2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Özge Allah sifa versin, walla yan gel yat ya ne misafiri.dogumdan önce sessiz son günlerin

Canım geçmiş olsun. inşallah bir süre daha bekler bebeğin,hem sonra belki de küveze bile gerek kalmaz. Sana da sağlıklı ve hayırlı doğumlar...

Özge Allah sifa versin, walla yan gel yat ya ne misafiri.dogumdan önce sessiz son günlerin

Teşekkür ederim canım. Dr tekrar hasta olursan izne ayrılacaksın demişti. ben önce izni başlattım sonra grip oldum. İyice zayıfladı bünyem. Üstelik yemeğe gelecek arkadaş da hamile,inş ona bulaşmaz...

geçmişş olsun rana.able iyi olmanıza sevindim. hayırlısı ile sağlıcakla bebişini kucağına almak nasip olsun inşallah. umarım küveze bile gerek kalmaz. herşey ikiniz içinde iyi olsun.

grip oldugunu söylesen gelmez belki, insanlar kendilerini düsünürler yerimseniben

Özge
ne mısafırı cagırma artık
ben en son yemeklı 15 gun once cagırdım
bulasık makınem de yok cok yoruldum
daha anca caya cagırırım yada cagırmam
keyfıne bak yat dınlen
bolbol mandalına kıvı vs ye

ben de pek niyetli değildim ama eşim çağırmış bir kere. Benim de son misafirim olur herhalde. Allahtan ana yemek eşime ait,kendi yörelerinin yemeği... Ben sadece salata ve pilav yapıcam...

Canım daha önce de bahsetmiştin bende merak ediyordum durumunu iyiki bilgi verdin bu haftayıda atlatmışsın ne güzel artık korkacak bişey yok dualarımız seninle ve doğuma girecek tüm arkadaşlarla... Allah yardımcımız olsun

önceden olsaydı organik olayını takıntı bulurdum yalnız şu anda kayıınpederimin rahatsızlığı (kemoterapi alıyor) nedeniyle yaşadığımız korku dolu günlerden sonra başlanan budwig diyetinin sonucunu görünce organik ürünlere iman ettim diyebilirim...gece gündüz beklerken bu beslenme biçiminden sonra süper toparladı...bulaşık deterjanından tuzlarına kadar herşeyde organiğe geçtiler,aslında her hafta onun için gidiyorduk organik pazara. sonrasında erkan topuzun hamile kadınlar en az 6 hafta ile 6 ay arasında organik beslenmeli açıklamasını okuduktan sonra organik ürünleri arttırdım hayatımda. şu anda tamamen geçmiş durumda değiliz (çok maliyetli), ama besin piramidinin en alt grubunun en azından organik olmasını tercih etmeye başladık. Bebek gelince kesin kararlıım, ek besinleri tamamen organik vereceğim hücre yapıtaşları, bağışıklığı oluşurken bunun önemli olduğunu düşünüyorum...güvenirliği konusunda gelince, organik pazar buğday-der tarafından denetleniyor ve her ay yapılan analizlerde pestisit kalıntılarına bakılıyormuş, zaten ürünün görünüşündentadından zor pişmesinden bir farklılık olduğu anlaşılıyor, ya da ben öyle inanmak istiyorum,gıda mühendisisin sanırım kesinlikle soracağım şeyler olur ank, çok teşekkür ederim.

Tamam o zaman ozge

yardım etsın eŞın
benımkı cagıralım desem yemeklı
dahada cagırmaz
caya cagıralım desem yıne cagırmaz
cunku ben hamur ısı yaparım cayın yanına
oyle satın alma bıskuvı koymam kımsenın onune
o yuzden bılır
cagırmaz

Kızlaarrrr artık izinliyim,bugün iznimi başlattım:lepi:.... İznimi başalttım ama ilk günden misafirim var yemeğe... Bir de üzerine grip oldum sanırım yinesenağlama

Canım gözün aydın haftayada ben çıkıcam inşallaaaaaah
bende hastayım ve yarın arkadaşlarım geliyor banada nasıl başedicem bilmiyorumm

Canım gözün aydın haftayada ben çıkıcam inşallaaaaaah
bende hastayım ve yarın arkadaşlarım geliyor banada nasıl başedicem bilmiyorumm

Valla son zamanlarda ne diye hastalandıysak,inş çabucak geçer. benimki bu sefer ağır değil,sadece burun akıntısı var. Yarın için Allah yardımcın olsun,artık yardım eder arkadaşların da...

Neyse ben kaçtım kızlar. yarına kadar fazla yazmayın sakın... Hepinizi öptük oğluşumla...

rana çok geçmiş olsun sxaglıkla bebişini inş kucagına alırsın..
çirkin bety hangi ara gitti doguma izne bugun ayrılmıcakmıydı o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…