2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

üff sıkıldık hadi kızlar nerdesiniz gelin bakem

bu arad buğlem geldi emzirdm gitti 1 saat oldu bende yemek yedim yeni otrdum kknın başına ama 1 arpa boyu kadr yol gitmmeiş kimse konuşmuyor galibam

bende çok büyük bi suç işledim..biri beni durdursun yaa.
mauffin yaptım çayımıda demledim..off ya yememem lazım..daha başlamadım ama dayanamıcam

bende çok büyük bi suç işledim..biri beni durdursun yaa.
mauffin yaptım çayımıda demledim..off ya yememem lazım..daha başlamadım ama dayanamıcam

ohh ecrinle sen adamı çatlatıyosunuz yaaa ne güzel ayy bnde iniyim bişeyler alıyım aşağıda market var :icecream:kek felan canım istedi çayda istyım barim

kızlar buğlemik msn kameradn izliyorum şuan babası altını değişyor annem ablam giti annanem memlekte gidyor onu yolcu etmeye eşim tek bakcak ben gidene kadr

hiç aklıma gelmezdi eşimin bu kadr sabırlı olcağı kaydirigubbakcemile3

hadi yaa ne guzel feyza bakabiliyorsa..benimkide çook bakar hatta çoook bakar ben deli oluyorum ama altını asla degiştiremz bi tuhaf adam işte.

kızlar buğlemik msn kameradn izliyorum şuan babası altını değişyor annem ablam giti annanem memlekte gidyor onu yolcu etmeye eşim tek bakcak ben gidene kadr

ay ne güzel benim koca hayatta bakmaz takdir ettim kocanı..rahatına düşkün boş gününde otursun maç izlesin play station oynasın..

sende al ye canım hatta sana gönderim ben muffinlerden.kilo sorunun yok nasıl olsaaklinialirimsmile

eşin çalışmıyormu canım.

eşim akşam 6da işe gdyor gece 2de gelcek buğlem anneme alışana kadr ikis bakcak
sonra normale döncek

benim eşim bi tane evi siler süpürü kahvaltyı hazırlar hep çok uyumlu ben biraz cadolozum ona göre

ay canım yaaa herşeyi biliyorlar bakalım biz neler yapıcaz mayıstada ben başlıycam işe ...bugün nereye koysam ağladı kucak istiyor kucağa alınca suratta bir memnuniyet mutluluk ifadesiiii ama sinir etti valla 7,5 dan beri ayakta şimdi uyuttum yüzüstü yatırdım 3 kere uyandı habire sallayıp geliyorum daha 3 aylık olmadık büyük insan gibi öğlen uykusu nedir bilmiyoruz off ya offf

Bu arada bir şey sorsam. bebeklerinizin iştahı nasıl? bizimkinin iştahı kalmadı hiç. ne mama ne meme almak istemiyo
canım benimkide bugünlerde aynı memeyi almıyor bazen zorla tıkıyorum ağzına bazen o pes ediyor bazen ben...birde oyun yapıyor yüzüme bakıp gülüyor memede konuşuyor agu gugu ama memeyi gelde ver ağzına!!

ay ecrin benimde derdim aynııı benim ailem avrupa yakasında eşimin işi benim işim hep orda gel gör ki evimiz anadolu yakasında bizimkide anne yadigarı deyip çıkmıyor burdan bir iki arkadaş dışında hiç kimsem yok yanlızlıktan patlıyorum buralarda görümcem üst katta ama onun kendine hayrı yok zaten ki bana olsun
sen kayınvalidenemi yakınsın?
eşim akşam 6da işe gdyor gece 2de gelcek buğlem anneme alışana kadr ikis bakcak
sonra normale döncek

benim eşim bi tane evi siler süpürü kahvaltyı hazırlar hep çok uyumlu ben biraz cadolozum ona göre

ay ay ne kocalar var kıymetini bilin kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…