günaydın
esmer kapsam dışı olmamaışsın
günaydın
evet neden bu veletler herşeylerden etkileniyolar yaaa
Ankaradan kimse yoktu demi buluşalım diycektim emme :jeyyar:
Günaydın kızlar.
semiha ben haziran sonu gibi ankarada olcam
belki mayısta da gideriz buluşabiliriz yani
esmer okuda adresimi yollayayım diye dedim beee
siz örtmenimi kafalayın adres işini ben hallederim sempatiksalakcinni
dün trende bok yoluna gidiyordum kızlar.
lan ne canebat karıyam herşey beni bulii, ama bu sefer harbiden çok korktum.
dün işten çıktım, söğütlüçeşmeden bindim terene. ben hep ilk vagona biniyorum daha az kalabalık oluyor diye.
bindim gene; içerde en az 30 tane serseri de var. ama çekmişler belli.
bağıra bağıra konuşuyorlar, küfürün biri bin para. tüm kapılara da koymuşlar ayaklarını açık hepsi.
neyse çıktık yola.
tam feneryolu istasyonundan çıktık göztepeye giderken amcanın teki dedi ki ayaklarınızı çekin içersi buz gibi oldu üşüyoruz.
sen misin bunu diyen. nasıl küfür ediyorlar. adam dediki bakın anamız bacımız var burda ayıp oluyor.
bu sefer başladılar senin ananı da bacını da diye.
bütün trendekiler bunlara saldırdı, bunlar da çıkardı bellerinden kasaturaları -hiç abartısız kolum kadar- insanlara saldırdı.
ortada kaldım ayakta.
etrafımdakilerin hepsi erkek zaten, kavgaya daldılar bir ben kaldım iki grubun arasında. bi tane adam çekti kolumdan, yere oturttu, en yakın koltuğun altına soktu beni, kapandı üzerime de kendisi.
serseriler hareket eden trenden iki kişiyi attılar yola, pencereleri kırdılar, kotukları parçalayıp onlarla saldırdılar, iki ikişiyi bıçakladılar bacaklarından, içeri göz yaşartıcı bomba attılar..
bunların hepsi maksimum 45 sn de falan oluyor ama. savaş alanı oldu vagonun içi.
imdat kolunu çektik ama göztepe durağına gelmiştik zaten. bunların hepsi çil yavrusu gibi dağıldı polis gelmeden. 2 tanesi yakalandı diğerleri öbür vagonlara dağıldılar.
ondan sonra da her istasyonda 1-2 tanesi çıkıp bizim olduğumuz vagona yumruk kadar taşlar atmaya başladılar, inemedi duraklarda kimse aşağı. kartal'a kadar gittim bende, sonra beni o çeken adam indirdi beni karşı taraftan tekrar bindirdi gelen trene. ama dizlerim titriyordu korkudan, ayakta zor duruyordum.
kabus gibiydi yaa.
valla beni yere çeken adam olmasa iki grubun arasında bok yoluna gitmiştim herhalde.
siz örtmenimi kafalayın adres işini ben hallederim sempatiksalakcinni
dün trende bok yoluna gidiyordum kızlar.
lan ne canebat karıyam herşey beni bulii, ama bu sefer harbiden çok korktum.
dün işten çıktım, söğütlüçeşmeden bindim terene. ben hep ilk vagona biniyorum daha az kalabalık oluyor diye.
bindim gene; içerde en az 30 tane serseri de var. ama çekmişler belli.
bağıra bağıra konuşuyorlar, küfürün biri bin para. tüm kapılara da koymuşlar ayaklarını açık hepsi.
neyse çıktık yola.
tam feneryolu istasyonundan çıktık göztepeye giderken amcanın teki dedi ki ayaklarınızı çekin içersi buz gibi oldu üşüyoruz.
sen misin bunu diyen. nasıl küfür ediyorlar. adam dediki bakın anamız bacımız var burda ayıp oluyor.
bu sefer başladılar senin ananı da bacını da diye.
bütün trendekiler bunlara saldırdı, bunlar da çıkardı bellerinden kasaturaları -hiç abartısız kolum kadar- insanlara saldırdı.
ortada kaldım ayakta.
etrafımdakilerin hepsi erkek zaten, kavgaya daldılar bir ben kaldım iki grubun arasında. bi tane adam çekti kolumdan, yere oturttu, en yakın koltuğun altına soktu beni, kapandı üzerime de kendisi.
serseriler hareket eden trenden iki kişiyi attılar yola, pencereleri kırdılar, kotukları parçalayıp onlarla saldırdılar, iki ikişiyi bıçakladılar bacaklarından, içeri göz yaşartıcı bomba attılar..
bunların hepsi maksimum 45 sn de falan oluyor ama. savaş alanı oldu vagonun içi.
imdat kolunu çektik ama göztepe durağına gelmiştik zaten. bunların hepsi çil yavrusu gibi dağıldı polis gelmeden. 2 tanesi yakalandı diğerleri öbür vagonlara dağıldılar.
ondan sonra da her istasyonda 1-2 tanesi çıkıp bizim olduğumuz vagona yumruk kadar taşlar atmaya başladılar, inemedi duraklarda kimse aşağı. kartal'a kadar gittim bende, sonra beni o çeken adam indirdi beni karşı taraftan tekrar bindirdi gelen trene. ama dizlerim titriyordu korkudan, ayakta zor duruyordum.
kabus gibiydi yaa.
valla beni yere çeken adam olmasa iki grubun arasında bok yoluna gitmiştim herhalde.
aman esmer neler yaşamışsın çok geçmiş olsun
ben bayılır kalırdım heralde öyle bi durumda
anaaaammm..kabus gibi.eyvahedigeldismile...o ne ya..allah korumuş seni de yavruna bağışlamış bacım...film gibi yaa..çok geçmiş olsun...
esmercim çok geçmiş olsun canım.o adam kimse valla hızır gibi yetişmiş kız.ay ben öyle bir durumda kilitlenir kalırdım hiçbişey yapamazdım.
ayy çok kötüydü valla.
herifler giden trenden attılar iki kişiyi aşağı.
patlayan camların altındakiler de yaralandı hep
algor üzlme canım yaa bizde burda buluşuyoruz işte
sced canım ankamall daha uygun hadi bakalım hayırlısı
esmer aman bee herşeyi çekiyosun aman dikkat et geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?