yok canım onlada alaksı yok kilonun..utku minumum 4 kere yapıyo günde.geçen gün sadece 3 kere yapabildi akşama kadar huysuzdu..ama gel görki yakında taşıyamıycamakannehir
bizimde bazen kokuyo.
bizimde sarılık 2 buçuk ayda geçti nerdeyse.dr 3 aydan sonra korkmak gerekli dedi.biz değerlerine bile baktırmadık hiç..çünkü bütün sebepler vardı bizde sarılık için..erken doğum kan uyuşmazlığı..ben a negatif eşim b pozitif..hemde tam kan uyuşmazlığı..
sık sık emzirdim tek yaptığım bu oldu.ıhlamur falanda vermedim hiç..anne sütünden başka hiçbişey vermedim..kendiliğinden geçti zaten..çocuğun sarılığına o kadar alışmıştıkki sarılığı her geçen ay bu bembeyazmış neden bu kadar bneyz falan demeye başladılar..
bizmi çok şey bekliyoruz acaba bebiklerden.utkuda daha bişey tutmuyo.
Ay inşallah bizimde geçer çocuğa baktıkca böyle sarı ama esmer gibi aslında vücudu bembeyaz bende diyrum acaba esmermi bu çocuk meğer sarılıkdanmı yaaa bende cerrahpaşa dan randevu aldım yarın hayırlısıyla gidcez ne olur dua edin bişey çıkmasın...
kızlar merhaba canım çok sıkkın pazartesi işe başlıyorum normalde 20 nisanda başlamam gerkiyordu bi arkadaş işten ayrılıyor ve ben gitmek zorundayım .son günüme kadr çalıştımki kızımla daha çok zaman geçiriyım diye ama allh nasip etmeyine etmiyor 23 gün önce işe gidyorum belkide o iznmi daha hiç kullanmıycam((
korkma canım bişey çıkmaz inşallahAy inşallah bizimde geçer çocuğa baktıkca böyle sarı ama esmer gibi aslında vücudu bembeyaz bende diyrum acaba esmermi bu çocuk meğer sarılıkdanmı yaaa bende cerrahpaşa dan randevu aldım yarın hayırlısıyla gidcez ne olur dua edin bişey çıkmasın...
kızlar merhaba canım çok sıkkın pazartesi işe başlıyorum normalde 20 nisanda başlamam gerkiyordu bi arkadaş işten ayrılıyor ve ben gitmek zorundayım .son günüme kadr çalıştımki kızımla daha çok zaman geçiriyım diye ama allh nasip etmeyine etmiyor 23 gün önce işe gidyorum belkide o iznmi daha hiç kullanmıycam((
ilk günler benim evde bakcak yabancılamsın diye babsıda shıftını değiştrdi 3 hafta akşam 5de gidip gece 2de gelcek annemler beraber eşim bakcaklar ama şimdiden buğleme baktıkça ağlıyorum moralim çok bozuk
:roflol:çok uzun zaman oldu girmeyeli
beni herkes unutmuş
bi JULİ hatırladı
juli ne diye aklına geldim bi muzurlukmu düşündün
kim iş yapcakmışacık iş yapem de gelem bari.
o cadı karı gelip arkamdan konuşmasın buralardayım göriim onu :mymeka:
senin kaynanana antika yawwbizimki kucakta bile genelde yukarı bakıyo ne demek miş bu kibele yaa
geçen kayınvalidem ve yanındaki ahbapları çocuğun gözü hep yukarda iyi değil deyip durdular kafam bozuldu ama takmadım
:roflol: ilahi aycavalla bzmkide kokuyor bazen acayip midem bulanıyor ıslak mendili suratıma bağlıyorum....
tutma yeteneği henüz bizde de yok...
he kavanoz mama veriiilermiş, milupanın falan var ya minik minik onlardan.
hee 4 aylık yazıyoz ama bakma 2 aylık görünümlü çakma 4 aylıkız biz
doğan görünümlü şahin gibin kaydirigubbakcemile3
kim iş yapcakmış
duyamadım ......
sen ne bakıyon onlara biri 5. ayında kahvaltı veriyordu
onlar cok ileri yaww
bizimki kucakta bile genelde yukarı bakıyo ne demek miş bu kibele yaa
geçen kayınvalidem ve yanındaki ahbapları çocuğun gözü hep yukarda iyi değil deyip durdular kafam bozuldu ama takmadım
ilk günler benim evde bakcak yabancılamsın diye babsıda shıftını değiştrdi 3 hafta akşam 5de gidip gece 2de gelcek annemler beraber eşim bakcaklar ama şimdiden buğleme baktıkça ağlıyorum moralim çok bozuk
öyle alışmak zorundayım ani oldu kendimi 20nisana alıştrmıştım .vallaha çok zor ama yapacak bişey yok sabh emzirip gitcem öğlen eşim getrcek eve metrobüsle 20dk mesafe erken çıkcam akşamları 4,5 gibi idare etcem ağlasamda zırlasamda gitcem
canım benimkide hep yukarılara bakıyor napıcaz şimdi? avizelere bakıp gülüyo bizimki
ahhh canım erken olmuş seninkide hepimiz bırakacağız bebeklerimizi bende şimdiden düşünüyorum kara kara ama şanslısın ki babası da anneanneside yanında olacaklar ağlama sütünü etkilemesin
işin ne kadar yakınmış işte ne güzel. benim 1,5 saat sürüyor.
ama sen gene de aralarda sağmaya çalış sütünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?