aman cok tatlı ayakları bacakları yerım ben onu kızım abartmasınlar var ya bende bır kıtap var valla hersey yazıyo bızımkı de tutmuyo ole oyuncak fılan tesadufı tutuyor zaten tutuyo dıyenlerın de mora reflexı mı ne varmıs elıne tutanı yakalarmıs bebek 6. ayda naca kaybolurmus..annesütü almayanlara 4.ayda yoğurt ve meyve suyuyla başlatıyorlar yavaş yavaş.
anam benimki önce elinde bişiy tutmayı becersin de oturması kusur kalsın.
çuval gibi yatii ancak.
bi de ana kucağına oturtuyorum artık. eskiden çok minik olduğu için yamulup ayağı kafasına değişyodu.
şimdi normalleşti.
bayıldı oraya, kucağa gelmek istemiyo, bütün gün orda oturcam ben diyo manyak
kız esmer çocuğu oturtma habire acık kucağına al gezdir çocuğu habire et yığma kendine:))))) bak bana hem cam silim hem sana yetişimmm
aman cok tatlı ayakları bacakları yerım ben onu kızım abartmasınlar var ya bende bır kıtap var valla hersey yazıyo bızımkı de tutmuyo ole oyuncak fılan tesadufı tutuyor zaten tutuyo dıyenlerın de mora reflexı mı ne varmıs elıne tutanı yakalarmıs bebek 6. ayda naca kaybolurmus..
yalnız bu reflex yaslıyken ortaya cıkarsa pohu yedın demekmıs beynın bır tarafı kaymıs oluyormus bebekte yenı gelıstıgınden yaslıda yokoldugundann
rylai canım kaka yaptımı kokudan durulmuyoki
netten baktım kokulu olmaz eksşimiş süt gibi kokar anne sütü alanlar demiş emme ben bişeycik anlamadım
kibele kollarını kapatarak uyut canım
valla ben kaç kere öğürdüğümü biliyorum. burnumu tıkayarak alt değiştiriyorum.
yok anneler çocuklarından iğrenmezmiş de pohu gül kokarmış da külliyen yalan. leş gibi koki valla.
şimdiden böyleyse ek gıdalara başlayınca yandık akannehir
nan sdec
pasaklu garı seni:mymeka:
cam silmek için yazmı beklenir
ece dısarıyı görmek istiyo belki
senin camlara beni sil falan mı yazsak........
bir iki gündür öyle önceden çok dolardı şimdi dolmuyor ama emmeside iyi ee bu çiş ne oluyor peki aç kalsa ağlar diyorum çıkamadım işin içinden
ben de hep almak isterim kadın eşim istemez ben daha iyi yaparım der ve beraber yaparız
kızlar bişe sorucam sizin bebişlerin artık kakası yada çıkarttığı gaz kokulu oluyomu bizimki bazen öyle bi kokuyoki şaşırıp kalıyoruz kocişle
valla ben kaç kere öğürdüğümü biliyorum. burnumu tıkayarak alt değiştiriyorum.
yok anneler çocuklarından iğrenmezmiş de pohu gül kokarmış da külliyen yalan. leş gibi koki valla.
şimdiden böyleyse ek gıdalara başlayınca yandık akannehir
kızlar bebeklerınız aguu huggııee dıyor mu ve ne zaman basladılar?
bu arada huggııes te ıyı ısım bulmus bebek huggıe deyınce dank ettı huggıler sızıııı
ay masallah utkuya bızım de gaz cıkardı bıgun eeeeh dedı basladı soylenmeye kart sesıyle kayınvalıdemle oturduk seyrettık resmen kufur ettı duz ara..utku 1 aydır falan aguu diyo..geçen günde benle birlikte ee dedi bende şaşırdım..hatta akşam babasına söyledim biz ee oğlum ee diyoruz ninni söyler gibi oda ee diyo..bayıldık gülmekten
ay alemsın :)))valla bzmkide kokuyor bazen acayip midem bulanıyor ıslak mendili suratıma bağlıyorum....
tutma yeteneği henüz bizde de yok...
bıde sınırlenıyorlar cok benımkı asabı oldu cıktı basımıza 1.5 ay gazı var dıye hoppıdı hoppıdı meger uykusuzluktan aglarmıs.. e tabıı bılemedık sımdı nasıl sınırlenıyo bıze helekı o uyuyacakken ıkı kısı konussun gor..
cok aglayınca yanında dolasan cok oluyor ya sakın alma yanına..
sen veya baskası kım sakınlestırecekse yalnız kalsınlar.. konusmayın yanında daha da cıldırıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?