2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aman bacım..zati zor sahip oluyoz bebeciklere....elin lafıyla yürümez ...yaww deyimin gerisini unuttum iyi mi..*?:roflol::roflol:..acayip gülüyorum kendime şu an...delikafadulden

sorma sorma biriside bana suluğu nerde bunun aa su vermiyomusun biz danone veriyoduk ver ne olacak
uyuz güle güle bebeğime kremşanti falan verdi bizimkide yalanıyo ağzından çıkarttım bide çay kaşığıyla çay verip gülüyo ne yapıyosun deyincede ölmez merak etme dedi yaa beni o gün çileden çıkardı çok bilmiş hatun

böylelerin eline vermeyin bebecikleri bacım yaaa...klava:

allah seni napsın algor.:mymeka:...lafla peynir gemisi diyecekken ne saçmalamışım yaaaa...kaydirigubbakcemile3

ben annemlerdeyken sizle paylaşamamıştım aklımdayken sorayım dr umuzada sordum ama
kayınvalidemlere gitmiştik bizimki daha 2 aylık olmamıştı sürekli ağlayıp duruyodu mızmızım
kadın bu çocuğun eye si batmıştır ondan durmuyodur dedi odaya girmiş çocuğuma ne yapıyo yaa eşim bağırdı anne ne yapıyosun diye sol kolunu ters çevirmiş sağ ayağıyla birleştiriyo bide diyoki eye si batmış ben düzelttim sende böyle ya uyuz eltimde çocuğu 9 aylık ben hala yapıyoım dedi
fitil oldum dr a anlattım öyle sinirlendimki dr çocuğun kaslarını zorlayacak nhiç bi haraket olmadığı sürece egzersiz niyetine olur dedi

yaa harbiden alsan çocuğu olmayacak biz bişey vermiyoruz birde kendi çay kaşığıyla veriolar çay nolcak bişey olmaz bak bizimkiler kazık kadar hiçbişeycikleride yok ver ver seninkine neolacak buldumcuk olma fln diye bide laf diolar yaa sanane benim cocuğum hem sen niye veriosun ayar oluyorum oyüzden çocuğumu kimsenin yanına çıkartmak istemiyorum.herkafadan bir laf çıkıyor ya siz doktormusunuz nesiniz bak aklıma geldi gene sinir oldum

günaydın kızlar nasılsınız. allaha şükür zehra iki gündür çok iyi uyuyo yeni kalktı hem emzirip hem size yazıyorum. sizde ne var ne yok. biraz geçmişe bakayım.

kesin benim kaynanadır oalsanaalsanasmile

esmer paratoner gibisin heee bela çekiyin:1shok:

günaydın herkese..
esmer cnm neler yaşamışsın öyle ya....verilmiş sadakan varmş...
geçmiş olsun...

Yuhh
lmaz:

günaydın herkese..
esmer cnm neler yaşamışsın öyle ya....verilmiş sadakan varmş...
geçmiş olsun...

sağol canım yaa, kabustu akşam kabus..

kız harbiden bundan sonra sana paratoner esmer diyelim kaydirigubbakcemile3

kesin benim kaynanadır oalsanaalsanasmile

esmer paratoner gibisin heee bela çekiyin:1shok:

hee oldu.
eğlence çıktı olm size gene :mymeka:
totonuzla dalga geçin siz :dilcikar:
bi gün buluşalım da ben sizi sallandırayım trenden olar mı :teytey:

günaydın kızlar..
esmer çoook geçmiş olsun.eskiden bende o hatta trene çok binerdim erenköy pendik arası..bende tırsardım o zamanlar artık binmiyorum eşim kızıyo it serseri çok diye..allah korumuş senide..

bugün görümceme gitcem utkudan 2 ay küçük bebeği var sürekli ağlıyo utkuda çok huzursuz oluyo o zaman..bugün nasıl geçicek bakalım.kaydirigubbakcemile

esmer kızım sen bu topiğin gülüsün gülü.sen de olmasan bu topiğin tadı çıkarmı kızım.ama harbiden sende herşeyi çekiosun kızım var sende bişey bi okuttur fln kendinisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…