2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

feyza canım alışırsın inş. üzülme sakın çalışan anne suçluluğu da çekme herkes geçici sen kalıcısın

bilmıyorum hoya ilk defa bu kadr aciz hissediyorum kendimi sanki hep aç kalcak sanki bensiz yapamaycak gib geliyor ama tek maaşlada geleceğine hiç bir faydam olmaycağını düşünüp küçükken daha tam anlmazken başlamk en iyisi deyip kendimi teselli ediyorum

feyzacım üzülme cnm...alırsın herşey bebişler için napalım...
ben işten ayrıldım bebişim için en azından ilk 2yıl için...
eşimde istemedi bende istemedim açıkcası ilk yıllar çalışmayı.
ama çalışmak iyi ya dışarı çkıpta eve gelmek daha zinde oluyor insan..en azından ben öyle düşünüyorum...

mümkünse anane babanne teyze hala taıdık baksın
eğer imkan yoksa evine kamera koy mutlaka canım

evet düşünyorum benim tokatta bi akrabam kamera koydurdu evine ama bakıcının haberi yok hiç sürkli izledi ilk günler bebekle ilgilenyormuş sonra bi 10 gün sonra kameradan kızının sürekli uyuması dikkatini çekmiş birgün erken gelip kadının çantasını boşaltmasını istemiş kadın niye felan diye itiraz etmiş israr edince kadın boşlatmış bi bakıyorki uyku ilacı o minnacık yavruya nasıl kıyıpta içirisn midesini delse böbreklerini mahvetse ogün bugün annesine baktryor bende biraz büyüyene kadr vermesem diyorum ama annem tansiyon hastası halası yok benim ablamsa uzakt oturyor babanne dersen taa tokatt bilmyorum

hii allah cezasını versin burnundan fitil fitil getirsin o karının.

nasıl bir hainlik yaa
dün tv dede kadın anlatıyodu
alini ayağını yalatıyomus cocuğa
bebeklerde emme refleksi varsa
resmen taciz
baska hiç bişi değil

allaha havele böyle insanlar

iyi yapmışsın canım imkanın varsa nie olmasın

salıncağı ne yaptın aldınmı

kibele bana concordun oto koltuğu çok dik geldi çocuk oturuyo gibi oluyo diye kullanmak içime sinmedi daha dün kullandım anneme giderken arabada altına yastık koyarak
siz ede arabaylamı gezdiriyosunuz

canım uzulme ıkısı de canın yanı bakarlar elbet..

yuh ne kahvaltısı delı bunlarrr..

sağol juli zor bi durum sabah aradıılar iş yerinden sabhtan beri ağlıyorum annem gelcem birazdan başımı kaldıramıyorum
canım aglama sutun gıdecek ferah tut ıcını

Merhaba kizlar biz gezdik gördük cevreyi ögrendik geldik.. cok yoruldum

sizden ne haber ne videosu seyrettiniz herseyi okuyamadim bakicilarla ilgili bir videodan bahsetmisiniz

herkes geziyo kıskandım inankii

öğretmenim altta gördüm seni babsling topiğini oku
adrewsimi birazdan özel yolluyceemm :))9

kibele bana concordun oto koltuğu çok dik geldi çocuk oturuyo gibi oluyo diye kullanmak içime sinmedi daha dün kullandım anneme giderken arabada altına yastık koyarak
siz ede arabaylamı gezdiriyosunuz
canım dık gıbı duruyoo ama bunun uzerınde delı gıbı calısıyo bu ınsanlar dandık degıl kı ıcınde yenı dogan pedı var bızımkının ama bayaa oturuyo korkma bısey olmaz hayal coook onceden berı oturuyo hatta zorluyo kendını daha da kaldırıyo bıde ustune evde arabayla gezıyoruz tuvalete bıle beraber valla ne yapalım onun dısında koltuga emzırme yastıgını koyuyorum yıne yatmıyo tam kollarının altına gelıyo destek gıbı uyuyo orada ben hayalı hıc tam yatırmıyorum gunduz gece de ınce bogulma onleyıcı yastık koyuyorum kusarsa fılan dıye.. alıstı valla gor oturma poz kendı gelecek neredeyse ben korkuyorum o korkmuyoo

anneolmak ıstıyorum senın su gogus pompası nasıl calısıyo memnundun sen sessız mı tek gogusu de sagabılıyor musun ılla cıft mı sagman lazım vs tamamen bosaltıyor mu benımkı bı halta yaramıyo sakın chıcco almayın vallaa

cumatesi hava kapalı ama kuru olacakmış. 15 derece civarında görünüyor sıcaklıkta.
şimdilik tahminler bunlar.
bence sahilde buluşulacak bir hava, üşümez bebişler.

aferin anam benim istanbulda olmadığım hafta sonunu seçin emi. leyynn geçen hafta yapsaydınız ya ne yapar eder gelirdimkaydirigubbakcemile

kim kime alacakmış? bana kim alcak ?kafamçokkarıştısempatiksalakcinnisositososito

heee çok eğlenceli orası
canım sıkıldıkça gidip okuyom
ama yorum yapma zahmetine girmiyom

15 derecede dondurcanız mı bebeleri
gelin buraya 25 derece falan oluyo burası
hep beraber gezelim

canım biz izmirliler neden buluşmuyorz kiii ? bu istanbullular çatlatır adamı

gel anam gelll olmadı gezmeye gelll

biizm geçen hafta konytolde dr . gelecek ay ek besine başlayacağız dedi. süt pek alamadığından herhalde. aynı dr a giden başka bir arkadaş daha var. onlara gerek yok. 6. aydan sonra demiş çünkü süt veriyor.

kızlar rota virüs diye bi aşı var ağızdan yaptırdınızmı

ben yaptırdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…