2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım donar ayakları ben çorap ve patikli alt giydiriyorum

şimdi tırnaklarını kestim benim sıpanın elini ağzına sokunca suratı ekşiyo midesi bulanır gibi oluyo çözemedim böyle olan varmı elinin taddını sevmii benim oğlan

benimki ellerini pek seviyo sürekli ağzında

ya kızlar ben pompa aldım sagıyorum ama iki gögsümden ancak 15 damla çıkıyodur.benim sütüm gitmiş degilmi?boşuna ugraşmayayım mı acaba?akşamdan beri hiç artmadı 3 kez sagdım.hep aynı.

ecrin sür arttırıcı şeyler ye
humananın falan çayları var onlardan ala 3-4 gün uğraş bence 3 kez sağmak çok az

ecrin bence bırakma 1 hafta bıkmadan usanmadan 3-4 saatte bi sağan birinin geldiğini biliyorum
bu arada rejimi bırakıp süt yapıcı şeyler yemen gerek

kızlar benım sezeryan kesım cok yamuk ustelık solda onceden kalan bır ız vardı ve cok gegındı dra soylememe ragmen sola dogru daha derın kesmıs cok sınır oluyorum dusundukce bıle
ılk bebegımde bıle cok gerıldı amelıyatlı yerım ıkıncıyı dogurmak ıstesem hem amelıyat hem sezeryan yerı cok gerılecek nasıl olacak bu kadar mı cahıl bu dr ya ben bıle dusunebılıyorum
ustelık gergın oldugu catlaklardan bellı yoldan gecene sorsan oradakı catlakların ondan oldugunu anlar pofff cok sınırlıyım bı de yamuk kesmıs oradan katlanıyo..
gıdıp kavga edesım var..

ceyce
3 ay bitene kadar günde 15 saat ortalama saat bu uyumalari gerekiyor kilo alimi icin 5 saati gündüz 10 saati gece olmaliymis ama ortalama bu her cocuk ayni olacak diye bisi yok Bukadar saati geciyorsa kayinvalden ciddi karsi dur bence.Birde ayakta sallamaya alistirma canim ben cok sefer yazdim büyük oglani alistirdimda kurtulana kadar canim cikti yuvaya gidiyordu uykusu gelince kafasini salliyordu alman kadinlar anlamiyorlardi bi sinirli oluyordu neler neler uykuyuda tam alamiyor bence en iyisi kendi kendine uykuya dalmayi ögrenmesi.Ver telefna kayinvaldeni ben ona anlatayim büyük oglanda basima neler geldi ayakta salladimda kadini canindan bezdirene kadar anlatirim :))))

meltemcım :)))
aynı fıkırdeyım canım
nasılsın bu arada oglanlar nasıl hanı bana yollayacaktın buyuk olanı :)))

Yavrucaklarim
Benimkide 3100 dogdu ya bende cok antibiyotik kullandim ondan demekki Bide bana sürekl mantar icin ilac vermisti doktor allahtan oglanda bisi cikmadi.Seninki iyi kilo almis 3 ayda benimki bakalim benimki 3. ayda kac akilo olacak

slm kızlar bebişi babaya bıraktım geldim. birazda o ugraşsın..

ecrin pestil bilirmisin benım kayınvalıdem gelırken getırmış pestille ceviz yiyorum güzel süt yapıyo ben pestil sevmezdim ama süt yaptıgını görünce hergün biraz yiyorum cevizle beraber.. dene istersen.

iyi akşamlar kızlar..
çok sinirliyim ben ya görümcem aradı yarın evdemisin diye sordu eşim vardı yanımda evde değilim diyemedim..akşama kadar oğlunu bırakcakmış bana..deli oldumklava:

kibelesr
Iyiz canim sen nasilsin? Büyük oglani Türkiye ye giderken yol üstü sana birakmayi düsünüyorum :)))) Sonra sen nerelere kacarsin bilemem :))

tutku
O haaa desem iletirmisin görümcene.Senin bebegine onlarin bakmasi lazim senin dinlenmen gerekmiyormu?

Kizlar
Bu gün evi temizledim ölüyorum yorgunluktan ama uyuyamiyorum gözlerim vampir gibi olmus kancanagi .Tam ugrasirim uykum gelir benim ufaklik emmek icin kalkar biraz vakit gecireyimde bari onu emzirip yatayim oldu olacak.

ecrin
tahin pekmezi karistirip ye bol bol su ic üstüne hemen vazgecme bi damla olsada anne sütü faydasi var

Rylai
Iyiz canim sen nasilsin?

Pamukcum
Benim oglanda elini agzina hedeflemek icin nasil ugrasiyor cok komik en sonunda el agiza giriyor zevke bak sapur supur benimkine karni acken emzik verirsem kusacakmis gibi oluyor atiyor emzigi agzindan.

ecrin
Kiz gece aciktiginda kalkip mamayi hazirlaman ne kadar sürüyor.Ben korkuyorum ya pat diye sütüm yetmezse gece oglan aciktimi kalkip o mamayi hazirlayana kadar ortaligi indirir valla ( Meme cok rahat isitma derdi yok temizleme derdi yok.

Kizlar
Dimple den haberiniz var mi? Elazig da deprem haberi duydukca aklima geliyor napiyodur 3 oglanla.
Yalel de yok oldu gene .

Smhsmh
Canim burda havalar az biraz daha isinsin bebeklerini ciplak ayak gezdirirler sokakta ama alismaya bagli ben tulum giydiriyorum icine ayakli alt giydiriyorum üstüne corap giydiriyorum yoksa buz gibi oluyor cocugun ayaklari bacaklari.

irem
Aman bi yerde yalniz birakma 3 ayi gecmis döndürür artik kendini.

ecrin
gecmis olsun bende hamilelikte cektim o mantar derdini off off acil sifalar

iyi akşamlar kızlar..
çok sinirliyim ben ya görümcem aradı yarın evdemisin diye sordu eşim vardı yanımda evde değilim diyemedim..akşama kadar oğlunu bırakcakmış bana..deli oldumklava:

yuh yaaa ınanmıyorum canım acıl ısım cıktı de bısey bul yaa nasıl olacak ben tek basıma bebege yetemıyorum sen ıkısıne nasıl yeteceksın kac yasında?

kibelesr
Iyiz canim sen nasilsin? Büyük oglani Türkiye ye giderken yol üstü sana birakmayi düsünüyorum :)))) Sonra sen nerelere kacarsin bilemem :))

cok ıyı fıkır yaaa bırakıver gecerken salarım ben onu sarosa eglenıverır kızlar fılan sahılde :)))
gerı donerken alırsın yıne :)))

tutku
O haaa desem iletirmisin görümcene.Senin bebegine onlarin bakmasi lazim senin dinlenmen gerekmiyormu?
ileterim meltem abla zevkle..bana uzak olsunlarda ben bakarım bebeğime ama işte aynı mahalledeyiz görümcelerimle bi şekilde mecbur yollar kesişiyo..normalde ben bi şekilde reddederdim ama eşim yanımdaydı bişey diyemedim işte salak kafam.
bencede yuh.çocuk 6 yaşında bana bi zararı olmaz aslında bakarım ama ben görümceme takığım..bi yıl falan küs kaldık yeni yeni eşimin hatrına konuşuyorum hemen yüz buldu eve yol yaptı..yarın sabah bi yalan bulup geri çevircem kendime kızıyorum düşündükçe.gerçi yanımda eşim oluncada bişey diyemedim işte

meltem kalkıp mama hazırlamam 5 dk yı bulmuyor gece degil ama gunduz çok acıkmışsa birazcık kıyamaet kopuyor mamayı yapana kadar:))
mantar için dr gitcem ama 15 zor randevu aldım dahada çok var bakalım.

tutcu sinşr oldum görümcene
belki kendini sevsen seve seve bakarsında hoslanmadığın için batıyordur. bi bahane bul atlat en iyisi...

ecrin pes etme canım
maltana iç. rezene .tahin pekmez..tatlı.. ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…