algor üzlme canım yaa bizde burda buluşuyoruz işte
sced canım ankamall daha uygun hadi bakalım hayırlısı
esmer aman bee herşeyi çekiyosun aman dikkat et geçmiş olsun
siz örtmenimi kafalayın adres işini ben hallederim sempatiksalakcinni
dün trende bok yoluna gidiyordum kızlar.
lan ne canebat karıyam herşey beni bulii, ama bu sefer harbiden çok korktum.
dün işten çıktım, söğütlüçeşmeden bindim terene. ben hep ilk vagona biniyorum daha az kalabalık oluyor diye.
bindim gene; içerde en az 30 tane serseri de var. ama çekmişler belli.
bağıra bağıra konuşuyorlar, küfürün biri bin para. tüm kapılara da koymuşlar ayaklarını açık hepsi.
neyse çıktık yola.
tam feneryolu istasyonundan çıktık göztepeye giderken amcanın teki dedi ki ayaklarınızı çekin içersi buz gibi oldu üşüyoruz.
sen misin bunu diyen. nasıl küfür ediyorlar. adam dediki bakın anamız bacımız var burda ayıp oluyor.
bu sefer başladılar senin ananı da bacını da diye.
bütün trendekiler bunlara saldırdı, bunlar da çıkardı bellerinden kasaturaları -hiç abartısız kolum kadar- insanlara saldırdı.
ortada kaldım ayakta.
etrafımdakilerin hepsi erkek zaten, kavgaya daldılar bir ben kaldım iki grubun arasında. bi tane adam çekti kolumdan, yere oturttu, en yakın koltuğun altına soktu beni, kapandı üzerime de kendisi.
serseriler hareket eden trenden iki kişiyi attılar yola, pencereleri kırdılar, kotukları parçalayıp onlarla saldırdılar, iki ikişiyi bıçakladılar bacaklarından, içeri göz yaşartıcı bomba attılar..
bunların hepsi maksimum 45 sn de falan oluyor ama. savaş alanı oldu vagonun içi.
imdat kolunu çektik ama göztepe durağına gelmiştik zaten. bunların hepsi çil yavrusu gibi dağıldı polis gelmeden. 2 tanesi yakalandı diğerleri öbür vagonlara dağıldılar.
ondan sonra da her istasyonda 1-2 tanesi çıkıp bizim olduğumuz vagona yumruk kadar taşlar atmaya başladılar, inemedi duraklarda kimse aşağı. kartal'a kadar gittim bende, sonra beni o çeken adam indirdi beni karşı taraftan tekrar bindirdi gelen trene. ama dizlerim titriyordu korkudan, ayakta zor duruyordum.
kabus gibiydi yaa.
valla beni yere çeken adam olmasa iki grubun arasında bok yoluna gitmiştim herhalde.
esmer sen en iyisi evde otur hiççç dışarı çıkma
4. ayda meyve suyu falan vermeyi düşünen var mı..?ya da ek gıda..?tadımlık amacıyla...
:1shok:
4. ayda meyve suyu falan vermeyi düşünen var mı..?ya da ek gıda..?tadımlık amacıyla...
bence de.
bizim Başar bey acaba evde oturduğum için maaş verir mi ki bana.
deyim can güvenliğim yok benim sokaklarda kaydirigubbakcemile3
ben 2 hafta sonra falan tattırmayı düşünüyorum artık.
zaten geçen gün kek yaparken elime bulaşmıştı deli gibi onu yaladı bizimki.
hıçkırdıkça da limon sıkıyom ağzına acık.
başlamış biz meğer ek gıdaya farkında olmadan delikafadulden
emin ol verir esmer maaşını
hatta zam bile yapar
bizim dr önümüzdeki ay meyve suyuna başlayacağız dedi
o dr'a giden bi arkadaşımla konuştum 20-30 cc gibi bi miktar verdiriyormuş
farklı tatlara alışsın diye doyumluk değil tadımlık veriyo dedi
dr'a gidince burdan paylaşırım neleri ne kadra vereceğimizi
hee ben zeki bayan oğluma havuç suyu vermeye başladımıştım 3.ayda millet verin dedi biz verdik bişey olmadı fln dedi bende verdim oğlum azdaha reflü olacakmış doktor amcamız kızdı bana sen neyapıosun neden herkesi dinliosun 4.ay dolunca bakacağız ek gıdaya gerek varmı diye dedi.kesinlikle mama anne sütü ve su dışında bişey vermiosun dedi
algor bi arkadaşın dr u bebeği 3 buçuk aylık olmadı bile daha günde bir çay kaşığı elma veya havuç suyu demiş
ama ben 4. ayda başlıycam günde bi çay kaşığı
zaten 4. ayda kontrolümüz ve aşılarımız var dr ada sorucam belki daha başka fikirlerde verir
algor bi arkadaşın dr u bebeği 3 buçuk aylık olmadı bile daha günde bir çay kaşığı elma veya havuç suyu demiş
ama ben 4. ayda başlıycam günde bi çay kaşığı
zaten 4. ayda kontrolümüz ve aşılarımız var dr ada sorucam belki daha başka fikirlerde verir
3-3,5 aylık çok erken yaa. daha sindirim sistemleri gelişmemiş oluyor bebeciklerin.
hee ben zeki bayan oğluma havuç suyu vermeye başladımıştım 3.ayda millet verin dedi biz verdik bişey olmadı fln dedi bende verdim oğlum azdaha reflü olacakmış doktor amcamız kızdı bana sen neyapıosun neden herkesi dinliosun 4.ay dolunca bakacağız ek gıdaya gerek varmı diye dedi.kesinlikle mama anne sütü ve su dışında bişey vermiosun dedi
kandırma olm beni.
bak kovulursam başına ekşirim sonra.
ayaza sponsor ederim seni görürsün.
adam haftada 1 büyük kutu mama bitirii söyliim akannehir
ne maması olm süt vercektim ben ayaza unuttun mu
doktora danışmadan başlamamak gerek ..millet çok şey biliyor zaten...Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?