2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugün doktora gidecekti ya doktor sonrasi da samsunlularla bulusacaklardi ya

geziyordur o

en son nişanı gelmişti ne gezmesi kısss.sen yine kendi doktorunada sor.poseidon ne olur nolmaz.sivilce varsaönemse.kaşıntı deyince adamın gözleri böle oldu:1shok:.sivilce yok deyince önemsemedi.zaten bizim doktorum mimikleri öldürüyo benii.bazen hiç bişi anlaşılmıyo bazende sanki öcüüüü görmüş gibi bi tipi oluyo.

Ank cok üzüldüm basin sagolsun canim.

Ins. senin dogumun ne zaman? bebegin sana moral olur, canin sikildikca sever sever durursun onu

ank canım aramıza yeniden hoşgeldin...
annen için başınsagolsun mekanı cennet olsun...
bundan guzel haberler ve guzel paylaşımlarda bulunmak dilegiyle...

merhabaa.s.
öncelikle başın sagolsun.kendine bırakmadıgına sevindim.gir sık sık siteye bundan sonra bebişlerde geliyo artık tek tek.benim bi arkadaşımda sezeryana girerken bile çıkardımda öle girdim diyodu.onunkide seninki gibi olmuş.

çok kötü gök gürlüyor kızlar....

Burda da dün aksam söylemesi ayip yemege gittik esimle. yemekten cikinca arabada o kadar üsüdüm ki 10 dakika bütün vucudum titredi.

burasi da cook soguk, Allah zor sartlarda olan ve evsizlere yardim etsin. kisin cok zor.

Ocak 7-14 arası dr. ile kararlaştıracağımız bir günde sezeryan olacağım, tabi erken bi terslik olmaz ise. Ben hamile kalmadan önce dahi sezeryan isteyen biriydim. Sizlerin cesaretinide hep gıpta ile izliyorum. Ama kişi kendinden bilir işi şeklinde dr. ye söyledim ve kararlılığımı belirttim. Yoksa kabul etmese başka dr. ye gidecektim. Erken pazarlık yaptım:)
Umarım herkes istediği şekilde doğurur.

ank hoşgeldin cnm,başın sağolsun,Allah hayırlı doğum nasib etsin..

Ank hosgeldın cnmmmm
basın sagolsun
allah sabır versın
hayırlı dogumlar dılıyorum sana

biraz önce en son yazdığın mesaja baktım, temmuzda yani daha çok başlarda yazmışsın ank...seni aşağıda sık sık görüyordum ve yazmadığını da farkediyordum...yaşadığın acı gerçekten tolere etmesi zor bir acı...yasını tutumuş olman da aynı zamanda sağlıklı ama...umarım şu anda biraz toparlamışsındır, unutmak ve başetmek gerçekten zor fakat bir tesellinin olması da ayrıca şans olarak değerlendirilmeli, eminim o dünyana geldiğinde bir yerinde şu anda sürekli olan acı, sızıya dönüşecek ve ana-kız/oğul (?) yaraları birlikte sarmaya devam edeceksiniz....sen fedakar bir annesin.

Hepinize çok teşekkür ederim. Hayatta tek karşılıksız olarak verici olan anneler kadar değerli ve sevilesi bişey yok, bunu annem sağkende düşünüyordum, halada kendim yaşadığım için, sizlerden okuduğum için düşünüyorum.
Neyse böyle bir forumda asıl gündem doğum olmalı ve paylaşılanlarda arada acılar, kızgınlıklar olsada farklı olabilir.

Krizalit organik ürünler konusunda -sanırım senden başka kullanan yoktu- sana katılıyorum doğru tercih. Ama gerçekten organik ürün bulmak çok zor. ıyi değerlendirmek lazım. Soracağın bişey olursa cevaplayabilirim. Mesleğimle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…