- 10 Mayıs 2008
- 781
- 24
- 298
- 42
smh benimkide okaa durmaz ama saat 9gibi başladım işe uyku vaktiydi genelinde uyudu
sonrada uykusunu alınca mızırdanmıyor ya sakin sakin durdu arada oynaştık mamasını yedirdim
bide bişey sorucam bu gece mama yapmak için kızlar termosunu alıyorum su doldurup kalkıp mama yapmıyorum demişler ama siz her mama sonrası biberonu yıkamıyormusunuz içi yağlı gibi oluyor beyaz beyaz kalıyor ben suyunu kaynatıp sürahiye koyuyorum ordan alıp cezvede ısıtıp yapıyorum yıkamadan kullanmıyorum biberonu
ben 2 aydır böyle yapıyorum hiç koku falan olmadı şişeleri düzenli değiştirirsen olmaz bence cam denedim çok sıcak oluyo yine ılıştırmak zorunda kalıyosun bu kez ılıştırıyorum derken soğutuyorum o oluyo
kızlar gece bebeklerin ayaklarına bişey giydirmeden çıplak yatıran varmı
annem programda seğretmişte açık yatırın diye ben açık yatırmıyorum ayaklı tulum üstüne çorap veya sadece ayaklı tulumla yatırıyodum
merhaba kızlarr biz hediyemizi aldıkkkkkkk Özgecim çok teşekkürlerrr çok beğendik oğluşum yeni oyuncağından müzik dinleyerek uyudu az önce.
hoşgeldin canım walla geçmişi okumadım bende sordum ama
kötü bişey yokki bişey demedi kızlar herzamanki problemler işte
ya kızlar ben pompa aldım sagıyorum ama iki gögsümden ancak 15 damla çıkıyodur.benim sütüm gitmiş degilmi?boşuna ugraşmayayım mı acaba?akşamdan beri hiç artmadı 3 kez sagdım.hep aynı.
bende aynısını yapıyorum canım mamasını yedirdikten sonra kalkıp hemen yenisini yapıp peteğin üstüne koyuyorum ısısıda iyi oluyo hem ağlayıp uykusu kaçmıyo hemen veriyorum ağzınaarkadaşım gitti yedik içtik mutfagın kapısını çektim otrudum oyy kim toplıcak herif ne yicek aşama...
pamuk ben bebe termosunu dışarı giderken kullanıyorum canım evde kaynatıp sürahiye döküyorum cezveyle ısıtıp veriyorum biberonu her defasında kaynar suyla yıkıyorum arada kaynatıyorum.bulaşık makinasına atıyorum falan.gece kalkıp yapıyorum valla hazırda bekletmiyorum birşey..
ya kızlar ben pompa aldım sagıyorum ama iki gögsümden ancak 15 damla çıkıyodur.benim sütüm gitmiş degilmi?boşuna ugraşmayayım mı acaba?akşamdan beri hiç artmadı 3 kez sagdım.hep aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?