2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydı kızlar..

benim oğlum 3 nüde hero baby..bebelac.amtamil...
bebelac bana çok yağlı geldi..ve daha şakerli..
hero baby kıvamı daha koyu oğlum severek içiyo..
bebelac mı daha şekerli?sanki aptamile göre daha şekersiz diye okumuştum..belki de yanlış kalmış aklımda.hero baby daha mı kıvamlı?bebelaca göre mi aptamile göre mi daha kıvamlı?ben bebelac hiç kullanmadım..sen hepsini denemişsin...aptamile göre nasıl bu hero baby acaba?

saolun kizlar uyandilar az once ben de kahvalti hazirladim soyle guzelce kocisle bi kahvalti ile gune baslayalim dimi

mamaların hepsi aynı bence aptamil anne sütüne daha yakın kıvam olarak..

hero baby ve bebelac aynı gibi geldi bana...
içiyosa en iyi olan aptamil içir belki alışır
ben tepoluyorum alışverişe çıktıgım da hepsinede..

Merhaba kizlar nasilsiniz? Burda yumurta bayrami basliyor gene heryer kapaniyor gelen gidenimiz olur bu gün yarin temizligimi yemek alisveris islerimi yapmam lazim öfff canimda bisi yapmak istemiyor.

jasmin77
Denendi anlasildi nutella dolayisiyla cikolata cocugun canina okuyor birdaha yemek ne demek görmek istemiyorum ((( Yemek menümü yaptim kizlar yayla corbasi tavuk makarna tarhana corbasi neyime yetmiyor ( Katkili meyvasulari var emziren anneler icin ondan aldim cocugun kaka yapmasida rahatladi.Ne ugrastim bu oglanin kakasiyla beziyle ya Insallah bundan sonra sorun cikmaz.

Kizlar
Hic mama vermedigim icin bir seyi merak ettim.Benimki acikinca agzini meme arar gibi yapiyor o zaman emziriyorum artik kac saat olur belli olmuyor o .Uyurkende ince bi aglamayla aglarsa acikti anliyorum.Siz mama verirken acikincami veriyorsunuz? Hazirlamasi zahmetli bi is gibi geliyor bana hic hazirlamadim ama.

ben şuan milıpa milumil 1 kullanıyorum

mama kilo aldırıyo diyolar ..ben oğlum fazla kilo almadı normal seyrinde gidiyo.
3 ayda 3.5 kilo aldı...sanırım anne sütü daha çok kilo aldırıyo..

Feyzacim
Ise dönmüsün hayirli olsun ,

cantanelerim
Gecmis olsun göz icin doktora gitmisiniz iyi bisey cikmamis.

jasmin77
Babaniz gelmis ne güzel bol bol gezin beraber.Kendini Rusya da cok yalniz hisseder .

evet canım benim kzım 3 ayda 5 kilo aldı ama zayflar şimdi anne sütü az alcak

evt bence bol bol sag bırak eve anne sütütnün yerini hiçbişey doldurmaz..

benim oğlum bide iştehsız uyku arasında içiriyoruz mamayı memeye zorla emziriyorum

gece uyku arasın anne sütü alıyo farkında deil yoksa asla tuutmuyo memeyi....dogdugundan beri zorla emziriyodum zaten ayagını diriyo küçük şey..alsanaalsanasmile

günaydın

jasmin gözün aydın

kadriye abla bebelacdan numune istemiştim hamileyken 3 paket gönderdilerdi tek kullanımlık

Feyzacim
Ise dönmüsün hayirli olsun ,

cantanelerim
Gecmis olsun göz icin doktora gitmisiniz iyi bisey cikmamis.

jasmin77
Babaniz gelmis ne güzel bol bol gezin beraber.Kendini Rusya da cok yalniz hisseder .

başladım canım hakkımızdan hayırlısı artık

bak sen nasılda bilyorlar inadı ayaklarıyla direnyor öylemi bnde korkuyorum ki mamaya alışcak diye

uyanık bebe benimkisi...
bırakabilir 3. ayda bırakma eiliminde bulunuyomuş bütün bebeler anneyi..

Feyza
Iyim canim sizler nasilsiniz?

Yavrucaklarim
Annenin sütüne göre degisiyordur herhalde annesütünde kilo almasi bebegin..Büyük oglum daha kiloluydu bu seferki kücük zayif ona göre 7 ceddine kadar birine cekermis ya kimbilir kime cektiler.Bayilirim tombis tombis bebege ama anca bu kadar benim sütüm.Zaten karnimdaykende besleyememisim herhalde bir sürü ilac kullandim onlar sebep oldu neyse bunada sükür.

Yavrucaklarim
Iyidir ya bebek iyide anne ikincide sanki hic bebek görmemis gibi sacmalamalar yapiyor bebek iyi dayaniyor gene kizinim kendime hic sorma (
Uyudu simdi benimde temizlik günüm esofmanlari giyip basliyim temizlige uyanmadan yukariyi halletsem iyi olacak.
Size iyi sohbetler artik yarin görüsürüz

inşallh bırakmaz eşim öğle arası getrcek sağdım bıraktım günde 1 kez mama vermey çalışcam 6 aydan sonrada allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…