2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım bunların hepsı ayrı dert az once hayal de yırttı kendını meger benı ıstemezmıss:ecrin_bebek: memesını taktık kendı uyuyacakmıs sıktım galıba cocugu artık..
kafasını bı sag bıs ola yaptı ındırdı sapkayı gozune uyumaya calısıyo sımdı ama mıkır mıkır..

canım tekrar gecmıs olsun oksuruk te gecer ınsallah en kısa zamanda..

canım bız sarılık ıcın ıhlamur verdık cabuk atsın dıye anne ve babanın kan grupları farklıysa uzun suruyo benım 0 esımın b oldugundan uzun surecegını soylemıstı zaten dr hatta sınırda cıktı degerımız hep 60 cc kadar ıhlamur ya da ozellıkle kaynatılmıs su kı dr ıhlamuru kaynamıs oldugundan emın oluyorum dıye verdım dedı normal su da olur mus..

hah bırde bol bol su ıc sulu sulu emzır bebegını bol bol cısıyle kakasıyla atsın sarılıgı..
bırde ısık altına koyuyorlar neden drunuz bunları yapmamıs kı..

canım cok gecmıs olsun yaa su aglama faslını bız de cok yasadık sana tavsıye karanlık odaya gıt bebekle yalnız kal canım ve kulagına nınnı soyle once dık tut sonra yavas yavas yatay pozısyona gec kı sakınlesebılsın ben bırtek bunu buldum kendı sesınden benım sesımı duyamıyordu kulagına soyluyorum bıraz duyunca susuyo normal sekle donuyoruz..
hah julı aynen katılıyorum canım
yalnız bol kaka yapan daha az kılo alır onda yaramıyo gıbı gorunebılır ama bence takılmamak lazım yaaa her bebegın bır bagırsak duzenı var her ınsanın nasıl farklıysa..

kızlar bişe sorucam sizin bebişlerin artık kakası yada çıkarttığı gaz kokulu oluyomu bizimki bazen öyle bi kokuyoki şaşırıp kalıyoruz kocişle

ay ne bilim ıhlamuru ilk defa duyuyorum valla olmazsa onuda bi denerim iyi doktor bulmak gerçekden çok zor gözlerinin içine bakıyosunki adam gibi anlatsınlar herşeyi ne bilim artık sağol tavsiyelerin için...

sağol canım bir de öyle deneyim

ay ne bilim ıhlamuru ilk defa duyuyorum valla olmazsa onuda bi denerim iyi doktor bulmak gerçekden çok zor gözlerinin içine bakıyosunki adam gibi anlatsınlar herşeyi ne bilim artık sağol tavsiyelerin için...
ıhlamur veya kaynatılmıs su eger gazınız da varsa papatya sabah 30cc aksam 30cc verdım ben hıcte rahatsız olmadı hatta rahatladı cocuk..
sen de cok su ıc yarım satte emzır zorla da olsa gunduz ozellıkle.
ve testını sık sık yaptır sınırı gecmesın yanı eger gecıyorsa ışık altına koyuluyo bıldıgım..
evde de floresanların altına koy bebegı o da ıyı gelırmıs kayınpeder dr hep actı ısıkları bızım sarılık varken sımdı de kapıyo..

sağol canım bir de öyle deneyim
bıde sınırlenıyorlar cok benımkı asabı oldu cıktı basımıza 1.5 ay gazı var dıye hoppıdı hoppıdı meger uykusuzluktan aglarmıs.. e tabıı bılemedık sımdı nasıl sınırlenıyo bıze helekı o uyuyacakken ıkı kısı konussun gor..
cok aglayınca yanında dolasan cok oluyor ya sakın alma yanına..
sen veya baskası kım sakınlestırecekse yalnız kalsınlar.. konusmayın yanında daha da cıldırıyor..

hayal bugun sıcrıyo hep o sıcradıkca ben uzuluyorum ruya goruyo sanırım..

bişey olmaz kız rüya görüyodur bebik.

takvim yaşımızdaki yaşıtlarımıza bakmaya 2009 kasım analarına gidip baktım.
anacım kavanoz kavanoz mama yiyi bebekler, dana gibin olmuşlar. :1shok:
oturmaya bile başlamışlar. bizim armut kolunu kaldırıp çıngırağına vuramıyo, çaldırıyim diye bana ağlıyo. :dilcikar:
yok anacım yok ben acık da şubat analarına felan bakem moralimi düzeltem fisfisfis

rylai canım kaka yaptımı kokudan durulmuyoki
netten baktım kokulu olmaz eksşimiş süt gibi kokar anne sütü alanlar demiş emme ben bişeycik anlamadım

kibele kollarını kapatarak uyut canım

esmer kavanoz kavanoz mamamı yiyolarmış
canım zaten 4 aydan sonra destekli oturabilir denmiş
sen kendin demedinmi 4 ay değilik biz diye
hade merak ettim bide ben bakem

neee ne maması kız onlar ıcın de erken degel mı ek mamalara 5 ay bıtınce degıl mı ay hakkaten ne zaman oturacaklar valla benımkı zorluyo aglıyo ılla oturacakmıs dıye kendı kendıne havalanıyo bazen ben bıle korkuyorum yanı belıne fılan bısey olacak dıye.. ben gazını cıkarabılmek ıcın ana rahmındekı pozısyona getırıyordum hayalı galıba benımkı oradan alıstı artıkk..

kızlar bişe sorucam sizin bebişlerin artık kakası yada çıkarttığı gaz kokulu oluyomu bizimki bazen öyle bi kokuyoki şaşırıp kalıyoruz kocişle

valla ben kaç kere öğürdüğümü biliyorum. burnumu tıkayarak alt değiştiriyorum.
yok anneler çocuklarından iğrenmezmiş de pohu gül kokarmış da külliyen yalan. leş gibi koki valla.
şimdiden böyleyse ek gıdalara başlayınca yandık akannehir

rylai canım kaka yaptımı kokudan durulmuyoki
netten baktım kokulu olmaz eksşimiş süt gibi kokar anne sütü alanlar demiş emme ben bişeycik anlamadım

kibele kollarını kapatarak uyut canım
anam basıyo cıglıgı nasıl kapatacam kollarını :))
cıkaramayınca kolları bır gor nasıl ıkınmak onları cıkaracam dıye ıkınırken bır pırt yapıyo sonra bıde ona aglıyo allam ben napacam cok komık bu kız :)))

annesütü almayanlara 4.ayda yoğurt ve meyve suyuyla başlatıyorlar yavaş yavaş.
anam benimki önce elinde bişiy tutmayı becersin de oturması kusur kalsın.
çuval gibi yatii ancak.
bi de ana kucağına oturtuyorum artık. eskiden çok minik olduğu için yamulup ayağı kafasına değişyodu.
şimdi normalleşti.
bayıldı oraya, kucağa gelmek istemiyo, bütün gün orda oturcam ben diyo manyak

bızımkı sut kesıgı gıbı kokuyo ama bıraz fazla agır yaaa bence hıcte guzel kokmuyo esmer katılıyorum esım hıc durmuyo bıle yanında helekı benımkını gor enseye kadar olunca odanın kokmasını gectım ev kokuyo havalandır dur sonra

esmer kavanoz kavanoz mamamı yiyolarmış
canım zaten 4 aydan sonra destekli oturabilir denmiş
sen kendin demedinmi 4 ay değilik biz diye
hade merak ettim bide ben bakem

he kavanoz mama veriiilermiş, milupanın falan var ya minik minik onlardan.
hee 4 aylık yazıyoz ama bakma 2 aylık görünümlü çakma 4 aylıkız biz
doğan görünümlü şahin gibin kaydirigubbakcemile3

kız esmer çocuğu oturtma habire acık kucağına al gezdir çocuğu habire et yığma kendine:))))) bak bana hem cam silim hem sana yetişimmm

yok canım onlada alaksı yok kilonun..utku minumum 4 kere yapıyo günde.geçen gün sadece 3 kere yapabildi akşama kadar huysuzdu..ama gel görki yakında taşıyamıycamakannehir
bizimde bazen kokuyo.
bizimde sarılık 2 buçuk ayda geçti nerdeyse.dr 3 aydan sonra korkmak gerekli dedi.biz değerlerine bile baktırmadık hiç..çünkü bütün sebepler vardı bizde sarılık için..erken doğum kan uyuşmazlığı..ben a negatif eşim b pozitif..hemde tam kan uyuşmazlığı..
sık sık emzirdim tek yaptığım bu oldu.ıhlamur falanda vermedim hiç..anne sütünden başka hiçbişey vermedim..kendiliğinden geçti zaten..çocuğun sarılığına o kadar alışmıştıkki sarılığı her geçen ay bu bembeyazmış neden bu kadar bneyz falan demeye başladılar..

bizmi çok şey bekliyoruz acaba bebiklerden.utkuda daha bişey tutmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…