2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım.
bende aslında pek sevmiyorum trenleri ama minibüs binsem onlar da iyice zıvanadan çıktılar.
hem en kısa yol trenle eve.

esmer kızım sen bu topiğin gülüsün gülü.sen de olmasan bu topiğin tadı çıkarmı kızım.ama harbiden sende herşeyi çekiosun kızım var sende bişey bi okuttur fln kendinisempatiksalakcinni

okuyun olm beni.
ekrana doğru üfürün ben yüzümü uzatırım. :roflol:

nan gebelikte gidiyoduk yırttık, dün trende gidiyoduk gene yırttık.
çekirge bakalım 3.kez nerde sıçrayacak akannehir

Merhabalar...Ankarada bir organizasyon olursa ben de katılmak isterim...
merhaba siz yenisiniz galiba
Ankaradan pek kimse yok malesef olursa kısmet bakalım

smh bende ankaralıyım canım ailem ankarada ama ben daha gidemem ankaraya yeni geldim ordan ama yazın haziran temmuz gibi bi buluşma olursa bende gelmeyi çok isterim.

fatma canım sen gel ozaman bi hele konuşuruz

okuyun olm beni.
ekrana doğru üfürün ben yüzümü uzatırım. :roflol:

nan gebelikte gidiyoduk yırttık, dün trende gidiyoduk gene yırttık.
çekirge bakalım 3.kez nerde sıçrayacak akannehir
[/QUOTE]

okudum kız geldimi tükürüklerim:1hug:

kızım verilmiş sadakan varmış yada kedi gibi 9 canlısın sen.kaldı 7 can onuda işte şöyle 70 yaşına kadar tüketsen tamam bitti işte ömür sempatiksalakcinni

ay kızlar deli olacam yenı yenı huy çıkarıyorlar bu veletler hergün. sabah uyuyo diye bende sütümü sagdım koydum biberona sağmasam şişti gögsüm süt akıyo neyse buda tam o sırada uyandı hazır sağmışken vereyim biberondakini içsin sonrada memede kalanı emziririm dedim ama inat ediyo almıyo biberonu. yeni doğduğundada memeyi almıyordu biberondan içiyodu şimdide memeyi veriyorum emiyo biberonu almıyo sinir oldum valla.

merhabalar herkese nasılsınız kızlar
demir biraz üşüttü moralım çok bozuk çok değil ama
öksürüyo

ahh be güzelim negüzel işte memeni alıo biberonu almıo bizim çakalda biberonu alıyo memeyi almıyo onunda çözümü var canım ver çay kaşığıyla sağdığın sütü.negüzel işte sadece anne sütüyle besliyorsun.

geldi bacım yıkadın baştan aşağı.

harbi olm 9 canlıyım ben :roflol:

canım ne güzel işte memene alışmış bebe.
biberonu da alır yakında.
şimdi almıyorsa kaşıkla ver sütü
ben bazen minicik kadehle içiriyorum dilini alta sıkıştırıp ama siz yapmayın.
ben hastaneden talimliyim kaydirigubbakcemile3

öksürüyo

oyy geçmiş olsun size.
geçer hemencik inşallah ilerlemeden.
ıhlamur falan ver istersen biraz.

GÜNAYDIIIIN
geçmişi okumaan evvel bişi sorcam rota virüsü yaptıranlar ne kadar ödediler ve nerde yaptırılar bu aşıyı:)
geçmişi okuyup gelcem cevap verin heeeeeeeeeeee

esra geçmiş olsun canım

fatmazehra kızının çok şükür göğsünü almasına sevindim

benimkide almıyo biberonu..çay kaşığıyla ver canım..
öksürüyo
geçmiş olsun canım ya..dr una sor belki ıhlamura falan izin verir
GÜNAYDIIIIN
geçmişi okumaan evvel bişi sorcam rota virüsü yaptıranlar ne kadar ödediler ve nerde yaptırılar bu aşıyı:)

ben dr umuzda yaptırdım canım..142 lira aşı zaten biz karmayı falan aynı anda yaptırdığımız için toplamda 280 verdik..bu ay bi 280 daha bayılcazakannehir

GÜNAYDIIIIN

Canım 140 tl küsüratlı aldık aşıyı sağlık ocağında aile hekimliğinde yaptırdık zaten çocuğun ağzına damlatıyorlar yaa ikinciyi nezaman yapacaz onu bilmiyorum doktorumuz onu söylemedi

tutku kız karmaya neden para ödedin devlet karşılamıyormu karmayı.bizim doktorumuz rota virüsü aile hekimliğindede yaptırabilirsiniz demişti orda ağzına damlattılar geçtiler. ikincisinide 4.aydamı yaptıracağız

sağol canım geçmişi okuyamadım ama herkeste sana geçmiş olsun diyi ne oldu bilmiyorum sanada geçmiş olsun
bizim paşa rezeneye bayılıyo ama ıhlamuru pek sevmedi bugün yine deneyeceğim bakalım içecekmi

GÜNAYDIIIIN

adaş bende bu hafta yaptıracağım rotayı hast sordum 114 dediler

GÜNAYDIIIIN

142 kusur yani 145
ikinci dozumuz 4. ayda
ağızdan veriliyo
biz aşıları hastanede yaptırıyoruz doğduğundan beri takibini hastane yapıyo

bizde yaptırdık rotayı
140 civarıydı saglık ocagında diger aşılarla onuda yaptılar
digeride 4 ayda

günaydın kızlar ben evime geldim nasılsınız bakalım...allahım bu ev nasıl toplanır nasıl yol açılır bilmem..

kızlar selam gecmıse sonra bakacam ama bısey yazıp cıkıyorum
annem bana konak ıcın zeytınyagını sur beklet sonra yıka tarakla cıkarlar demıstı
ben de yapıyorum yapıyorum cıkıyo gıbı oluyo ama yıne oluyoduu

gıttım anneme çattım gecmıyo senın yontemle dedım
nasıl yaptın dedı anlattım

kızım ben sana zeytınyagıyla karbonatı karıstır sur dedım dedı..:bbo:

neremle dınlıyorsammm..

1 kere surdum gecen gun bayaaa azaldı cogalma da olmadı
az once ıkıncı kez surdum sanırım bı daha olmayacak

bu sorunu yasayanlara yazayım dedım..

yaaa benım annem prof olmus ta benım haberım yok ahahaha..

sağol canım, bizimki hastalık değil bu sefer -hayret değil mi-, ben dün tatsız bir olay yaşadım da onun için diyolar.
rezene de iyi gelir belki soğuk algınlığına ama ıhlamur olsa daha iyi olur, belkim sever bugüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…