ay ne güzel benim koca hayatta bakmaz takdir ettim kocanı..rahatına düşkün boş gününde otursun maç izlesin play station oynasın..
sende al ye canım hatta sana gönderim ben muffinlerden.kilo sorunun yok nasıl olsaaklinialirimsmile
ay canım yaaa herşeyi biliyorlar bakalım biz neler yapıcaz mayıstada ben başlıycam işe ...bugün nereye koysam ağladı kucak istiyor kucağa alınca suratta bir memnuniyet mutluluk ifadesiiii ama sinir etti valla 7,5 dan beri ayakta şimdi uyuttum yüzüstü yatırdım 3 kere uyandı habire sallayıp geliyorum daha 3 aylık olmadık büyük insan gibi öğlen uykusu nedir bilmiyoruz off ya offf
canım benimkide bugünlerde aynı memeyi almıyor bazen zorla tıkıyorum ağzına bazen o pes ediyor bazen ben...birde oyun yapıyor yüzüme bakıp gülüyor memede konuşuyor agu gugu ama memeyi gelde ver ağzına!!
ay ecrin benimde derdim aynııı benim ailem avrupa yakasında eşimin işi benim işim hep orda gel gör ki evimiz anadolu yakasında bizimkide anne yadigarı deyip çıkmıyor burdan bir iki arkadaş dışında hiç kimsem yok yanlızlıktan patlıyorum buralarda görümcem üst katta ama onun kendine hayrı yok zaten ki bana olsun
sen kayınvalidenemi yakınsın?
ay ay ne kocalar var kıymetini bilin kızlar....
ben annemde kalmayı planlıyorum işe başlayınca bende iş güç yemek neyim düşünmiycem belki bulabilirsem anneme yardımcı birini ayarlıycam... ama ama amaa oğlumu nasıl bırakıcam bakalımmilk günler zor oluyor ama sonra alışıyor insan eve gdince bırakmıyorum doyuryorum altını değişyorum uyuypor 1 saat koynum alıyorum oda özlemiş oluyor sarılıyor 8de kalkıyorz akşam oynuyoz 10 bucuğa kadr ben iş güç yapmıyorum hep buğlemle ilgilenyorum yemek felanda yok böyle gidse iflas etcek benimki hep hazır yiycez galibakaydirigubbakcemile3
inşallah valla çok yoruluyorumrapunzel az kalmış canım seninde düzene gireer inş hertgün huyları değişyor 3 ay oluncada başka şeyler çıkıyor
rapunzel evet ben kayınvalideme yakınım 15 dk var aramızda işte..ama onlardan bana fayda yok..
et sote havuçlu şehriye pilavı yaptım çorba kaldı..menü düşünen yapailir.
bugün bende bi çorbayı zar zor yaptım şimdi de kucaktaayaa ne güzel normal hayatınıza devam ediyosunuz ben koltuğa bağımlı yaşıyorum bi 15 gündür ayağımdan bırakıyim 10 dakka sonra uyanıyo uyanıkkende hep kucak istiyo bi tencere yemeği zor koyuyorum ocağa akannehir
ayça tereyagı erit bir bardak arpa şehriyeyi hafif kavur rengi çok dönmesin bir havuç rendele içine ekle birazda havuçla çevir suyu tuzunu koy pişsin ben seviyorum bilmem begenirmsiin..
olurmu canım ya çok beğendik bunları
ama söylemeden geçemeyeceğim seninde elinden gelemeyen yok 10 parmağında 10 marifet maşallah
deneyim ilginç geldi o o yüzden sordum...
peki kaç kişilik oluyor bu? ve ne kadar su koyacam...
normal pilav gibi 1 e 2 ölçümü?
bugün bende bi çorbayı zar zor yaptım şimdi de kucaktaa
rylai canım aglasın bırak beşigine kocaga alıştırma sonra hiç başedemezsin..oyanlancak bişiler bul ilgisini çekcek oyuncak müzükli sesli bişey falan anakucagına vs yatır..belki işe yarar..ben normal haayatıma devam ediyorum bi degişiklik yok sadece bebekle herzaman herşeyi yapamıyorsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?