iyiyim canım walla 6dan beri ayaktayım
oğluş uyandı keyif yaptı yine uyudu ben
yatamadım uykum kaçtı hatunlar uyansın gelsin diye bakliyorum işte
hoşgeldin aramıza bu arada 1senelik misafirlikten sonra
hiç sorma ya üye olsam mı olmasam mı olsam mı olmasam mı hamileliğinizden beri takip ediyorum ki bende o zamanlar hamileydim ben sizi çok iyi tanıyorum ama siz beni tanımıyosunuz yabancı gibi kaldım burdaa
yok canım ya çalışmıyorum da aşırı hastayım aşağıya anneme bıraktım yavrumu dicen ki şimdi hatuna bak hasta ama kk yı eksik etmiyo ama misafirken de böleydim :kedi:
hiç sorma ya üye olsam mı olmasam mı olsam mı olmasam mı hamileliğinizden beri takip ediyorum ki bende o zamanlar hamileydim ben sizi çok iyi tanıyorum ama siz beni tanımıyosunuz yabancı gibi kaldım burdaa
hata sende ne diye gelmedin
ama yabancı kalmazsın çoğu zaman takip edemiyoruz bi çocuk bi bura kaçıyo bazı yazılar insan cevap alamıyo gibi oluyo banada bisürü arkadaşada çok oluyo olsun senide tanırız yavaş yavaş sen bizi tanıyosun enazından şuandada 2misafirimiz var ordan ölee bakacaklarına gelseler yaa ne ediyolar orda
yok canım ya çalışmıyorum da aşırı hastayım aşağıya anneme bıraktım yavrumu dicen ki şimdi hatuna bak hasta ama kk yı eksik etmiyo ama misafirken de böleydim :kedi:
günaydııııııın pamuk, senin komşular da hiç fena değilmiş...gece eşim hastaneden geldi, anlattım tutamadım dilimi, herifin eli ayağı titredi sinirden tutturdu dalacam ben bunlara diye...zor sakinleştirdim senin yaptığını ben bunlara yapmaya kalksam bunların sağı solu belli olmaz, ne idükleri bellli değil zaten...sadece Allah hayırlısyla kurtarsın diyorum başka birşey demiyorum..