2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

fatma süzme mercimek yap.yada mantı çorbası benim favorim:)barbunya yada sebze yapabilirsin.fırın makarna pilav olabilir.birde etimek tatlısı yap 5dk oldu bitti.

cnm hemen panik yapma benimki sürekli kusuyo bazen bütün midesindekini çıkardığı bile oluyo sık emziriyosan ondan da kusabilir cnm

aynen canımm, rengi koyuysa balgam atıyodur korkma...

öylemi diyosun rahatladım valla benneyaptımki

seni biliyorum canım maşllh sana benim eşimde pasta börek çok sever yemeyi sevr daha doğrusu kendisi turizmci tatmadığı tat kalmamış en güzelini sever yapar yemekleri ama bende o istek yok mutfağı sevmyorum zavallım dün börek istedi hazır yufkadan yaptım domtesli sebze böreği yedi .hatta ablam kızıyor buğlem büyüyyen kadr öğren çocuklar çok sveer diye bende tamam diyorum geçiştryorum herkesi

iyiyim ndk sen nasılsın.anadolu yakasında benim dairem var.bu daire eşimin kiraya vercez..ama deli ediyor bu adam beni 70 m2 daire de durmaya bayılıyo sanırım yayla gibi ev orda dururkenee.offff.

belkide senin olduğu için taşınmak istemiyodurr

fatma süzme mercimek yap.yada mantı çorbası benim favorim:)barbunya yada sebze yapabilirsin.fırın makarna pilav olabilir.birde etimek tatlısı yap 5dk oldu bitti.

ecrincim mantı çorbasını nasıl yapacagım. maşallah bak bi dakikada menüyü dizdin bende düşün dur na yapacam deyi.

rylai ne bileyim canım telaş ediyorum işte hayırlısı ile bi büyüseler bi 6. ayı görsem daha ferahlayacagım. en azından ek gıda filan toparlarız biraz..

mantıları haşla normal...suyu dökme..
terbiye yapılcak küçük bir tavada 2 yemek kaşıgı unu tereyag ile hafif kavur..
bir kaba yogurt ve azcık su koyup çırp kavurudugn unuda ilave et..
sonra tüm karışımı haşlanmış olan mantılı suya dök..
üzerine azcık tereyag toz kırmızı bier ve pul biber kızdırıp dök..
bittii....afiyer olsun.

aileme yakın ev evet.ama işine de çok yakın 5 dk.burda sabahın köründe kalkıyor orda 8 buşukda.ya ben ona dedim istemiyorsan benim ev diye bunu sat ordan alalım dedim.sanırım babasındna korkuyo:))

rylai ne bileyim canım telaş ediyorum işte hayırlısı ile bi büyüseler bi 6. ayı görsem daha ferahlayacagım. en azından ek gıda filan toparlarız biraz..

cnm sütün yetmese doktor veiridi zaten mama falan az kilo aldığını doktormu söyledi senmi söylüyosun ne kadar alıyo mesala ayda

ecrin bencede annenlere yakın olduğu için istemiyordur. benım eşim evlenmeden önce erzurumda oturuyordu ben ankarada.. ben erzuruma gelin gitmem ailem burda dedim o da bende ankara ya gelemem işim erzurumda dedi atamada yapmıyorlar dedi.tam 10 yıl bekledik inat ettim baktım yaş geçiyo dedim fatma inatta bi yere kadar tükürdüğümüde yalayamam dedim o zaman ortak bi nokta olsun hani atama yapmıyorlardı bursa ya yaptırdı atamasını ondan sonra evlendik..bunlar böyle işte kız tarafı olmasında neresi olursa olsun. ama iyikide böyle olmuş kendi başımızayız huzurluyuz mutluyuz allah a çok şükür..

fatmacım bilmiyorumki yaa burda kimsem yok bunalıyorum..birde söz vermese belki bukadar kırırlmam ama iki kez söz verdi taşıncaz bende avrupa yakasını sevmiyorum dedi bana şimdi böyle yapınca sinir oluyorum..

cnm sütün yetmese doktor veiridi zaten mama falan az kilo aldığını doktormu söyledi senmi söylüyosun ne kadar alıyo mesala ayda

canım ikinci ayımızın kilosu 5050 gr olmuş. 3450 doğmuştu. ilk ay 1 kg aldık ikinci ayımızda 750 gr almışız. doktor mama yok tek memede olsa emzireceksin dedi. işte bende tek memeyle kilo alıyomu almıyomu kafama takılıp duruyo canım. bide bunun üstüne kusmaya başlayınca canım sıkıldı.

cnm hiç stres yapıpda sütünü etkileme kilo alımı gayet güzel neden tek göğüs veriyosun cnm birini almıyomu

fatmacım bilmiyorumki yaa burda kimsem yok bunalıyorum..birde söz vermese belki bukadar kırırlmam ama iki kez söz verdi taşıncaz bende avrupa yakasını sevmiyorum dedi bana şimdi böyle yapınca sinir oluyorum..

evet canım kımsenın olmamasıda kötü benımde kımsem yok bazen çok bunalıyorum şimdi bide bebebk var dışarda bi işim olsa bırakıp gidecegim kimse yok resmen eve hapsoldum bugünlerde.

cnm hiç stres yapıpda sütünü etkileme kilo alımı gayet güzel neden tek göğüs veriyosun cnm birini almıyomu

almıyo canım onun sütü az, diğerinden çok gelince onu almamaya başladı bir ay emdi ondan sonra almadı. tek memeyle idare ediyoruz bakalım.

canım korkma benimkide çok kusuyodu, ben 2 kere dr bile götürdüm.. birincisi fazlalığı çıkarıyor dedi ateş olmadığı sürece bebekte huzursuzluk gözlemlemediğin sürece korkma dedi.. ikincisi de balgam söküyo dedi yolladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…