2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pamuk maşallah sana
ee sen bunları yaparken oğlan nerdeydi bacım

camları silerken odasına bıraktım dönenceyi seyrederken sızmış sonralarında tv karşısına koydum oyalandı azcık seviştik sonra yine uykuya daldı falan anasına acıdı kuzum ses çıkarmadıı

özgecim nekadar beklersem okadar batıyor yapmasam
aaa sen yapmadın ben yapim diyecek te kimse olmayınca
marş marş iş başına napakk

Orası öyle valla. ben şimdiannemdeyim kimbilir kocem ne hale getirdi evi. Arada arayıp temizlik malzemelerinin yerini falan soruyor,yapıyor bişeyler ama erkeğin yaptığından ne olur ki... Gidince yine iş başa düşecek dediğin gibi......

gönder rüzgarcım ama benim oğluşum var kızını geri alamayabilirsin
uyudu genelde canım odasında dönence tv karşısında sırıtırken falan durdu
çok şükür bitirdim bende

zor walla özge kim bilir ne haldedir senin ev nekadar yapsada
olmuyor yaa erkek çok titiz olamıyor
ama bide bakmışsınki ev çiçek gibi hee ne güzel olur dimi

ya bu arada görkemli kim birde geçen gece bi girdim esmeralda kapsama alanı dışında yazıyodu niye şutladılarkine bacımızı yaaa

konu yok bacım
hayat sona erdi yada şimdilik sona erdi sanırsam
öyle umuyorum :jeyyar: boshayallersmile

bizim de öyle bacım ne yapalım en azından hamile miyim derdi yokaklinialirimsmileŞenizkaydirigubbakcemile:ecrin_bebek:alsanaalsanasmilesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2

slm kızlar bugün aşı sırası oğlumdan bana geçti 3.doz tetanoz aşımı oldum geldim
oğlum da konak oldu 2 günde bir yıkamama rağmen zeytinyağıda yapmıştım vıcık vıcık ayyyyyy başka bi önerisi varmı döküle döküle kafasında saçta kalmadı sıpanın konak bitecek kabak olacak

smhsmh dün akşam benim kocem senin avatardakini bizimki sandıkaydirigubbakcemile3 çok benzetti

aranızda hem emzirip hem de biberonla mama veren var mı?

biberonla mama veriyorum zar zor çıkarttığım 40 cc kadar da süt

merhaba kızlarr biz hediyemizi aldıkkkkkkk Özgecim çok teşekkürlerrr çok beğendik oğluşum yeni oyuncağından müzik dinleyerek uyudu az önce.

haklısın hoya be

pamuk benim oğlan hayatta öyle durmaz ya dursa benimde yapasım var

merhaba kızlarr biz hediyemizi aldıkkkkkkk Özgecim çok teşekkürlerrr çok beğendik oğluşum yeni oyuncağından müzik dinleyerek uyudu az önce.

ohh iyi günlerde kullansın canım
bende yolladım hediyemi pazartesi günü
hoyacım söle gelsinler bacım yoksam evleri pok götürücek
baharda geldi pislikler sırıtmaya başladı

suprise bebişler birbirlerine benziyolar hee
bi ara hoyanın anneside benzetmişti

ben geldıııım
bır aydır memlekettreydım hıc gıremedım
simdi drdan geldık kzım oksurmeye basladı ve iştahsız 2,5 aylık 90 lık içiyordu sımdı 50 lıği zorla içiriyorum cok uzuluyorum ya herkesın bebeği benımkınden toplu.
kızlar sız kaç saat arayla ve kaçlık içiyor???cok merak edıyorum

smh benimkide okaa durmaz ama saat 9gibi başladım işe uyku vaktiydi genelinde uyudu
sonrada uykusunu alınca mızırdanmıyor ya sakin sakin durdu arada oynaştık mamasını yedirdim
bide bişey sorucam bu gece mama yapmak için kızlar termosunu alıyorum su doldurup kalkıp mama yapmıyorum demişler ama siz her mama sonrası biberonu yıkamıyormusunuz içi yağlı gibi oluyor beyaz beyaz kalıyor ben suyunu kaynatıp sürahiye koyuyorum ordan alıp cezvede ısıtıp yapıyorum yıkamadan kullanmıyorum biberonu

geçmiş olsun canım ama bence rahatsızlığından dolayı yemiyordur
iyileşince kendine gelir kaç kilo bu arada hem kilosuna bakma canım
sağlıklı olsun yeter ha bi kilo fazla ha eksik boşver takma
benimki sırf mamayla besleniyor 2saatte bir 80lik yiyor bazen yemiyor artık
eskisi gibi her dakka yemiyo bu bebeler azcık büyüdüler ya nezaman isterlerse ozaman yiyolar

ben hediyemi biraz büyük aldım bu sefer çünkü şuankiler hemencecik küçülüyorr
inşallah beğenirsin canım bizim biyerde isimlerimiz alt alta yazıyor hadi bul bakalım beniii

canım kılosu 5400 ama 3900 doğmusyu doğum kılosuna gore az dedı dr ama yapacak bısey yokmus 2,5 satte ver artık dedı delı olucam ya içmiyor 2 satte bır 90lık içiyodu..inşallah duzelır boyu uzun bıde ıyıce sıska oldu gozune bakıyorum içsin dıye senın sutunmu az ..benımkı bı oğun mama bı oğun anne sutu

hımm olsun boyu varsa da kilosunu göstermez zaten canım düzelir sen hiç merak etme benim 1ayda bitti canım sütüm ondan sırf mama yiyo benim sıpam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…