canım sakın alıtırma ne güzel bi düzen oturtmaya calışıyorsun
neden karısıyorkii
seninlemi yaşıyor
Feyza
Iyim canim sizler nasilsiniz?
Yavrucaklarim
Annenin sütüne göre degisiyordur herhalde annesütünde kilo almasi bebegin..Büyük oglum daha kiloluydu bu seferki kücük zayif ona göre 7 ceddine kadar birine cekermis ya kimbilir kime cektiler.Bayilirim tombis tombis bebege ama anca bu kadar benim sütüm.Zaten karnimdaykende besleyememisim herhalde bir sürü ilac kullandim onlar sebep oldu neyse bunada sükür.
Yavrucaklarim
Iyidir ya bebek iyide anne ikincide sanki hic bebek görmemis gibi sacmalamalar yapiyor bebek iyi dayaniyor gene kizinim kendime hic sorma(
Uyudu simdi benimde temizlik günüm esofmanlari giyip basliyim temizlige uyanmadan yukariyi halletsem iyi olacak.
Size iyi sohbetler artik yarin görüsürüz
inşallah canım sütün bolsa niye bıraksın..inşallh bırakmaz eşim öğle arası getrcek sağdım bıraktım günde 1 kez mama vermey çalışcam 6 aydan sonrada allah kerim
hadi ya keşke ben de isteseymişim...ama şu aptamil milumil 1 i bi deneyeceğim.benim sütüm genelde şekerli şekerli akıyo..öyle tuzlu olarak pek akmıyo..heralde ondan benim minik kızım da mamayı beğenmiyo çünkü tatsız bişey...günaydın
jasmin gözün aydın
kadriye abla bebelacdan numune istemiştim hamileyken 3 paket gönderdilerdi tek kullanımlık
bebekler büyüyo öyle artık saatlerce uyumayacaklar tabiki uyanık kalma saatleri gitgide artacak..valla ben bir de oyun saati yaptım kendimize ışıklı sesli oyuncaklar aldım çıngırak filan ...çocuğun zihinsel gelişimi için...öyle her daim çocuk sallanır mı..dünya hep öyle sallanıp duruyor zannedecek çocuk...sallanmadan dursun etrafını filan seyretsin bebecik..sen bunu kayınvalidene bi anlat istersen...ya kızlar benim oğluşuma kayınvalidem bakıyor istiyorki çocuk hep uyusun devamlı saatlerce hic bıkmadan üşenmeden çocuğu sallıyor neymiş çocuk uyuyarak büyürmüş oda uyumak istemiyor iyice hırçınlaşıyor diyorum uyumak istese uyur diye ben onu negüzel alıştırmıştım kendisi uykusu geldiğinde sızıp uyuyordu şimdi çocuğu sallamaya alıştırdı ayy acayip sinirliyim kadına işim gücüm yok gece uyumayıp çocuğu devamlı sallayacam tabi onun tuzu kuru gece horul horul uyuyor
ayy kızlar doğru diosunuz diyorum anlatıyorum kadına sen bilmessin diyor neden bilmeyeceksem kaç ay ona ben baktım devamlı eee eeee sallayıp duruyor saatlerce yaa yeminle çıldırtıyor beni.kocama diyorum annem doğru yapıodur dio tabi onun anası ya laf d emesin benimkisi olsa onkere laf ederdi
oynatmaya az kaldı anlayacağınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?