2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar... Ceyce allah sabır versin canım,benim de kaynana doğumda 20 gün kaldı,ben onun her dediğine hafiften itiraz ediyordum,bebek her mızırdandıkça hoppala yapıyordu. Ben de surat asmaya başladım bir de annemin yanımda kalamamasından onu sorumlu tutuyordum. Birgün kendileri patladılar,hiçbişey beğendiremiyoruz sana dedi. Ben de hiç susmadım ne dediyse loğusalığıma verseydin dedim. Şimdi 15 Nisanda yanlarına gidiyoruz 10 gün kalıcaz. Hıiiç canım istemiyor ama eşimin hatırına katlanıcam. Sana da Allah kolaylıklar versin...

ecrincim bende ilk sağmaya başladığımda hiç çıkmadı ama iki saatte bir sağmaya başlayınca çogaldı sen sağmaya devam et gelir yeniden sütün inşallah..ben 20 gün sağdım biberonla verdim 20 günden sonra aldı memeyi benım kızım.. uyuz önceden memeyi almıyordu şimdide biberonu almıyo hergün huyu değişiyo bunların ya..

feyzacım 120 sanırım medelanın bi siteden almış eşim.ebebekte 150 falandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

aranızda hem emzirip hem de biberonla mama veren var mı?

özgecim ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü tek meme emiyo benımkı digerini az diye almıyo artık büyüyo tek memeyle doymayacagını düşündüğüm için arada birkezde olsa mama vermeyi düşünüyorum ama biberon almıyo benımkı artık kaşıkla verecegim..

sadece mama veriyorum ben özge tutmuyor benim dana memeyi:)

Ya benimki de bir ara mamayı biberonla veriyordum günde 1 kere,sanki biberona alışıp benden soğudu gibi gelmişti. Şimdi kaşıkla veriyorum. Beni de iyi emiyor.Sizde durum nasıl acaba diye sorayım dedim...

özge sizinle doğumumuz aynı gün olmuş 16 ocakmı senınkıde. bebegın kaç kılo canım.benımkı tek meme emıyoya bana zayıf gıbı gelıyo.

Anladım canım. Kaşıkla vermek daha garanti sanki. Ya da benimki kolayı sevdi memeyi çekmek zoruna gitti. ama şimdi biberonu unuttu,inş çalışmaya başladığımda alışır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…