2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar naber nasılsınız ben çok mutluyum 2 gündür farkındamısınız bilmem topiğe uğrayamıyorum annecim geldi:lepi: bende çarşı pazar geziyom annem haftasonu gidicek günümü gün etmeye çalışyorum:)))) sizler nasılsınız ben hep aynı vallaha dün gece 3e kadar çağanın ağlama krizi tuttu gene sanırım benim bebem çok emmekten husursuz ama napıcam bilmiyom az emincede durmuyo ağlıyo kafayı yicek duruma gelmişken annem yetişti şindi anneannesinin kucağında bende toz alıyom sizede bi selam verem dedi kız esmer bacısı sen 2011 annelerinde napiin bakalım ayaza kardeşmi var yoksa geçmişe bakamayomdakafamçokkarıştı

gez bacım gez iki gün sonra gene kapanacan eve acısını çıkar şimdiden.
yok be olm ne kardeşi, bu bünye 2.bi gebeliği kaldıramaz zaten, kalırım yarı yolda :roflol:
şimdiden gelen mi var diye baktıydım.
hem senin ne işin var bakem, beni gördüysen sen de ordaydın demek

heee çağandan bişiy anlamadım varlığı yokluğu belli değilya çocuğumun bi kardeş daha yapam dedim belki kızım oluveirir dedimaklinialirimsmile ben çocuğu yaparım eşimde beni tımarhaneye yatırır peşinden kız ne bebesi bee adam korkudan yanıma yanaşamıyo bizimki bebe değil azman her gece ağlamamamı olur yavv kocacım bile kafayı yicek artık dün gece bu bebede bişiy var bilemiyo diyo doktorlar bu kadar ağlamamaı olur yavv diyooo bende güldüm hadi sen git yat benim askerlik bitmez dedimm:))))))

selam kızlar biz az önce uyandık:))esmer geldigin belli canım ortalık pazar yeri gibi:)

kızımlan parka gettik
ilk defa uzun kaldı bebecik dısarda neye uğradığğını sasırdı arabalar cocuklar kaydirigubbakcemile3
slingimizi kullandık sonra markete gittik hemen uyudu
artık hergün parktayızzemuszemus

hoya fotoğraf topiğini niye kilitlettin bakim....
bzm facemiz yok resimleri orada göremiyoz cnm yaaa...
en azından hem kardeşlerimizi görüp hemde bebişimizi gösteriyorduk...

zaten ben bu face zımbırtısına fen takıkım....eşim sayesinde!!!!!

kızlar bişey sorcam ayriisn yan şakaklarında ki tüm damarlar görünüyor beyaz tenli diyemi.çok belli damarları flaan yaa..

ohh ne guzel juli hava soguk degilmi.yagmur var diyordu eşim orda:)benimi kandırıyor yaaww.

selam kızlar biz az önce uyandık:))esmer geldigin belli canım ortalık pazar yeri gibi:)

hee tepişiyim işte piyasada :roflol:

ohh ne güzel yaa, kıskandım valla bilmiyorumkismile

hoya fotoğraf topiğini niye kilitlettin bakim....
bzm facemiz yok resimleri orada göremiyoz cnm yaaa...
en azından hem kardeşlerimizi görüp hemde bebişimizi gösteriyorduk...

arasıra densizler çıkıp geliyor, yok niye koyuyosunuz fotoları nazar değer diye korkmuyo musunuz neyim diyor.
onun için kapattı hoya

sende sırf ocak analarına girmek için bu nickinle bi hesap açsana, başka arkadaş falan eklemezsin hesabına.

kızlar bişey sorcam ayriisn yan şakaklarında ki tüm damarlar görünüyor beyaz tenli diyemi.çok belli damarları flaan yaa..

hepsi ortada kafadaki damarların hepsiii.
hatta hastanede damar yolu açılacakken koldan, ayaktan damar bulamayınca gözlerini hemen oraya kaydırırdı hemşireler de izin vermez gidip ameliyat hemşiresi bulur ona açtırırdım.

ohh ne guzel juli hava soguk degilmi.yagmur var diyordu eşim orda:)benimi kandırıyor yaaww.

üzgünüm ama eşin seni yemiş bacım :roflol:

esmer hanım
bende sizi hafta sonu kıskanmıstım,
hatırlatırım :dilcikar:

Ecrincim özellikle kızınca o damarlar bir patlıyor varya off off sinirli benim bıdık.senin doktor sizin mamayı değiştirmişti dimi hero babymi kullanıodun sen dün bizde marketten onu aldık korkum çocuğa kabızlık yapmasın çok çektik biz kabızlıktan çook. hero baby kullanan arkadaylar varmı?

ben hala aptamil kullanıyorum...niye herobaby deki fark neymiş?

gız mama yedirenler kadir tuğcuya biri sormuş bebem mama yiyince kabız oluyo diye doktor da cevap verdi mamayı koyu hazırlıyorsundur dedi sempatiksalakcinni

hava çok güzel ben kızımı arabaya koyarken çıktım süper güneş var emiştk gitti bnde yemek yedim yeni geldim masama 4de çıkcam bi süt sağmaya bi kızı emzirmeye bi 4de çıkcam bu gidişle beni işten atarlarsa şaşrmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…