2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun kızlar. valla şimdi bir bağırdı içerden koştum emzirdim geldim. Burnu tıkalı ya iyi ememiyo bana sinirlenip ağlıyor,biraz emdi uyudu.

Cadaloz sana da kolay gelsin..Valla ben Ankaradayım camlar ne oldu kimbilir. Neyse ben gidene kadar biraz daha batsın artık bahar temizliği yaparım.

bir iki gündür öyle önceden çok dolardı şimdi dolmuyor ama emmeside iyi ee bu çiş ne oluyor peki aç kalsa ağlar diyorum çıkamadım işin içinden

kız hoya sen çağana bakmayı becer ben sana maaş verem kız:)))) esmer gacısı sen benim sildiğim camlara adını yaz gel bide beni yazz:))))) julicim saol anacım kaynanam yardım etmez etsede ben beğenmem bide biyerleri zayıflar sora mazallah kaynatam napar:))))))))) bi oda bitti kaldı 2 oda sora çarşılar beni bekliiiiiguclubacismile

cadı kndini klonladın mı aptın
hem konusup hem nası temizlik yapın hacıı kaydirigubbakcemile3

ofertacı bebeklerin kakasına çişine kafayı takarsak bittik
doymasa ağlar tabii

bizde 2 günde bir kaka yaparken aaa sütün yarıyo diyolardı
şimdi günde 4 kre yapiyi
yaramıyo mu :uhm:

ben kakaya cşe takmıyom artık
yapsalar bi türlü yapmasalar bitürlüü

selam kızlar geçmişi okudum geldim..keyifler nasıl bakalım..
cadoloz çok geçmiş olsun çağanın iyi olmasına sevindim..

bir iki gündür öyle önceden çok dolardı şimdi dolmuyor ama emmeside iyi ee bu çiş ne oluyor peki aç kalsa ağlar diyorum çıkamadım işin içinden

Emmesi iyiyse ve de ağlamıyorsa takma kafana canım. Hem kontrollerde kilosu da iyise çişi o kadar da önemli değil bence...

özge geçmiş olsun cnm...
cadaloz ne marifetlisin bacım sen..bende kendimi bişey sanırdım...
gerçi ben kolay kolay eve kadın almam..kendim yapmaya çalışırım temizliğimi elimden geldiğince...

ben de hep almak isterim kadın eşim istemez ben daha iyi yaparım der ve beraber yaparız

ben de hep almak isterim kadın eşim istemez ben daha iyi yaparım der ve beraber yaparız

Benim de hiç içim rahat etmiyor temizlikçi alınca. Zaten bir tek hamileyken aldım onda da hiç sinmedi içime. belki kadın çok iyi yaptı ama ben yine de kendim yaoınca daha bir mutlu oluyorum...

saolun kızlar ne bileyim hep diyorlar ya 4-5 kere çiş yaparsa doyamış diye ondan kafama takıldı

ben kadın almasın alırım koce karışmaz da para yok ki anacım.
en son taşınırken dayıma sildirdim camları 2 paket sigara aldım tamamdır kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evet ya bnmde içime sinmiyor kadın alınca ya...illa ben yapacam...sempatiksalakcinni
hem zaten ona verdiğim paraya ben neler alırım kızıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…