soal canım sizinle konuşuyorum rahatlıyorum valla tekrar teşekkür ederim.
bende çok büyük bi suç işledim..biri beni durdursun yaa.
mauffin yaptım çayımıda demledim..off ya yememem lazım..daha başlamadım ama dayanamıcam
bende derdim var bölümüne daldım baktım konuşan yok burda:)))
kızlar buğlemik msn kameradn izliyorum şuan babası altını değişyor annem ablam giti annanem memlekte gidyor onu yolcu etmeye eşim tek bakcak ben gidene kadr
eşin çalışmıyormu canım.
günaydın canım şimdilik iyi huyundada biraz gezme istemey başladı oyalamak için gezdiryolar oda alışır gb .ilk gün gittiğimde göğsüme nasıl saldırdı görsen emdikten sonrada omzuma yatıp konuşu gb bi nazlandı görsen sanki şikayet eder gb o hareketine bnde çok ağladım annemde sanki beni bıraktın gittn der gb aguldandı .ama alışmaya çalışıyorum
canım benimkide bugünlerde aynı memeyi almıyor bazen zorla tıkıyorum ağzına bazen o pes ediyor bazen ben...birde oyun yapıyor yüzüme bakıp gülüyor memede konuşuyor agu gugu ama memeyi gelde ver ağzına!!Bu arada bir şey sorsam. bebeklerinizin iştahı nasıl? bizimkinin iştahı kalmadı hiç. ne mama ne meme almak istemiyo
benimkinin işi anadolu yakasında benim ailem akrabalrımda orda ev avrupa yakasında bana evlenmeden önce söz 1 sene içibde taşıncaz dedi sözünü tutmadı kavga ettik sonra biz söz daha bebek olsun söz eee bebek oldu şimdide yan çiziyor bi guzel kavga ettim saydım sölendim dalgamı geçiyor yoksa beni salak falanmı sanıyor anlamdım boşıcam bu herifi hee.
eşim akşam 6da işe gdyor gece 2de gelcek buğlem anneme alışana kadr ikis bakcak
sonra normale döncek
benim eşim bi tane evi siler süpürü kahvaltyı hazırlar hep çok uyumlu ben biraz cadolozum ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?