..ona göre değerler düşerse bir diyet önerir doktorun..geçmiş olsun tekrar...

ebruderin benim bebegimin sariligi da 2.ayından sonra gecti.anne suutu sariligidir.ben kesmedim sutten hatta test bile yaptirmadim.medical parkta iyi bir cocuk doktoru varmiş ama ismini bilmiyorum

cadoloz
cok gecmiş olsun.tekrar yasatmasın oyle korkular..

sced, ben de cok yorgunum bu aralar, hele de senin gibi sık kalkiyorsam kendime gelemiyorum ne kadar uyusamda toplamda.kahve iciyorum bol sutle.

cumatesi hava kapalı ama kuru olacakmış. 15 derece civarında görünüyor sıcaklıkta.
şimdilik tahminler bunlar.
bence sahilde buluşulacak bir hava, üşümez bebişler.

ayy yorgunluk demeyin bana sakın. akannehir
bi başlarım 3 sayfa yazarım valla. ben bile unutmak istiyorum yorgun olduğumu hatırlatmayın bana kaydirigubbakcemile3

pişt miniçoya mı gitçen ben de geleeyim mi

iyidir canım sen nasılsın nur nasıl ? ?

canım tekrar tekrar geçmiş olsun.

nur uyuyi

gel kız hava karısı bakıcam miniçoda bişiy bulamazsam bakınıcam işte ama önce camlarımı bitircem:)) çok yoğun kadınım ben sen gibi gezemem hergün :))) tembel karıı gıcık esmer karısı bana kimin hedaye yolladığını demiyii bu karı zaten uykusz bide merakta kalmasın diye düşünmüyoo çatlatıyo benii:)))))))

en son 10 gün önce ölçtürdük 14 de değeri doktor değer sınırda bir değer dedi diğer başka tahliller verdi onlar yapıldı troid karaciğer enzimleri kan tahlili idrar tahlili yapıldı ve batın ultrasonu çekildi iç oraganları için hiç birinde bişey çıkmadı ama doğru düzgün bi doktora denk gelemedik ben hep internetden araştırdım 2 doktora gittim biri özel bi hastanedeydi tahlilleri ben devlet kurumunda yaptırmıştım demezmi bu tahlillerde bi mantıksızlık var neden burda yaptırmadınız aynı tahlilleri tekrar verdi birde birsürüde ilave tahlil ekledi sonra yaptırdığım yere gittim tahlil yanlışmı diye sormak için onlarda hayır bi yanlışlık yok dedi diğer doktorda devlete bağlı bi doktordu o anne sütündendir dedi ama beni tatmin etmiyo neyapcağımı şaşırdım çocuğun suratı ve gözleri hala sarı ilaç felanda yok öyle kullanabileceğimiz öyle beklemek canımı sıkıyo..

nan cadııı sana demedik mi kime hediye alacağınızı çaktırmayın süpriz yapacaz diye. :mymeka:
olm sana ceza bi daha seni çekilişe katmeycem. klava:
hatta şimdi git şu köşede tek ayak üstünde dur 2,5 saat. :dilcikar:
kucağına da tutkunun bebesi utkuyu al, en ağırı o 8 kilo. :1rolleyes:

cumatesi hava kapalı ama kuru olacakmış. 15 derece civarında görünüyor sıcaklıkta.
şimdilik tahminler bunlar.
bence sahilde buluşulacak bir hava, üşümez bebişler.

Ben cuma sabahi geliyorum istanbula, türkiyede internet bulamayabilirim ben telimi özelden yaziyim sana esmer haberlesiriz.

esmer bence de usumezler 15 derecede.ben spgu aliştiricam diye cocugu ustune yelek melek giydirmez oldum.surekli hapsiriyor.

şaka ettim gız temizlik yapçem ben hem gelemennaniknanik

günaydın kızlar

cadalozun cok gemiş olsun

dimple akşam aklımdan gectin vallaa :roflol:

krizim bizdede kusma derdi var
yiyiyo kusuyo
alıskanlık haline getirdi

günaydın kızlar

yiyiyo kusuyo

günaydın culi senin meloş bulumia olmuş zayıflayıp kaana güzel görüncek heral

Ben cuma sabahi geliyorum istanbula, türkiyede internet bulamayabilirim ben telimi özelden yaziyim sana esmer haberlesiriz.

tamam canımcım. ben seni arar programı bildiririm.

esmer bence de usumezler 15 derecede.ben spgu aliştiricam diye cocugu ustune yelek melek giydirmez oldum.surekli hapsiriyor.

hee iyi o zaman cumartesi günü bebe günü yapalım.
ben zaten çantası hazırladan, program deyin 1 saatte hazırlarım herşeyimi kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

yiyiyo kusuyo

olm melisanın o puf yanaklarını ben ısırmadan kusmaktan erittirirsen senin totonu ısırırım söyliim ilcikar:

günaydın culi senin meloş bulumia olmuş zayıflayıp kaana güzel görüncek heral
allah seni ne etmeye
kaan da yalan oldu
baksana yok piyasada :roflol:

olm melisanın o puf yanaklarını ben ısırmadan kusmaktan erittirirsen senin totonu ısırırım söyliim ilcikar:
ısıramaz kiiiii
ısıramaz kiiiiiiiiiiiiii

kızzz sced sen de mi derdim var'a tayin oldun.
göriim seni konularda aşağıda kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

bak özlemişi oraları
gecen seneleer iç cıkmazidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…