evet canım yaa millete uymamak gerekiomuş onu öğrendim ben.artık hiçbişeyi doktorumuza danışmadan yapmıyorum kuzum benim biz onu hemen büyütecektik millete uyarsak cici bebelerede başlayacaktık danonelerede.ben zaten hazır gıdaya karşıyım birde bana ver nolacak ben 40 çıkınca danone vermeye başladım fln demişti bunu diyen bayan allahtan uymadım daha fazla ona.
evet canım yaa millete uymamak gerekiomuş onu öğrendim ben.artık hiçbişeyi doktorumuza danışmadan yapmıyorum kuzum benim biz onu hemen büyütecektik millete uyarsak cici bebelerede başlayacaktık danonelerede.ben zaten hazır gıdaya karşıyım birde bana ver nolacak ben 40 çıkınca danone vermeye başladım fln demişti bunu diyen bayan allahtan uymadım daha fazla ona.
sorma sorma biriside bana suluğu nerde bunun aa su vermiyomusun biz danone veriyoduk ver ne olacak
uyuz güle güle bebeğime kremşanti falan verdi bizimkide yalanıyo ağzından çıkarttım bide çay kaşığıyla çay verip gülüyo ne yapıyosun deyincede ölmez merak etme dedi yaa beni o gün çileden çıkardı çok bilmiş hatun
eyesi batmış ne oluyo canım anlamadım ben
günaydın kızlar nasılsınız. allaha şükür zehra iki gündür çok iyi uyuyo yeni kalktı hem emzirip hem size yazıyorum. sizde ne var ne yok. biraz geçmişe bakayım.
sorma sorma biriside bana suluğu nerde bunun aa su vermiyomusun biz danone veriyoduk ver ne olacak
uyuz güle güle bebeğime kremşanti falan verdi bizimkide yalanıyo ağzından çıkarttım bide çay kaşığıyla çay verip gülüyo ne yapıyosun deyincede ölmez merak etme dedi yaa beni o gün çileden çıkardı çok bilmiş hatun
ceyce bende anlamadımki belimi omurgasımı ne öyle bişeymişlmaz:
ben annemlerdeyken sizle paylaşamamıştım aklımdayken sorayım dr umuzada sordum ama
kayınvalidemlere gitmiştik bizimki daha 2 aylık olmamıştı sürekli ağlayıp duruyodu mızmızım
kadın bu çocuğun eye si batmıştır ondan durmuyodur dedi odaya girmiş çocuğuma ne yapıyo yaa eşim bağırdı anne ne yapıyosun diye sol kolunu ters çevirmiş sağ ayağıyla birleştiriyo bide diyoki eye si batmış ben düzelttim sende böyle ya uyuz eltimde çocuğu 9 aylık ben hala yapıyoım dedi
fitil oldum dr a anlattım öyle sinirlendimki dr çocuğun kaslarını zorlayacak nhiç bi haraket olmadığı sürece egzersiz niyetine olur dedi
günaydın herkese..
esmer cnm neler yaşamışsın öyle ya....verilmiş sadakan varmş...
geçmiş olsun...
kız harbiden bundan sonra sana paratoner esmer diyelim kaydirigubbakcemile3
kesin benim kaynanadır oalsanaalsanasmile
esmer paratoner gibisin heee bela çekiyin:1shok:
Ankaradan kimse yoktu demi buluşalım diycektim emme :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?