2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar benim oğluşuma kayınvalidem bakıyor istiyorki çocuk hep uyusun devamlı saatlerce hic bıkmadan üşenmeden çocuğu sallıyor neymiş çocuk uyuyarak büyürmüş oda uyumak istemiyor iyice hırçınlaşıyor diyorum uyumak istese uyur diye ben onu negüzel alıştırmıştım kendisi uykusu geldiğinde sızıp uyuyordu şimdi çocuğu sallamaya alıştırdı ayy acayip sinirliyim kadına işim gücüm yok gece uyumayıp çocuğu devamlı sallayacam tabi onun tuzu kuru gece horul horul uyuyor

canım sakın alıtırma ne güzel bi düzen oturtmaya calışıyorsun
neden karısıyorkii
seninlemi yaşıyor

canım sakın alıtırma ne güzel bi düzen oturtmaya calışıyorsun
neden karısıyorkii
seninlemi yaşıyor

kızlar bana akıl verin yaa çıldırtacak bu beni.ben çalışıyorum diye haftaiçi bize geliyorlar çoıcuğa bakmaya bizde kalıyorlar.ben nerden bilecekmişim çocuk uyuyarak büyürmüş beni çıldırtıyor yaa

benim oğlum bana çekmiş..ohaoldumsmile
benimkide zayıf kızlarıım çok tobiş tombişti..
bu pek narin. anacım..üflesen ucacak..
aynı ya bende besleyemedim kanrnımda. 3.100 gr dogdu...antibiyotik kullandım ondan oldu sanırım..

ikinci bebek daha zor oluyo..bence.
bunda acemilik çemiyorum.kolay gelsin bizim üstkatta temizlenece ütüm var bugün üsthalledip...ütü yapcam..
inşallh bırakmaz eşim öğle arası getrcek sağdım bıraktım günde 1 kez mama vermey çalışcam 6 aydan sonrada allah kerim
inşallah canım sütün bolsa niye bıraksın..

günaydın kızlar
anca kalktık 2 saattir yatakka keyif yapıyoz kızımlan zemuszemus
bir telefon ananeeee geliyormuş :lepi:
şimcik biraz süpüreyüm bari
anam bu ne pislik demesin kaydirigubbakcemile3

ceyce sinrir oldum kaynanana
gec karsınına söyle
olmadı eşine söylet
senin kurduğu n düzeni bozmasın
ayrıca artık 20 günlük değil tüm gün uyusun

sağol meltemcim...ben genelde saatle emziriyorum 2 sasatte bir.ama bazen sütüm çok az oluyor o zaman saate filan bakmıyoprum daha erken veriyorum ...mamaya gelince benim kız çok az yediğinden(mamayı sevmiyor çünkü)gene hemen hemen 2 saatte bir oluyo yemesi...
jasmin77

günaydın

jasmin gözün aydın

kadriye abla bebelacdan numune istemiştim hamileyken 3 paket gönderdilerdi tek kullanımlık
hadi ya keşke ben de isteseymişim...ama şu aptamil milumil 1 i bi deneyeceğim.benim sütüm genelde şekerli şekerli akıyo..öyle tuzlu olarak pek akmıyo..heralde ondan benim minik kızım da mamayı beğenmiyo çünkü tatsız bişey...

Son düzenleme:
bebekler büyüyo öyle artık saatlerce uyumayacaklar tabiki uyanık kalma saatleri gitgide artacak..valla ben bir de oyun saati yaptım kendimize ışıklı sesli oyuncaklar aldım çıngırak filan ...çocuğun zihinsel gelişimi için...öyle her daim çocuk sallanır mı..dünya hep öyle sallanıp duruyor zannedecek çocuk...sallanmadan dursun etrafını filan seyretsin bebecik..sen bunu kayınvalidene bi anlat istersen...

ayy ceyce sinir oldum kaynana şimdi kendilerini çok biliyor sanıyolar baksana benimkide gezidrmeye alıştrmıltı 2 ay kaldı o gitt ben alıştrdım yatmaya ne öğretrsen o kalıyor .sen kendin düzenini kur çalışıyosan akşamları ne yapcaksın peki hiçmi işin olmayacak

kızlar bizimki babasırla yatıyordu
yarım mekik ceker gibi bi kalkıverdi
şaşırdıkdelikafadulden
demekki artık biyerde tek yatırıp bırakamıcaz

ayy kızlar doğru diosunuz diyorum anlatıyorum kadına sen bilmessin diyor neden bilmeyeceksem kaç ay ona ben baktım devamlı eee eeee sallayıp duruyor saatlerce yaa yeminle çıldırtıyor beni.kocama diyorum annem doğru yapıodur dio tabi onun anası ya laf d emesin benimkisi olsa onkere laf ederdi
oynatmaya az kaldı anlayacağınız.

günaydın kızlar kızımı banyo yaptırdım emzirip uyuttum. hazır o uyurken çayımı aldım size bakayım dedım. yemek yapsam aslında o uyurken ıyı olacaktı ama valla hiç canım istemiyo amannnnn..

ceyce benım kayınvalidemde 1 ay kaldı bende benım kız gazlı gecelerı tutuyordu basıyordu aglamayı susmuyoda kolay kolay ama ben biliyorumki gaz sancısı o hemen şekerli bi su hazırlayıp getiriyordu içirelim iyi gelir diye bir ses etmedim iki ses etmedim artık dayanamadım eşime söyledim ne bu ya yeni doğmuş çocuga şekerli su verip duruyo istemiyorum vermesin artık diye. yine bi gün vermeye kalktı kızdı eşimde verip durma şunu diye ondan sonra veremedi bidaha illa kızınca tersleyince bişeyden anlıyorlar. seni çok iyi anlıyorum..

meraba ecrincim hoş geldin nasıl oldun? ya bu arada bende hemoroid oluşuyo galiba. napmam lazım .bi bu eksiktimafoldumben

süt sağmaya gittim 25 cc anca çıktı manuel ya elektrkli değil

iyiyim fatma zehra.arkadaşım gelcek birsüür pasta börek yaptım oysa ben rejimdeydim offff..
hemoroit için bişe diyemicem bende de hast yogun antibiyotikten mantar oldum ayın 15 zor randevu aldım kadın dogumcumdan gidelşm bakalım smear falanda yapcaktı gidemedim.
feyza benimde akşam eşim elektrikli aldık onu getirdi sagdım 5 cc bile yoktu benim süt gitmiş:))bugun yine sagıcam bakalım çıkcakmı hiç umudu yokya..birzamanlar fışkırıyordu sütüm:))hey gidi gençlik heyyy:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…