nan esmer karısı nerde açıklamışım gönderceğim kişiyi ben beee sadecekendisine dedim bebeğinin kilosunu sordum manak karı fırsatım yok tek tek okumaya cam siliim sen gibi milletin derdini okimiiim ben oturduğumyerden aldığım şey bebeye olsun istedim yollıcamğım bebe kızmı erkekmi onu bile unuttudum hastanede kafa kalmadıda bendebilmiyorumkismile
yidim demiii:sinifsinif: uğraşma len kadın benle zaten dün gece uyku diye bayılmışım oturduğum yerde eşim kucaklamış taşımış hiç hatırlamıyom kaynanam bakmış bebeme acaba o aradaeşim bebeye kardeşte yapmışmıdır ben bişiycik hatırlamıyorumdaohaoldumsmile
Slm kızlar bakıyorum kaynatıyorsunuz yine :))) Ben de özledim burada saatlerce vakit geçirmeyi ama maalesef yiğit hastalandı bu seferde. Dün akşam dra götürdük,grip olmuş oğlum. Hep benim yüzümden benden bulaştı. Burnu tıkalı olduğu için iyice de huysuzlaştı,her uykuya dalışımız bir ağlama kabusuyla gerçekleşiyor. Geçen o bir yandan ben bir yandan başladık ağlamaya annem zor sakinleştirdi beni de onu da. Offff inş en kısa zamanda iyileşir. Önceden bıraktığım yerde uyuyordu kuzum şimdi nasıl uyutacağımı şaşırıyorummafoldumben
yidim demiii:sinifsinif: uğraşma len kadın benle zaten dün gece uyku diye bayılmışım oturduğum yerde eşim kucaklamış taşımış hiç hatırlamıyom kaynanam bakmış bebeme acaba o aradaeşim bebeye kardeşte yapmışmıdır ben bişiycik hatırlamıyorumdaohaoldumsmile
özge geçmiş olsun canım esmer benim gişi 95 kilo ben 65 kaldırii zorlanmiii yok kız midem bulanmıyo kocam bişey etmemiş aradım sordum scedcedu anam bu nasıl nick kız yazamadımda benim camlar iyice barık atuk silmem allahın emri oldii gene ben yazarım esmer cevbap sen canını sıkma bi elimle siliiim bi elimle size yaziyimmmaklinialirimsmile
özge geçmiş olsun canım esmer benim gişi 95 kilo ben 65 kaldırii zorlanmiii yok kız midem bulanmıyo kocam bişey etmemiş aradım sordum scedcedu anam bu nasıl nick kız yazamadımda benim camlar iyice barık atuk silmem allahın emri oldii gene ben yazarım esmer cevbap sen canını sıkma bi elimle siliiim bi elimle size yaziyimmmaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?