iyiyim canım
6 dan beri ayakta derken uyanık yani
kendi kendine uyumayı beceremeiği için yne salladım uyudu
uykusu gelince yıtıyo ortalığı
su yatağa yatemde kendi kendime uyuyem demiyimirmirmirmir
senin bıdık nasıl
ahh canım bunların hepsı ayrı dert az once hayal de yırttı kendını meger benı ıstemezmıss:ecrin_bebek: memesını taktık kendı uyuyacakmıs sıktım galıba cocugu artık..
kafasını bı sag bıs ola yaptı ındırdı sapkayı gozune uyumaya calısıyo sımdı ama mıkır mıkır..
kızlar napıyosunuz nasılsınız biz iyi olıcaz inşallah bir haftadır hastanedeydik bronşit başlangıcından yattı bebeğim dün geldik eve ama siteye görmek nasip olmadı açılmadı yorucu çok uykusuz 1 hafta geçirdim şuan kaynanam yanımda o yarın gidicek o gitmeden bende harale gürele evişi yapıyorum bu sabah çağanımı yıkadım şimdi tüllere camlara girişicem sizede bi selam vermek istedim hastaneyi ne siz sorun nede ben anlatıyım şükürlerolsun atlattık rabbim oraya düşürmesin orasızda bırakmasın çağanın sağlık durumu şuan için iyi hafif öksürüğü var ama doktor çok fazla kalmadı dedi ciğerleri temiz artık dedi oğlum hastenedeyken artık bana tepki vermeye başladı gülücükler saçıyo( tabii gazı yoksa) ay ama birbalgam kustu çocuğum çıkıcağımız gün resmen avucumu doldururdu yani o derece tıkanmış çocuğum nerde hasta oldu bu kadar evi çokmu sıcak yapıyom anlamadım gitti neyse bizden haberler böyle geçmişe bakmaya şuan fırsatım yok varsa bi gelişme bi yaramazlık bana yazın arkidişler daha bugfün çıkıp hediye alcam kaynanam gitmeden çıkmam lazım daha çıkamam ulenn ne gelinim ama kaynana isteyen gelinsempatiksalakcinni
canım tekrar gecmıs olsun oksuruk te gecer ınsallah en kısa zamanda..
Arkadaşlar merhaba, ben şubat annesi olacakken ocakta doğum yaptım.siz<den sayılırım yani benim yardımınıza ihtiyacım var çocuğum 2.ayına gircek hala sarılıkla boğuşuyoruz aranızda öyle olan varmı acaba neler yapıyolar birsürü tahlil yapıldı acaba başka bişeydenmi bu sarılık diye ama çok şükür bişey çıkmadı doğru düzgün bi doktorda bulamadım içim içimi yiyo anlıcanız anne sütü sarılığı varmış doktor en son anne sütündendir bunu anlamamız için 2 gün sütten kesmen gerekiyo mam vermen gerekiyo dedi ama ya tamamen sütten kesilirse diye korkuyorum birde istanbul fatihde bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru varmı lütfen yardımcı olun bana...
canım bız sarılık ıcın ıhlamur verdık cabuk atsın dıye anne ve babanın kan grupları farklıysa uzun suruyo benım 0 esımın b oldugundan uzun surecegını soylemıstı zaten dr hatta sınırda cıktı degerımız hep 60 cc kadar ıhlamur ya da ozellıkle kaynatılmıs su kı dr ıhlamuru kaynamıs oldugundan emın oluyorum dıye verdım dedı normal su da olur mus..
hah bırde bol bol su ıc sulu sulu emzır bebegını bol bol cısıyle kakasıyla atsın sarılıgı..
bırde ısık altına koyuyorlar neden drunuz bunları yapmamıs kı..
Slm kızlar bakıyorum kaynatıyorsunuz yine :))) Ben de özledim burada saatlerce vakit geçirmeyi ama maalesef yiğit hastalandı bu seferde. Dün akşam dra götürdük,grip olmuş oğlum. Hep benim yüzümden benden bulaştı. Burnu tıkalı olduğu için iyice de huysuzlaştı,her uykuya dalışımız bir ağlama kabusuyla gerçekleşiyor. Geçen o bir yandan ben bir yandan başladık ağlamaya annem zor sakinleştirdi beni de onu da. Offff inş en kısa zamanda iyileşir. Önceden bıraktığım yerde uyuyordu kuzum şimdi nasıl uyutacağımı şaşırıyorummafoldumben
canım cok gecmıs olsun yaa su aglama faslını bız de cok yasadık sana tavsıye karanlık odaya gıt bebekle yalnız kal canım ve kulagına nınnı soyle once dık tut sonra yavas yavas yatay pozısyona gec kı sakınlesebılsın ben bırtek bunu buldum kendı sesınden benım sesımı duyamıyordu kulagına soyluyorum bıraz duyunca susuyo normal sekle donuyoruz..
hah julı aynen katılıyorum canımofertacı bebeklerin kakasına çişine kafayı takarsak bittik
doymasa ağlar tabii
bizde 2 günde bir kaka yaparken aaa sütün yarıyo diyolardı
şimdi günde 4 kre yapiyi
yaramıyo mu :uhm:
ben kakaya cşe takmıyom artık
yapsalar bi türlü yapmasalar bitürlüü
yalnız bol kaka yapan daha az kılo alır onda yaramıyo gıbı gorunebılır ama bence takılmamak lazım yaaa her bebegın bır bagırsak duzenı var her ınsanın nasıl farklıysa..