2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

öğretmenim bnde aynı düşünyorum gerçekten sakin bir bebek maşalh yavruma

emiyor şükür ebnimki bulsa 24 saat emcek maşallh

yok anacım yaa ağlamasın bebişler. ciğer gelişir lafının esprisi sadece doğduğu andır.
o anda ağlatıp ciğerlere oksijen girmesi önemlidir. doğumdan yarım saat sonra da onun önemi biter.

esmer sen ek gıdaya başladınmı

yok canım daha başlamadım.
ama dün yoğurt yalattım 5 dk dil dışarda iğrenç bir yüz ifadesi yaptı
hee bi de elimdeki kek hamurunu yaladıydı geçende onu çok sevmişti :roflol:
ama doktora soracaktım yarın, gidemeyecem sanırım.
sanmam bize bir dahaki ay başlatır küçüğüz diye daha

ilk zamanlar memeden ayrılmıyordu yavrum yanımdakiler getir getir doydu yerine yatıralım kokuna alışcak sonra zor olur deyip durdular nolurdu sanki alışsaydı bilmem:umursamaz:

Ahh ahh şimdiki aklım olsa benim oğlumu göğsümden hiiç ayırmazdım bırak alışmayı hep o büyükler her halta karışıolar yaa çok biliyolar akıllarınca onların yüzünden zaten böyle olduk allahım izin verirrse ikinci çocuğuma kimseyi dinlemeyeceğim yok çocuk doymuyor mama ver aldınmı mamayı çocuk busefer anne göğsünü istemiyor şekil a benim kerem öcüyüm sanki yaa emzirmek için yatırdığımda normaldede yatırdığımda çıldırıyor fobi oluştu çocukta resmen

yok benimkiler annem yani mama vermemi hiç istemediler sürekli emsin emdikçe sütün çoğalırt dediler hatta bi ara göğüs çatlağı oldum sıtmalar tuttu ağlaya ağlaya emzrdim .kaynanama inat çok emzirdm çünkü o göğüsleri küçük inşallh emer deyip duruyordu onada kapak oldu meleğim 3 ayda 5 kilo oldu morardı oda -tatlicadiarzu-

allah seni esmer çiğ kek yedi senin oğlan bizimkide şurupları tüküryor beğenmeyinece annem 4 çay kaşığı yayla çorbası suyu vermiş meyve suyu vermiş 1-2 kaşık bu annem çocuğu kendine benzetteck galibam

yaaa ben face e katılamadım hala hoyacım sana msj attım ama son msjım gelmedi heralde bulamadım ben meltemi cnm pamuğa sölim en iyiisi

slm kızlar ben geldım
nasılsınız
bebişler nasıl bn dayımlara geldım bırazdan gıdecegım

rapunzel sadece ocak anneleri görür başkaları listendekiler göremez diye biliyorum..
aşkito hoşgeldin nasılsın bakalım akşamdan beri:)

çocukları ağlatmamaktan bahsetmişsiniz az önce bir sürü ağladı valla (( uykusu var banyo yaptırdım ama yok uyumuyo en sonunda bıraktım beşiğine gittim ağlaya ağlaya uyur belki diye ama nerdeee gidince yanına kollarıyla itti beni suratta 5 karış
yemek yap ortalığı topla derken yanlız bırakıyorum onun hiç sevmediği bişey hergün ağlatıyorum yavrumu (((((((((

helal olsun sana feyzacım iyi yapmışsın yaa benim annemde zorla emzirttirdi hep çatlağa sıtmaya rahmen kafamı duvarlara vura vura emzirdim ama çok bilmiş k.validemle görümcem o cocuk senin sütün yetmio ondan çok bağrıo senin sütün yaramıo diye daha ilk haftada mama vermeye başladılar bebeğime sonuç bu oldu işte bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…