2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

feyza senin tontik stoktan yaksın biraz:))
elektrikli alsana onunla çok çıkar..saklama imkanın varsa orda..

vallaha anacımm coook coook emiyi benimki doktor 3 saatte 1 normal dedi ama annemde çok acıkıyor bu zefil oluyor diye başımızn etini yiyor kendiside 100 kilo olduğu için 2 saatte 1 diyor hatta 2 saat bile çok uzunmuş

elektrkli almadım bilmyorum alsam mı

esmer yoğun galibaa benimkide emdi gitti iş yerindekiler seviyor gülücükler dağıtıp gidiyor

slm kızlar ohh bebişlerle tatil hazırlığı başlamış düşünmesi bile çok rahatlatıyo beni
kızlar ben oğlumu mümkün olduğunca ağlatmıyorum günde 1 kere ya ağlıyor ya ağlamıyor çünkü artık ne zaman ne istediğini biliyorum ona göre davranıyorum mamaysa mama uykuysa uyku ama büyüklerim kızıyo bana neymiş ben çok üstüne düşüyomuşum çocukmuş bu ağlaya ağlaya büyürmüş ağlamazsa ciğerleri genişlemez gelişmezmiş hata mı yapıyorum bi akıl verin sanki ağlamayınca daha bi huzurlu gibi zamanında isteklerine cevap veriliyor

feyza sütün varken al bence elektrikli ben sütüm çok çok az olmasına rağmen elektrikli kullanıyorum kuzenimde varmış almadım ama aynısından gittigidiyorda gördüm fiyatı 40 tl di markası spectra ben memnunum tavsiye ederim

bende ağltmıyorum annem diyorki bu çocuk ağlamyı bilmyor diye sadece banyo yaprken ağlıyor öyle derler çiğerle gelişmez diye ama aslı varmı koca karı lafımı bnde bilmyorum kiii.daha sakin uysal bi çocuk olur diye düşünyorum ben

hadiya ben çok pahalı biliyorum bu ilk hafta olduğu için deneme yapıyorum haftaya alırım büyük bi ihtimal

evet sıfırı na baktım netten 198 tl ama bahsettiğim 2.el olsun güvenilir bi site ben alışveriş yapıyorum ordan bi sorun yaşamadım manuelimde var ama kösülüyorum sanki derin bi kuyudan kova kova su çekmiş gibi oluyorum

sen spectramı kullanıyosun bende baktım 30 lira diyor

aynen bnde dur 2.el alsam mı b ilmyorym ki

evet canım spectra sonuçta diğerleri de aynı görevi görüyor çok pahalısını almak işime gelmedi doğrusu

kendisi emmesi kadar güzel bişey yok benim sıpa ıııhhhhh yanına bile uğramıyor benim memenin neyse sağlıklı olsunda diyorum öyle avutuyorum kendimi bi taraftanda üvey annesi gibiyim diyorum emmediği için

ilk zamanlar memeden ayrılmıyordu yavrum yanımdakiler getir getir doydu yerine yatıralım kokuna alışcak sonra zor olur deyip durdular nolurdu sanki alışsaydı bilmem:umursamaz:

suprise, feyzae

ne guzel işte aglatmamanız.millet susturmaya calişir huzurlu cocuktan guzeli var mi ya....cidegr aglaayrak gelişir mi??tamma bebek ilk dogdugunda aglaması onemli ama bu demek degilki cocuk hergun biraz aglasin....benim bebk malum cigerleri tam gelişmemişti o zman aglatirlardi surekli.emzik vererek susturmaya caliştilar bilakis..

evet öğretmenim bende böyle yapmamın kendimce doğru olduğunu düşünüyorum ilerde huzurlu ve sakin biri olur diye sanki sürekli ağladığında huzursuz stresli hırçın bi birey olacakmış gibi geliyor onlarda öyle söyleyince aklım karışıyor bakalım gittiğimde dra soracam not aldım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…