2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaa anakucağında oturuken kaka yapınca pipisi bile kaka oluyor..
batırıyor her yerini.
sonra da temzilerken bi ton ağlıyor rahat bırak pipimi diye

Ay inşallah bizimde geçer çocuğa baktıkca böyle sarı ama esmer gibi aslında vücudu bembeyaz bende diyrum acaba esmermi bu çocuk meğer sarılıkdanmı yaaa bende cerrahpaşa dan randevu aldım yarın hayırlısıyla gidcez ne olur dua edin bişey çıkmasın...

bişey çıkmayacak inşallah, ferah tutun içinizi

kızlar merhaba canım çok sıkkın pazartesi işe başlıyorum normalde 20 nisanda başlamam gerkiyordu bi arkadaş işten ayrılıyor ve ben gitmek zorundayım .son günüme kadr çalıştımki kızımla daha çok zaman geçiriyım diye ama allh nasip etmeyine etmiyor 23 gün önce işe gidyorum belkide o iznmi daha hiç kullanmıycam ((

oyy kötü olmuş canım yaa.
annen mi bakacak bebeğe

ilk günler benim evde bakcak yabancılamsın diye babsıda shıftını değiştrdi 3 hafta akşam 5de gidip gece 2de gelcek annemler beraber eşim bakcaklar ama şimdiden buğleme baktıkça ağlıyorum moralim çok bozuk

korkma canım bişey çıkmaz inşallah

ay çok kötü olmuş ya.zor bi durum.herşey bebeklerimizin geleceği için işte.

valla ilk günler zor oluyor ama alışıyorsun bacım, yapacak birşey yok.

çok uzun zaman oldu girmeyeli

beni herkes unutmuş

bi JULİ hatırladı

juli ne diye aklına geldim bi muzurlukmu düşündün
:roflol:
ne bilem bacım gece gece sen geldin birden aklıma :roflol:

acık iş yapem de gelem bari.
o cadı karı gelip arkamdan konuşmasın buralardayım göriim onu :mymeka:
kim iş yapcakmış
duyamadım ......

bizimki kucakta bile genelde yukarı bakıyo ne demek miş bu kibele yaa
geçen kayınvalidem ve yanındaki ahbapları çocuğun gözü hep yukarda iyi değil deyip durdular kafam bozuldu ama takmadım
senin kaynanana antika yaww
valla bzmkide kokuyor bazen acayip midem bulanıyor ıslak mendili suratıma bağlıyorum....
tutma yeteneği henüz bizde de yok...
:roflol: ilahi ayca
yüzünümü kapıyon :roflol:

he kavanoz mama veriiilermiş, milupanın falan var ya minik minik onlardan.
hee 4 aylık yazıyoz ama bakma 2 aylık görünümlü çakma 4 aylıkız biz
doğan görünümlü şahin gibin kaydirigubbakcemile3

sen ne bakıyon onlara biri 5. ayında kahvaltı veriyordu
onlar cok ileri yaww

kızlar ben çarşıya gidiyom hedayemi almaya artık bugün yollıyamamada yarın nasipse alımda gelem bakem a kimelr ne hedayeler aldı çok merak ediim vallah

öyle alışmak zorundayım ani oldu kendimi 20nisana alıştrmıştım .vallaha çok zor ama yapacak bişey yok sabh emzirip gitcem öğlen eşim getrcek eve metrobüsle 20dk mesafe erken çıkcam akşamları 4,5 gibi idare etcem ağlasamda zırlasamda gitcem

kim iş yapcakmış
duyamadım ......

sen ne bakıyon onlara biri 5. ayında kahvaltı veriyordu
onlar cok ileri yaww

olm Allah istemii iş yapmamı, kartuşum bitti ben napem :1ninca:

sorma yaa ben şubat analarında mı takılsam acep, bizden geriden gelen bebekleri görüp moralimi düzeltem acık.

bizimki kucakta bile genelde yukarı bakıyo ne demek miş bu kibele yaa
geçen kayınvalidem ve yanındaki ahbapları çocuğun gözü hep yukarda iyi değil deyip durdular kafam bozuldu ama takmadım

canım benimkide hep yukarılara bakıyor napıcaz şimdi? avizelere bakıp gülüyo bizimki

ahhh canım erken olmuş seninkide hepimiz bırakacağız bebeklerimizi bende şimdiden düşünüyorum kara kara ama şanslısın ki babası da anneanneside yanında olacaklar ağlama sütünü etkilemesin

işin ne kadar yakınmış işte ne güzel. benim 1,5 saat sürüyor.
ama sen gene de aralarda sağmaya çalış sütünü.

ohh gene gezdim çarşıyı arkilerimi gördüm bi çay içtk nur da surat astı durdu onlara

ben 37 haftaya kadr çalıştım rapunzel sadece bebeğimle daha fazla kalabilmek için ben izne ayrıldım 4 gün sonra buğlem doğdu şimdi pat diye işe başlamk çok zoruma gidyor

feyza canım alışırsın inş. üzülme sakın çalışan anne suçluluğu da çekme herkes geçici sen kalıcısın

Çalışmaktan ilk defa nefret ettim. Dün kanald de bakıcı sorunları vardı sinirlerim bozuldu resmen(( Bakıcılar iki günde kaçmış gitmiş. ben 9. ayda bakıcıya vercem ve şimdiden stres bastı offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…