2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kilo sorunum yok şüklür çayı istedim vallaha aldım bişyler siz yersinzde ben yemem mi :dance:
benim eşim bakar maşallh ona

ilk günler zor oluyor ama sonra alışıyor insan eve gdince bırakmıyorum doyuryorum altını değişyorum uyuypor 1 saat koynum alıyorum oda özlemiş oluyor sarılıyor 8de kalkıyorz akşam oynuyoz 10 bucuğa kadr ben iş güç yapmıyorum hep buğlemle ilgilenyorum yemek felanda yok böyle gidse iflas etcek benimki hep hazır yiycez galibakaydirigubbakcemile3

rapunzel az kalmış canım seninde düzene gireer inş hertgün huyları değişyor 3 ay oluncada başka şeyler çıkıyor

huhuuu kimse yazmıyormu

ben çıkıcam 5 dk sonra 20 dk evdeyim 4bucuk gb gidnce açarım açamazsam akşam girerim nete kızımdan ayrılabilrsem eğer tekrar görüşene dek hoşcakalın

rapunzel evet ben kayınvalideme yakınım 15 dk var aramızda işte..ama onlardan bana fayda yok..

ben annemde kalmayı planlıyorum işe başlayınca bende iş güç yemek neyim düşünmiycem belki bulabilirsem anneme yardımcı birini ayarlıycam... ama ama amaa oğlumu nasıl bırakıcam bakalımm ((

rapunzel az kalmış canım seninde düzene gireer inş hertgün huyları değişyor 3 ay oluncada başka şeyler çıkıyor
inşallah valla çok yoruluyorum

rapunzel evet ben kayınvalideme yakınım 15 dk var aramızda işte..ama onlardan bana fayda yok..

bizimki gibi aile faktörü o zaman....((

havuçlu şehriye pilavı nasıl yaptın ecrin

et sote havuçlu şehriye pilavı yaptım çorba kaldı..menü düşünen yapailir.

yaa ne güzel normal hayatınıza devam ediyosunuz ben koltuğa bağımlı yaşıyorum bi 15 gündür ayağımdan bırakıyim 10 dakka sonra uyanıyo uyanıkkende hep kucak istiyo bi tencere yemeği zor koyuyorum ocağa akannehir

ayça tereyagı erit bir bardak arpa şehriyeyi hafif kavur rengi çok dönmesin bir havuç rendele içine ekle birazda havuçla çevir suyu tuzunu koy pişsin ben seviyorum bilmem begenirmsiin..

ömerden ecrin teyzesine teşekkürlera.s. hediyemiz bugün elimize geçti zemuszemussağol canım:lepi:delikafaduldenkaydirigubbakcemile5çok beğendikhihoyyythihoyyyt

bugün bende bi çorbayı zar zor yaptım şimdi de kucaktaa

rylai canım aglasın bırak beşigine kocaga alıştırma sonra hiç başedemezsin..oyanlancak bişiler bul ilgisini çekcek oyuncak müzükli sesli bişey falan anakucagına vs yatır..belki işe yarar..ben normal haayatıma devam ediyorum bi degişiklik yok sadece bebekle herzaman herşeyi yapamıyorsun:)

gule gule kullansın canım ömercik.valla sana havlu kurdela nakışı havlu koycaktım sonradan aklıma geldi.kusura bakma ya..

olurmu canım ya çok beğendik bunları
ama söylemeden geçemeyeceğim seninde elinden gelemeyen yok 10 parmağında 10 marifet maşallah

ayça tereyagı erit bir bardak arpa şehriyeyi hafif kavur rengi çok dönmesin bir havuç rendele içine ekle birazda havuçla çevir suyu tuzunu koy pişsin ben seviyorum bilmem begenirmsiin..

deneyim ilginç geldi o o yüzden sordum...
peki kaç kişilik oluyor bu? ve ne kadar su koyacam...
normal pilav gibi 1 e 2 ölçümü?

olurmu canım ya çok beğendik bunları
ama söylemeden geçemeyeceğim seninde elinden gelemeyen yok 10 parmağında 10 marifet maşallah

yok be canım can sıkıntıısndan evlendim geldim avrupa yakasına bunalıma girdim kendimi işlere güçlere verdim ugraşcak birşeyler olsun diye kurslara falan gittim..bekarken kendi işimizde çalışıyordum eve hapsolunca offf...

deneyim ilginç geldi o o yüzden sordum...
peki kaç kişilik oluyor bu? ve ne kadar su koyacam...
normal pilav gibi 1 e 2 ölçümü?

canım hiç ölçmedim göz kararı koydum suyunu şehriye 1 bardak ama bayagı çıkıyor şehriye pişince şişiyorya..4 kişiye yeter sanırım.

bugün bende bi çorbayı zar zor yaptım şimdi de kucaktaa

aynen cnm

cnm en fazla 10 15 dakka oyalanıyo onlarla ağlamasınada dayanamıyorum zaten doktorumda ağlatma sinirli olur dedi çok fazla ağlatma taraftarı diyilim 15 gün öncesine kadar böyle diyildi zaten yatırıyodum kendi kendine uyuyodu 2 saat bıçak gibi kesildi uykusu bende anlamadım umarım düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…