evet canım aynen seve seve bakarım normalde ama görümceme kılım..karşımda görsem tüylerim dikiliyo..ıyyyyyytutcu sinşr oldum görümcene
belki kendini sevsen seve seve bakarsında hoslanmadığın için batıyordur. bi bahane bul atlat en iyisi...
ecrin pes etme canım
maltana iç. rezene .tahin pekmez..tatlı.. ye
selam kızlarbu hafta moralim çok bozuldu bir haftada acayip kilo aldım
hatta şuanda doğum yaptığım kilodayım
her görende sağolsunlar " aaaaaaaa ne kadar kilo almışsın diyolar"
bu işe çare bulan varmı
günaydın kızlar...
Feyza nasıl gidiyor buğlem yokluğunun farkındamı? huyunda suyunda değişiklik olmuşmu?
Günaydınlar hihoyyyt
Bir türlü fırsat bulup da yazamıyodum. Okumakla yetiniyodum bir süredir. Zaten tam 40 gün boyunca tam anlamıyla lohusa depresyonundaydım. Kimse beni anlamıyo deyip deyip ağlıyodum, şükür normale döndüm artık. Hatta bi ara keşke Ocak anaları ile aynı apartmanda oturuyo olsaydık diye sayıkladım sürekli. Öyle bir şey olsa süper olurdu.
1- 1.5 aya kadar 2011 Ocak anneleri topiği açılır burada. Biz bu durumda eskimiş olacağız artık :çok üzgünüm: Zaman ne hızlı geçmiş. Benim milat 29 Marttı.
Bu arada fotoğraf topiği niye kilitlendi haberi olan var mı?
Bir de esmer nerelerde? Niye kapsama dışıydı. Ne zamandır esmere diyeceklerimn vardı. Hamileliğinden beri inanılmaz bir özveri gösterdi. Onu büyük bir takdirle izledim. Yakışıklı oğlu onun gibi bir annesi olduğu için çok çok şanslı.
günaydın kızlar
kuru baklagilden filan uzak duruyoruzya
ne zamana kadar sürecek bu bi bilgisi olan varmı
ne yemek yapacagımı şaşırıyorum
bugun barbunya yapayım diyorum
yapsammıki bebege cok etki edermiki
Günaydınlar hihoyyyt
Bir türlü fırsat bulup da yazamıyodum. Okumakla yetiniyodum bir süredir. Zaten tam 40 gün boyunca tam anlamıyla lohusa depresyonundaydım. Kimse beni anlamıyo deyip deyip ağlıyodum, şükür normale döndüm artık. Hatta bi ara keşke Ocak anaları ile aynı apartmanda oturuyo olsaydık diye sayıkladım sürekli. Öyle bir şey olsa süper olurdu.
1- 1.5 aya kadar 2011 Ocak anneleri topiği açılır burada. Biz bu durumda eskimiş olacağız artık :çok üzgünüm: Zaman ne hızlı geçmiş. Benim milat 29 Marttı.
Bir de esmer nerelerde? Niye kapsama dışıydı. Ne zamandır esmere diyeceklerimn vardı. Hamileliğinden beri inanılmaz bir özveri gösterdi. Onu büyük bir takdirle izledim. Yakışıklı oğlu onun gibi bir annesi olduğu için çok çok şanslı.
Bazen ben de özlüyorumo halimi. Hele eşimin o zamanki ilgisini, o eski halinden eser yok şimdi :çok üzgünüm:
benimde sat 27 mart..hey gidi günler heybenimde 27 marttı üff özlüyorum göbüşlü halimi aslında. bu arada esmer burda
günaydın kızlar
kuru baklagilden filan uzak duruyoruzya
ne zamana kadar sürecek bu bi bilgisi olan varmı
ne yemek yapacagımı şaşırıyorum
bugun barbunya yapayım diyorum
yapsammıki bebege cok etki edermiki
Günaydınlar hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?