günaydın kızlar..
esmer çoook geçmiş olsun.eskiden bende o hatta trene çok binerdim erenköy pendik arası..bende tırsardım o zamanlar artık binmiyorum eşim kızıyo it serseri çok diye..allah korumuş senide..
bugün görümceme gitcem utkudan 2 ay küçük bebeği var sürekli ağlıyo utkuda çok huzursuz oluyo o zaman..bugün nasıl geçicek bakalım.kaydirigubbakcemile
esmer kızım sen bu topiğin gülüsün gülü.sen de olmasan bu topiğin tadı çıkarmı kızım.ama harbiden sende herşeyi çekiosun kızım var sende bişey bi okuttur fln kendinisempatiksalakcinni
merhaba siz yenisiniz galibaMerhabalar...Ankarada bir organizasyon olursa ben de katılmak isterim...
smh bende ankaralıyım canım ailem ankarada ama ben daha gidemem ankaraya yeni geldim ordan ama yazın haziran temmuz gibi bi buluşma olursa bende gelmeyi çok isterim.
ay kızlar deli olacam yenı yenı huy çıkarıyorlar bu veletler hergün. sabah uyuyo diye bende sütümü sagdım koydum biberona sağmasam şişti gögsüm süt akıyo neyse buda tam o sırada uyandı hazır sağmışken vereyim biberondakini içsin sonrada memede kalanı emziririm dedim ama inat ediyo almıyo biberonu. yeni doğduğundada memeyi almıyordu biberondan içiyodu şimdide memeyi veriyorum emiyo biberonu almıyo sinir oldum valla.
okudum kız geldimi tükürüklerim:1hug:
kızım verilmiş sadakan varmış yada kedi gibi 9 canlısın sen.kaldı 7 can onuda işte şöyle 70 yaşına kadar tüketsen tamam bitti işte ömür sempatiksalakcinni
ay kızlar deli olacam yenı yenı huy çıkarıyorlar bu veletler hergün. sabah uyuyo diye bende sütümü sagdım koydum biberona sağmasam şişti gögsüm süt akıyo neyse buda tam o sırada uyandı hazır sağmışken vereyim biberondakini içsin sonrada memede kalanı emziririm dedim ama inat ediyo almıyo biberonu. yeni doğduğundada memeyi almıyordu biberondan içiyodu şimdide memeyi veriyorum emiyo biberonu almıyo sinir oldum valla.
merhabalar herkese nasılsınız kızlar
demir biraz üşüttü moralım çok bozuk çok değil ama
öksürüyo
benimkide almıyo biberonu..çay kaşığıyla ver canım..ay kızlar deli olacam yenı yenı huy çıkarıyorlar bu veletler hergün. sabah uyuyo diye bende sütümü sagdım koydum biberona sağmasam şişti gögsüm süt akıyo neyse buda tam o sırada uyandı hazır sağmışken vereyim biberondakini içsin sonrada memede kalanı emziririm dedim ama inat ediyo almıyo biberonu. yeni doğduğundada memeyi almıyordu biberondan içiyodu şimdide memeyi veriyorum emiyo biberonu almıyo sinir oldum valla.
geçmiş olsun canım ya..dr una sor belki ıhlamura falan izin verirmerhabalar herkese nasılsınız kızlar
demir biraz üşüttü moralım çok bozuk çok değil ama
öksürüyo
GÜNAYDIIIIN
geçmişi okumaan evvel bişi sorcam rota virüsü yaptıranlar ne kadar ödediler ve nerde yaptırılar bu aşıyı:)
geçmişi okuyup gelcem cevap verin heeeeeeeeeeee
GÜNAYDIIIIN
geçmişi okumaan evvel bişi sorcam rota virüsü yaptıranlar ne kadar ödediler ve nerde yaptırılar bu aşıyı:)
canım ne güzel işte memene alışmış bebe.
biberonu da alır yakında.
şimdi almıyorsa kaşıkla ver sütü
ben bazen minicik kadehle içiriyorum dilini alta sıkıştırıp ama siz yapmayın.
ben hastaneden talimliyim kaydirigubbakcemile3
oyy geçmiş olsun size.
geçer hemencik inşallah ilerlemeden.
ıhlamur falan ver istersen biraz.
GÜNAYDIIIIN
GÜNAYDIIIIN
tutku kız karmaya neden para ödedin devlet karşılamıyormu karmayı.bizim doktorumuz rota virüsü aile hekimliğindede yaptırabilirsiniz demişti orda ağzına damlattılar geçtiler. ikincisinide 4.aydamı yaptıracağız
sağol canım geçmişi okuyamadım ama herkeste sana geçmiş olsun diyi ne oldu bilmiyorum sanada geçmiş olsun
bizim paşa rezeneye bayılıyo ama ıhlamuru pek sevmedi bugün yine deneyeceğim bakalım içecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?