2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrin abim foto yorumlarını okumuş sümeyra kim maşallah her lafA Bi cevabı var aynı sen tencere kapağını bulmuş deyooo

kızlar ya tatile gitcek olan varmı yazın sizce bebekle tatil nasıl olur.otellere bakıyorumda..

bizim yazlık var ama ben bi haftalıgına otele gitmek istiyorum geri kalan izninde de yazlıga geçeriz diye düşündüm yazlıkta bebekle iyi olur da otel de naparız bilemicem.

kızlar ya tatile gitcek olan varmı yazın sizce bebekle tatil nasıl olur.otellere bakıyorumda..

yaa bende gidelim diyorum ama kociş işkence olur diyo aslında düşününce zor yanında biri daha olsa rahat eder insan ama kocanla aynı anda hiçbişey yapoamıycaksın bebek o sıcakta çok dışarda olmaz zaten çoğu odada geçiyo diyoı giden arkadaşlar ama bilmiyorum bakalım

biz oteli bile ayarlamıştık ama geçen sene tatile giden bir arkadaşım sakin gitme burnumdan geldi dedi tatil değil bana eziyet oldu dedi enazın 2 yaşında fln olsun öyle çık tatile dedi ve bizde iptal ettirdik.

ayy göğüslerim balon oldu bizim tontik bugün geç kalkmış geç içirmişler mamayı geç gelceklerdi aradım gelin diye sağdım 25cc anca çıktı

bilmyom ecrin araştıryom baa kalsa hani bi otel açıldı ya altından ona giderim emme param yoooh

biz ancak haftasonları kefkene gideriz, teyzemin yazlığı var orda.
yoksa otel neyim hayal bize bu sene
:1no2:

biz ancak haftasonları kefkene gideriz, teyzemin yazlığı var orda.
yoksa otel neyim hayal bize bu sene
:1no2:

aman esmerim dikkat et ayaza kefkenin denizi malum arkadaş bebğinin ayağını sokim demiş dalgayla oturmuşlar bi güzel gerçi durgun olduğu yerlerde varmış

feyza senin tontik stoktan yaksın biraz:))
elektrikli alsana onunla çok çıkar..saklama imkanın varsa orda..

aman esmerim dikkat et ayaza kefkenin denizi malum arkadaş bebğinin ayağını sokim demiş dalgayla oturmuşlar bi güzel gerçi durgun olduğu yerlerde varmış

yok bizimkilerin site tam koyda hiç dakga yok orda dümdüz oluyor genelde.
havuz da var havuza da sokarım sabah kimse girmeden

kefkende guzel dayımında kerpede var yazlıgı.ileri git biraz biizmki de orda:)))

kerpe'ye çok gelirim günübirlik çok güzel oralar da.

bizim ocak analarında sürekli kefkene giden biri vardı ama kim olduğunu unuttum bak şimcik
CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…