2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aman cok tatlı ayakları bacakları yerım ben onu kızım abartmasınlar var ya bende bır kıtap var valla hersey yazıyo bızımkı de tutmuyo ole oyuncak fılan tesadufı tutuyor zaten tutuyo dıyenlerın de mora reflexı mı ne varmıs elıne tutanı yakalarmıs bebek 6. ayda naca kaybolurmus..
yalnız bu reflex yaslıyken ortaya cıkarsa pohu yedın demekmıs beynın bır tarafı kaymıs oluyormus bebekte yenı gelıstıgınden yaslıda yokoldugundann

kız esmer çocuğu oturtma habire acık kucağına al gezdir çocuğu habire et yığma kendine:))))) bak bana hem cam silim hem sana yetişimmm

nan kadın bana sataşacam diye iki de bir bezi bırakıp buraya koşii iyi mi :roflol:
anam gelmii kucama diyom, illa anakucağında oturcekmiş.
mamasını da orda yemek istermiş, olm dökülii gel diyom ağlii, rahat bırak ben burda oturcem diyi bana

ben bi kere eline çıngırağı tutturdum da elleri bi salladı gömdü kafasına çıngırağı ağla dur ondan sonra.
şimdi en çok tuttuğu şey benim saçım. yoluk yoluk yoluyo her gün akannehir

rylai canım kaka yaptımı kokudan durulmuyoki
netten baktım kokulu olmaz eksşimiş süt gibi kokar anne sütü alanlar demiş emme ben bişeycik anlamadım

kibele kollarını kapatarak uyut canım

demek artık kokarca oldu bunlar :sinifsinif: eskiden kokmuyodu ya hala anne sütü alıyo niye kokmaya başladı üşütüyomu diyodum bende normalmiş dmekki

kızlar bebeklerınız aguu huggııee dıyor mu ve ne zaman basladılar?
bu arada huggııes te ıyı ısım bulmus bebek huggıe deyınce dank ettı huggıler sızıııı

yok yaa ne agusu.
daha anca aaaaa diyo.
bi de süper ınga diyor kendileri, gayet anlaşılır biçimde.
huysuzluk ağlamasında her seferinde ınga diye ses çıkarıyor.

nan sdec
pasaklu garı seni:mymeka:
cam silmek için yazmı beklenir
ece dısarıyı görmek istiyo belki
senin camlara beni sil falan mı yazsak........

çok pasaklı oldum ya
kadın alayım dedim o da 80 tl cik istedi
altı üstü 100 metrekarecik bi ev sanki evi baştan boya badana yapacak

bir iki gündür öyle önceden çok dolardı şimdi dolmuyor ama emmeside iyi ee bu çiş ne oluyor peki aç kalsa ağlar diyorum çıkamadım işin içinden

bizim de öyle canım ilk başta acaba aç mı kalıyo diye düşündüm ama aç olsa ağlar ağlamadığına göre bi problem yok demektir
ben de hep almak isterim kadın eşim istemez ben daha iyi yaparım der ve beraber yaparız

benimki de tam tersi haftaiçi kadın al bi haftasonum var diyo

kızlar bişe sorucam sizin bebişlerin artık kakası yada çıkarttığı gaz kokulu oluyomu bizimki bazen öyle bi kokuyoki şaşırıp kalıyoruz kocişle

hem de nasıl kokmak

kandırdılar bizi walla
bebekler mis gibi kokarmış bebek kokarmış gül kokarmış
eee benimki neden ya kaka ya da kusmuk kkokuyo
2-3 günde bi yıkıyoruz yıkamasak ne olcak acaba

kızlar bebeklerınız aguu huggııee dıyor mu ve ne zaman basladılar?
bu arada huggııes te ıyı ısım bulmus bebek huggıe deyınce dank ettı huggıler sızıııı

utku 1 aydır falan aguu diyo..geçen günde benle birlikte ee dedi bende şaşırdım..hatta akşam babasına söyledim biz ee oğlum ee diyoruz ninni söyler gibi oda ee diyo..bayıldık gülmekten

benımkı habıre huggıe dıyo bende habıre prıma kullanıyorum :))))):roflol:
ıngaa seslerını cıddı bıcımde soyluyo artık bıcım bıcım ..
bıde sınırlenınce kart bır ses cıkarıyo sankı 5 yasında erkek cocugu allam benım bu kız daha karnımdayken erkege benzıyordu son ande ben kızım ceee demıstı..
sıkayet edıyo bagıra bagıra bıde benıı babası gelınce ahahah..

valla bzmkide kokuyor bazen acayip midem bulanıyor ıslak mendili suratıma bağlıyorum....
tutma yeteneği henüz bizde de yok...

utku 1 aydır falan aguu diyo..geçen günde benle birlikte ee dedi bende şaşırdım..hatta akşam babasına söyledim biz ee oğlum ee diyoruz ninni söyler gibi oda ee diyo..bayıldık gülmekten
ay masallah utkuya bızım de gaz cıkardı bıgun eeeeh dedı basladı soylenmeye kart sesıyle kayınvalıdemle oturduk seyrettık resmen kufur ettı duz ara..
bızımkı de bır aydır neredeyse soylenıyo ama bu ara daha netlestı artık gozlerı de gormeye basladı gordugune soyluyo..

1 aydır aguuu eee ıgggh gibi sesler var bizde.... birini gördümü gülmeye başlıyor ece hanım...
ana kucağına da fena alıştı bir yere gittik mi doğru düzgün uyumuyor hemen uyanıyor...

acık iş yapem de gelem bari.
o cadı karı gelip arkamdan konuşmasın buralardayım göriim onu :mymeka:

bıde dr julıye oturma demıs ya kıtabımda oturtulmamasının ve bastırtılmamasının sebebıı oturunca veya basınca basını tutamazmıs boynu zedelenırmıs.. ama kucakta oturur pozısyonda desteklı tutmak lazımmız kı goz koordınasyınu gelıssın hep tavana bakması asıl sorunmus.
belını ve bynunu saglama alırsanız oturtmanın sakıncası yok dıyo hatta nettede benzer bırsey okudum bulursam lınk koyayım

Ayyy resmen benim yaşadıklarımı anlattın canım. Şimdi zorla uyuttum,isme göre ninniler vardı ya belki sesimi istemez diye onu falan dinlettim. Artık dayanamadı uyudu. Bir de genzi tıkandığı için hemen uyanıyor bu ara.

sizinkiler başlarını artık rahatça tutabiliyorlar mı?
kibele senin dediğin şekilde kucakta oturmayı ece çok seviyor bu pozisyonda başını kontrol edebiliyor ama kucağıma aldığımda bazen başını tam tutamıyor.

Benim oğluş artık kafasını rahat tutabiliyor. geçen gün babasına göndermek için foto çekeyim dedim,oturttum kanepenin köşesine biraz durdu sonra yavaş yavaş yana yığıldı:)))

bizimki kucakta bile genelde yukarı bakıyo ne demek miş bu kibele yaa
geçen kayınvalidem ve yanındaki ahbapları çocuğun gözü hep yukarda iyi değil deyip durdular kafam bozuldu ama takmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…