süt sağmaya gittim 25 cc anca çıktı manuel ya elektrkli değil
feyzacım benım kızım yeni doğdugunda memeyi almamıştı bende elektirkli ile sağdım çok iyi getiriyo manuelden ıyı. sende elektirkli pompa ile bi dene istersen.
:1ninca: esmerrr şiştttt
iyiyim fatma zehra.arkadaşım gelcek birsüür pasta börek yaptım oysa ben rejimdeydim offff..
hemoroit için bişe diyemicem bende de hast yogun antibiyotikten mantar oldum ayın 15 zor randevu aldım kadın dogumcumdan gidelşm bakalım smear falanda yapcaktı gidemedim.
feyza benimde akşam eşim elektrikli aldık onu getirdi sagdım 5 cc bile yoktu benim süt gitmiş:))bugun yine sagıcam bakalım çıkcakmı hiç umudu yokya..birzamanlar fışkırıyordu sütüm:))hey gidi gençlik heyyy:)
aranızda hem emzirip hem de biberonla mama veren var mı?
aranızda hem emzirip hem de biberonla mama veren var mı?
sadece mama veriyorum ben özge tutmuyor benim dana memeyi:)
ben bilmiyorumkismile
özgecim ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü tek meme emiyo benımkı digerini az diye almıyo artık büyüyo tek memeyle doymayacagını düşündüğüm için arada birkezde olsa mama vermeyi düşünüyorum ama biberon almıyo benımkı artık kaşıkla verecegim..
özge sizinle doğumumuz aynı gün olmuş 16 ocakmı senınkıde. bebegın kaç kılo canım.benımkı tek meme emıyoya bana zayıf gıbı gelıyo.
Yok canım benim ticker şaşmış. 11 ocak doğumluyuz biz,en son 2. ay kontrolümüzde5560gr çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?