2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nan kırk yılda bi iş yapem dedim yazıcının kartuşu bitti, Allah istemiii ben napem

benimki tutuyo koca kafasını. omzumun üstünden etrafı seyretsin bayılıyor.
kucağımda oturtunca da tutuyor kafasını.
ama yüzüstü yatarken dirseklerinden doğrulup göğsüyle birlikte kaldıramıyor henüz kafayı.

bizimki kucakta bile genelde yukarı bakıyo ne demek miş bu kibele yaa
geçen kayınvalidem ve yanındaki ahbapları çocuğun gözü hep yukarda iyi değil deyip durdular kafam bozuldu ama takmadım

zaten senin kayınvalde evlere şenlik anacım.
nerde garip icatlar var hepisni çıkarıyo delikafadulden
anam nolcek çocuk tavana bakmak istiyor işte, bırakın rahat sositososito

tutuyo sanıp cok ta desteksız bırakmamak lazım
hayal tutuyo gıbı gorunsede hafıf hafıf sallanıyo bıraz sure gecınce
dısardan bırı baksa tutuyo sanır da sureklı benım yanımda bılıyorum kı cok dayanamıyoo

çok uzun zaman oldu girmeyeli

beni herkes unutmuş

bi JULİ hatırladı

juli ne diye aklına geldim bi muzurlukmu düşündün

geçen kayınvalidem ve yanındaki ahbapları çocuğun gözü hep yukarda iyi değil deyip durdular kafam bozuldu ama takmadım

benim kayınvalidede utku yenidoğduğunda panik yapmıştı..bağtıl inanç işte bebek yukarı bakınca huyu kötümü olurmuş ışığa baktırılmazmış falan filan..
bebek nereye isterse bakar kimenesempatiksalakcinni

dık tut canım bebegı etrafı seyretsın kucakta yatay tutma gozunun koordınasyonunu gelıstır..

butun bebekler dık durup etrafı seyreder de kafa bır sure sonra hafıften sallanır ben de gecen gune kadar tam tutuyo sanıyordum taakı dedesı henuz tutamıyo dıyene kadar anlattı uzun uzun sonra baktık hakkaten tutuyo gıbı duruyo ama sallanıyo bazen kafa
tam dengelı tutabılmesı ıcın daha varmıs ondan yıne de dıkkat etmek lazım

Anacım bu kayınvalideler de bi tuhaf. :dilcikar: Ben de 15 nisanda gidecem kayınvalidenin yanına,bakalım o neler diyecek. En son kavga etmiştik ben doğum yaptığımda. 10 gün nasıl dayanıcam bilmem.:bbo:

evet bi zaman sonra kafa oynamaya başlıyo..ben oynar başlıklı diyorum o zaman utkuya kafa bi titremeye başlıyokaydirigubbakcemile3

çok uzun zaman oldu girmeyeli

beni herkes unutmuş

bi JULİ hatırladı

juli ne diye aklına geldim bi muzurlukmu düşündün

unutur muyuz bacım.
3 çocukla girmek kolay mı, biz tekiyle başedemiyoz.
valla aklıma geldikçe bi sana, bi yavrucuklarıma bi de pumpkinse dua ediim Allah yardımcınız olsun deyi.

kız esmer sen ki iş yapmak kim kızım benim camlar bitti dantelerimi seriyorum sen gibi ebceriksiz değilim kızım ben yarın misafirim var ondan sorada mutfağımı dçökcem nasip olursa sen otuu anca totişinin üstünde benimki çok gülmeye başladı bide yavrum hastende ben ağladıkça yalancı memeyi dayamaya çalıştıkça dilini çıkarta çıakrta dil çıkarmaya alıştı dil çıkarıyo habire şindi babaannesiyle cimnastik yapıyo bi sağ bi sol dönüyolar kaldırın beni ülenn diyiii dimple naber canım nasılsın nasıl gidiyo bebelerle uğraşmak

yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
dün yaazdım

kimse aa dimple senmi geldin bile demedi

smhsmh canım bırsey yoktur tavanda bırsey ılgısını cekebbılır koseler vs kayınvalıdene aldırma sen ama gezdır bolca anakucagın yok mu senın concord bak o bayaa dık duruyo arabaya taktım ben evde onunla gezıyoruz oturuyoruz hemde cok uzun suredır anneolmakıstıyorum da oyle yapıyo bıldıgım kadarıyla yatırmadan seyretsın etrafı bıde ben anakucagına pusete ek olarak takılan donence gını oyuncaklar var onlardan aldım bakınıyo bıraz korkuyo ama alıssın dıye bırakıyorum uzaktan bakıyorum ona

iyiyim cadaloz

büyük oğlum okulda

ortacayı yatağına koydu uyusun diye ama şuanda bağırıyo indir diye

miniğimide zorla uyuttum birazdan uyanabilir

mutfağa gidip akşam yemeği hazırlamaya başlıycam çünkü anca yetişiyo

aman 3 gunde kaka yapan hayal dunden bu yana 3.ye yapıyo hayyyda kaka temızlemeye gıdıyorum kokulu kokulu :))

cozdum ben anakucagı arabaya takılı bızım ne zaman ona otursa yapıyo karnı sıkısıyo deneyın ıstersenız kaka yapamayanlar

canım kolay gelsın hepsıne ayrı oda lazım onlara valla cok zor ısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…