rylai benım kızım hiç kusmazdı ama şu bir haftadır kusmaya başladı biraz önce emzirdim gazını çıkarayım diye omzuma almamla çıkarması bir oldu. emdiğini çıkardı resmen. zaten az kilo alıyo bu gidişle hiç kilo alamayacak gibime geliyo ufff..
aynen canımm, rengi koyuysa balgam atıyodur korkma...
feyza ben yaparım canım elimden gelir su böregi baklava sarma her iş yaparım da benim koca yemek yemez allahın işi işte milletin kocası hanım onu yap bunu yap der benimkide öglen işte salata yer kilo almım diye:)))
iyiyim ndk sen nasılsın.anadolu yakasında benim dairem var.bu daire eşimin kiraya vercez..ama deli ediyor bu adam beni 70 m2 daire de durmaya bayılıyo sanırım yayla gibi ev orda dururkenee.offff.
fatma süzme mercimek yap.yada mantı çorbası benim favorim:)barbunya yada sebze yapabilirsin.fırın makarna pilav olabilir.birde etimek tatlısı yap 5dk oldu bitti.
rylai ne bileyim canım telaş ediyorum işte hayırlısı ile bi büyüseler bi 6. ayı görsem daha ferahlayacagım. en azından ek gıda filan toparlarız biraz..
cnm sütün yetmese doktor veiridi zaten mama falan az kilo aldığını doktormu söyledi senmi söylüyosun ne kadar alıyo mesala ayda
canım ikinci ayımızın kilosu 5050 gr olmuş. 3450 doğmuştu. ilk ay 1 kg aldık ikinci ayımızda 750 gr almışız. doktor mama yok tek memede olsa emzireceksin dedi. işte bende tek memeyle kilo alıyomu almıyomu kafama takılıp duruyo canım. bide bunun üstüne kusmaya başlayınca canım sıkıldı.
fatmacım bilmiyorumki yaa burda kimsem yok bunalıyorum..birde söz vermese belki bukadar kırırlmam ama iki kez söz verdi taşıncaz bende avrupa yakasını sevmiyorum dedi bana şimdi böyle yapınca sinir oluyorum..
cnm hiç stres yapıpda sütünü etkileme kilo alımı gayet güzel neden tek göğüs veriyosun cnm birini almıyomu
canım ikinci ayımızın kilosu 5050 gr olmuş. 3450 doğmuştu. ilk ay 1 kg aldık ikinci ayımızda 750 gr almışız. doktor mama yok tek memede olsa emzireceksin dedi. işte bende tek memeyle kilo alıyomu almıyomu kafama takılıp duruyo canım. bide bunun üstüne kusmaya başlayınca canım sıkıldı.
almıyo canım onun sütü az, diğerinden çok gelince onu almamaya başladı bir ay emdi ondan sonra almadı. tek memeyle idare ediyoruz bakalım.
cnm tek göğüsle 750 gr aldırmışsın çocuğa daha ne olsun stres yapma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?