bebelac mı daha şekerli?sanki aptamile göre daha şekersiz diye okumuştum..belki de yanlış kalmış aklımda.hero baby daha mı kıvamlı?bebelaca göre mi aptamile göre mi daha kıvamlı?ben bebelac hiç kullanmadım..sen hepsini denemişsin...aptamile göre nasıl bu hero baby acaba?günaydı kızlar..
benim oğlum 3 nüde hero baby..bebelac.amtamil...
bebelac bana çok yağlı geldi..ve daha şakerli..
hero baby kıvamı daha koyu oğlum severek içiyo..
şimdi milupanın sitesine girdim aptamil milumil 1 varmış özewllikle iştahsız bebekler için diyor lezzetliymiş bi de onu deneyeyim bakayım..bebelac için de şeker oranı milupadan daha az diyorlar ..denemek lazım aslında deneyip görmeliyiz hangisini iştahla yiyecek...keşke tadımlık satsalar da denesek..koca kutuyu almadan yani..yoksam boşa gidecek mamalar bebek beğenmeyip yemezse..
mama kilo aldırıyo diyolar ..ben oğlum fazla kilo almadı normal seyrinde gidiyo.
3 ayda 3.5 kilo aldı...sanırım anne sütü daha çok kilo aldırıyo..
evet canım benim kzım 3 ayda 5 kilo aldı ama zayflar şimdi anne sütü az alcak
Feyzacim
Ise dönmüsün hayirli olsun ,
cantanelerim
Gecmis olsun göz icin doktora gitmisiniz iyi bisey cikmamis.
jasmin77
Babaniz gelmis ne güzel bol bol gezin beraber.Kendini Rusya da cok yalniz hisseder .
evt bence bol bol sag bırak eve anne sütütnün yerini hiçbişey doldurmaz..
benim oğlum bide iştehsız uyku arasında içiriyoruz mamayı memeye zorla emziriyorum
gece uyku arasın anne sütü alıyo farkında deil yoksa asla tuutmuyo memeyi....dogdugundan beri zorla emziriyodum zaten ayagını diriyo küçük şey..alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?