2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cam silen gacıya bak baa laf yetiştirii.
olm dalgalı oldu o camlar ben saa diyim. bana yazacan diye kurdu silemeden ıslaklıklar.
kestim yevmiyenden :dilcikar:

yidim demiii:sinifsinif: uğraşma len kadın benle zaten dün gece uyku diye bayılmışım oturduğum yerde eşim kucaklamış taşımış hiç hatırlamıyom kaynanam bakmış bebeme acaba o aradaeşim bebeye kardeşte yapmışmıdır ben bişiycik hatırlamıyorumdaohaoldumsmile

nan kadın param olsa karı alacam ama bu ara küllüm masraftayız napam ellerim mahkum biyerlerim gardiyan yapiim işte :))))))) kaynanamda gülii nasıl temzilik yapıyon diyeee

:roflol:
lan allahtan koca totolu deeelsin benim gibi koca taşıyabilii.
beni taşımaya kalksa ikimizde yuvarlanırız :roflol:
senin durum vahim cadıcım. sen gene fazla ağır neyim kaldırma.
miden bulani mi böööööğğğrkkk

Slm kızlar bakıyorum kaynatıyorsunuz yine :))) Ben de özledim burada saatlerce vakit geçirmeyi ama maalesef yiğit hastalandı bu seferde. Dün akşam dra götürdük,grip olmuş oğlum. Hep benim yüzümden benden bulaştı. Burnu tıkalı olduğu için iyice de huysuzlaştı,her uykuya dalışımız bir ağlama kabusuyla gerçekleşiyor. Geçen o bir yandan ben bir yandan başladık ağlamaya annem zor sakinleştirdi beni de onu da. Offff inş en kısa zamanda iyileşir. Önceden bıraktığım yerde uyuyordu kuzum şimdi nasıl uyutacağımı şaşırıyorummafoldumben

geçmiş olsun özge.
bebecik bunlar tabi hastalanacaklar. benden bulaştı diye yıpratma kendini. benimkine de zatürre mikrobunu muhtemelen ben taşımıştım mesela.
sen ağlayınca bebiş daha da gerilir hiç susmaz.
iyileşsin uykusu düzene girer gene, merak etme.

özgecim sanada cadalozada çok geçmişler olsun inşallah çarçabuk atlatır bebişler ....

Ooooohhh ben de öyle dalsam keşke.... Fırsattan istifade etmemiştir inşallah senin koca kaydirigubbakcemile3

ozge cok gecmiş olsun.ama kendini suclamaamlısın sen isteyerek mi hasta oldun da bulastirdin.tabi ki kolay degil cocuun grip ama hemen birakma oyle kendini.hem iyiilşince yine huyu suyu duzelir merak etme.

Teşekkürler teyzoşlar... ınşallah iyileşirler biran önce,hasta olunca daha da iyi anladım anne olmak nasılmış....

oo ne güzel herkes burda ama benim cadı oturtmuyoki dolaşcaz ille arada bakarım size artık kaydirigubbakcemile3

cadaloz benim camlar da silinmek istiyo
ama belki yağmur yağar diye hiiiççç dokunmuyorum
iyice yaz gelsin yağmurlar bitsin öyle silcem

selam kızlar
Özgecim çok geçmiş olsun geçen hafta bende grip olmuştum tüm hafta maskeyle gezdim evde bebeğede çok fazla yaklaşmamaya çalıştım bulaşmadan atlattık çok şükür.inşallah en kısa zamanda iyileşir kuzun.

size bişey sormak istiyorum bir iki gündür bebeğimin bezi çok çiş dolmuyor sanki hani diyorlar ya günde 4-5 kere çiş yapıyorsa doyuyor demektir şimdi bu durumda çocuk açmı kalıyor acaba ama öyle olsa ağlamazmı artık isteklerini gayet açık ağlayarak belli ediyorlarda.aç kalsa uyumaz ağlar dimi off bişey deyin kafama takılıyor.

özge geçmiş olsun canım esmer benim gişi 95 kilo ben 65 kaldırii zorlanmiii yok kız midem bulanmıyo kocam bişey etmemiş aradım sordum scedcedu anam bu nasıl nick kız yazamadımda benim camlar iyice barık atuk silmem allahın emri oldii gene ben yazarım esmer cevbap sen canını sıkma bi elimle siliiim bi elimle size yaziyimmmaklinialirimsmile

anam yazma o gacının nickinin hepsini, ben de beceremiim sced diyim hepdelikafadulden

yaa ben size diyim bu gacının sildiği camdan hayır gelemz.
bu sildikten sonra gidip adımın yazsam okunur o camda.
eli işte gözü oynaşta

değişik bişey olsun demiştim nick'im için
sen scd...gibi bişeyler yaz ben anlarım
hadi kolay gelsin inşallah akşam yağmur yağmaz sizin orda

özgecim cok gecmiş olsun
üzme kendni
bebek bunlar kolay hastalanıp kolay iyileşiler

cadaloz sağada kolay gele
istersen yardıma gelem
kaynananda gülcene
2 yerin toznu alsa yaa
alaa alaaa

nan sdec
pasaklu garı seni:mymeka:
cam silmek için yazmı beklenir
ece dısarıyı görmek istiyo belki
senin camlara beni sil falan mı yazsak........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…