kızlar gece bebeklerin ayaklarına bişey giydirmeden çıplak yatıran varmı
annem programda seğretmişte açık yatırın diye ben açık yatırmıyorum ayaklı tulum üstüne çorap veya sadece ayaklı tulumla yatırıyodum
şimdi tırnaklarını kestim benim sıpanın elini ağzına sokunca suratı ekşiyo midesi bulanır gibi oluyo çözemedim böyle olan varmı elinin taddını sevmii benim oğlan
ya kızlar ben pompa aldım sagıyorum ama iki gögsümden ancak 15 damla çıkıyodur.benim sütüm gitmiş degilmi?boşuna ugraşmayayım mı acaba?akşamdan beri hiç artmadı 3 kez sagdım.hep aynı.
iyi akşamlar kızlar..
çok sinirliyim ben ya görümcem aradı yarın evdemisin diye sordu eşim vardı yanımda evde değilim diyemedim..akşama kadar oğlunu bırakcakmış bana..deli oldumklava:
kibelesr
Iyiz canim sen nasilsin? Büyük oglani Türkiye ye giderken yol üstü sana birakmayi düsünüyorum :)))) Sonra sen nerelere kacarsin bilemem :))
ileterim meltem abla zevkle..bana uzak olsunlarda ben bakarım bebeğime ama işte aynı mahalledeyiz görümcelerimle bi şekilde mecbur yollar kesişiyo..normalde ben bi şekilde reddederdim ama eşim yanımdaydı bişey diyemedim işte salak kafam.tutku
O haaa desem iletirmisin görümcene.Senin bebegine onlarin bakmasi lazim senin dinlenmen gerekmiyormu?
bencede yuh.çocuk 6 yaşında bana bi zararı olmaz aslında bakarım ama ben görümceme takığım..bi yıl falan küs kaldık yeni yeni eşimin hatrına konuşuyorum hemen yüz buldu eve yol yaptı..yarın sabah bi yalan bulup geri çevircem kendime kızıyorum düşündükçe.gerçi yanımda eşim oluncada bişey diyemedim işteyuh yaaa ınanmıyorum canım acıl ısım cıktı de bısey bul yaa nasıl olacak ben tek basıma bebege yetemıyorum sen ıkısıne nasıl yeteceksın kac yasında?
cok ıyı fıkır yaaa bırakıver gecerken salarım ben onu sarosa eglenıverır kızlar fılan sahılde :)))
gerı donerken alırsın yıne :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?