2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben kendimce şöyle bi çözüm buldum hazır suyu kaynatıyorum kaynattığım suyu 500 ml en küçük su şişesine_2 tane su şişesi_ koyuyorum bu iki şişeyi sürekli kalorifer peteğinin üstünde tutuyorum hep aynı ısıda kalıyo ev kombili böylelikle daha çabuk hazırlamış oluyorum ayrıca yok kaynar oldu yok soğuk oldu derdi olmuyo istediğim ölçü kadar biberona su alıyorum ve her kullanımdan sonra biberonu yıkıyorum

mantıklı canım bende mamasını her yemesinden sonra yapıp peteğin üstüne koyuyorum ısısı iyi oluyo ağladığı gibi veriyorum ama pet şişede koku olmuyomu hafif sıcak oluncada öyle koku olur gibi geldi bana cam en iyisi ya aslında kavonozada koyabilirsin daha sağlıklı olur

ben 2 aydır böyle yapıyorum hiç koku falan olmadı şişeleri düzenli değiştirirsen olmaz bence cam denedim çok sıcak oluyo yine ılıştırmak zorunda kalıyosun bu kez ılıştırıyorum derken soğutuyorum o oluyo

birde şimdilik 8 tane mama ölçü kaşığımız var gece yatmadan önce hepsini dolduruyorum hava almayan cam bir kaba dizip hazırlıyorum gece kalktığımda ölçülerde hazır oluyo bu da işimi kolaylaştırıyor

hımm ii ozaman canım kokmuyosa sorun yok pratiklik herzaman ii oluyoo artıkk

burası borsa gibi bi iniyo sayı bi çıkıyo anlık herşey artık sabahtan aşama kadar devirip yatamıyoruz parmağında oynatıyor bu bebeler bizi

kızlar gece bebeklerin ayaklarına bişey giydirmeden çıplak yatıran varmı
annem programda seğretmişte açık yatırın diye ben açık yatırmıyorum ayaklı tulum üstüne çorap veya sadece ayaklı tulumla yatırıyodum

bende çorap ve ayaklı tulumla yatırıyorum canım hangi amaç için çıplak yatırın demişlerki acaba

birde bence üşütür bebekler çıplak ayakla yatırınca ya denemeye bile korkarım hasta masta olursa diye ayak ısınmayınca vücut ısınamıyo çünkü eldiven takmayınca elleri bile soğuk oluyo çorapsız düşünemiyorum

şimdi tırnaklarını kestim benim sıpanın elini ağzına sokunca suratı ekşiyo midesi bulanır gibi oluyo çözemedim böyle olan varmı elinin taddını sevmii benim oğlan

hoşgeldin canım walla geçmişi okumadım bende sordum ama
kötü bişey yokki bişey demedi kızlar herzamanki problemler işte

arkadaşım gitti yedik içtik mutfagın kapısını çektim otrudum oyy kim toplıcak herif ne yicek aşama...
pamuk ben bebe termosunu dışarı giderken kullanıyorum canım evde kaynatıp sürahiye döküyorum cezveyle ısıtıp veriyorum biberonu her defasında kaynar suyla yıkıyorum arada kaynatıyorum.bulaşık makinasına atıyorum falan.gece kalkıp yapıyorum valla hazırda bekletmiyorum birşey..

hoşgeldin canım walla geçmişi okumadım bende sordum ama
kötü bişey yokki bişey demedi kızlar herzamanki problemler işte

hoşbulduk cnm bende okuyamıyorum pek geçmişi ancak öykü ayağımda uyurken yoksa zor yazıyorum oturtmuyo benimki hep ayakta olcaz :ecrin_bebek:

ya kızlar ben pompa aldım sagıyorum ama iki gögsümden ancak 15 damla çıkıyodur.benim sütüm gitmiş degilmi?boşuna ugraşmayayım mı acaba?akşamdan beri hiç artmadı 3 kez sagdım.hep aynı.

ya kızlar ben pompa aldım sagıyorum ama iki gögsümden ancak 15 damla çıkıyodur.benim sütüm gitmiş degilmi?boşuna ugraşmayayım mı acaba?akşamdan beri hiç artmadı 3 kez sagdım.hep aynı.

cnm devam et bence 3 kez çok diyil gibi geldi bana hem 1 çay kaşığı bile olsa ne çıkıyosa ver bebişne

bende aynısını yapıyorum canım mamasını yedirdikten sonra kalkıp hemen yenisini yapıp peteğin üstüne koyuyorum ısısıda iyi oluyo hem ağlayıp uykusu kaçmıyo hemen veriyorum ağzına

benim gibi oldun sende canım en son uğraşmalarım 2 3 damla geldi devam ettim sağmaya ama olmadı benimki gelmedi gögsümü sıkınca damla şeklinde hala geliyo ama sadece damla ilk zamanlarki gibi fıskırma yok mafoldumben çok isterdim emsin beni sıpam hep emmediği için gitti sütüm biberona alıştı istemedi beni sakın sütü olan anneler vermeyin biberon alışınca istemiyor genelde bebişler memeyi ondan cok cok içiyorlar memeyi beğenmiyorlar kaşıkla verin mamayı en iyisi benim başından beri çok yoktu sütüm doyurmalık çıkmıyodu yani sonra hepten gitti bebe emmesiyle pompa asla bir değil toplasan 5 6 defa anca emiştir beni oğlum hep pompaladım sonunda bitti çok özlüyorum beni emişini harika bişeydi

pamuk hislerime tercüman olmuşsun
bende oğlumun mememden emmesini çok özledim
bide önceden pompayla sağdığım zaman süt fışkırırdı, keşke o günler geri gelse

sen mamayı önceden hazırlıyorum demişsin
kaç saat önceden hazırlıyon
benim bildiğim hazırlanan mama 1 saatte yenmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…