2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:1shok:

esmer sen en iyisi evde otur hiççç dışarı çıkma

bence de.
bizim Başar bey acaba evde oturduğum için maaş verir mi ki bana.
deyim can güvenliğim yok benim sokaklarda kaydirigubbakcemile3

4. ayda meyve suyu falan vermeyi düşünen var mı..?ya da ek gıda..?tadımlık amacıyla...

ben 2 hafta sonra falan tattırmayı düşünüyorum artık.
zaten geçen gün kek yaparken elime bulaşmıştı deli gibi onu yaladı bizimki.
hıçkırdıkça da limon sıkıyom ağzına acık.
başlamış biz meğer ek gıdaya farkında olmadan delikafadulden

4. ayda meyve suyu falan vermeyi düşünen var mı..?ya da ek gıda..?tadımlık amacıyla...

bizim dr önümüzdeki ay meyve suyuna başlayacağız dedi
o dr'a giden bi arkadaşımla konuştum 20-30 cc gibi bi miktar verdiriyormuş
farklı tatlara alışsın diye doyumluk değil tadımlık veriyo dedi
dr'a gidince burdan paylaşırım neleri ne kadra vereceğimizi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...ayazımız uyanık çıktı anlaşılan...sengözlerimebaksanab

hee ben zeki bayan oğluma havuç suyu vermeye başladımıştım 3.ayda millet verin dedi biz verdik bişey olmadı fln dedi bende verdim oğlum azdaha reflü olacakmış doktor amcamız kızdı bana sen neyapıosun neden herkesi dinliosun 4.ay dolunca bakacağız ek gıdaya gerek varmı diye dedi.kesinlikle mama anne sütü ve su dışında bişey vermiosun dedi

tamam bacım..biz daha 2 ay 10 günlüğüz ama merak ettim şimdiden...boshayallersmile

algor bi arkadaşın dr u bebeği 3 buçuk aylık olmadı bile daha günde bir çay kaşığı elma veya havuç suyu demiş
ama ben 4. ayda başlıycam günde bi çay kaşığı
zaten 4. ayda kontrolümüz ve aşılarımız var dr ada sorucam belki daha başka fikirlerde verir

3-3,5 aylık çok erken yaa. daha sindirim sistemleri gelişmemiş oluyor bebeciklerin.

belki o arkadaşının bebişi yeterince kilo alamamış olabilir...

doktora danışmadan başlamamak gerek ..millet çok şey biliyor zaten...Çok üzgünüm çoook

ne maması olm süt vercektim ben ayaza unuttun mu

olm sen önce eceyi besle sütünlen. ona yetsin de benimki kusur kalsın.
hem o zaman bez ve doktor parasını yıkarız sana. bez ne kadar masraflı biliyorsun, e biz bi de 2 günde bir hastanelerdeyiz; var sen düşün çıkacak masrafı kaydirigubbakcemile3

doktora danışmadan başlamamak gerek ..millet çok şey biliyor zaten...Çok üzgünüm çoook

evet canım yaa millete uymamak gerekiomuş onu öğrendim ben.artık hiçbişeyi doktorumuza danışmadan yapmıyorum kuzum benim biz onu hemen büyütecektik millete uyarsak cici bebelerede başlayacaktık danonelerede.ben zaten hazır gıdaya karşıyım birde bana ver nolacak ben 40 çıkınca danone vermeye başladım fln demişti bunu diyen bayan allahtan uymadım daha fazla ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…