2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

AMİNNNNN...Canım ben de doktorumdaki o konudan sonra bir tuhaf oldum. bebeğimin her hareketini irdeler oldum. Bu gidişle kafayı yicem galiba.

geçmişe çok bakamadım herkes iyidir umarım

bugün çok gezdik biz oğlumla şimdide uyumak istemiyor babası sallıyor bakalım bu gzmenin acısı çıkmaz inşallah.

bebişlerinizle sıkıntısız bir gece geçirmeniz dileğiyleee iyi geceler

benimki iki gün yaptı anneolmak...

anneolmak bizimkide huysuz oldu bir iki gün birde gözlerikapanıyordu bir uyku hali olmuştu
rapunzel biz Uras'ı hiç gözlrei açık göremeyek miyiz?:)

bu sefer inş. görürsün canım adam dışarı çıkınca uyuyor evde tam tersi bugün annem geldi inanamıyor geldiğimden beri hiç uyumadı nasıl duruyor diyor :) ayrıca face e gözü açık 2 fotosunu koydum bakarsın

senin şu komşulara sinir oldum bizimkide zarzor dalıyor derken çat kapı sesi apartamndaki herkeslere gıcığımmm
bizim üst kattakide kuş besliyor tüm yem pislikleri benim camımın önünde her sabah onları silkeliyor bende buzdolabı poşetine biriktirmeye başladım bir kaç gün sonra arkadaşlara iade edicem pisliklerini!!!

selam kızlar
sizlere bişey danışmak istiyorum
ben bebeğimi emziriyorum fakat emdikten sonra tamamen göğsümü boşaltamıyor(haylazlıktan olsa gerek)
her zamanda memede uyuyup kalıyor
sütümde az:gitme:
az önce biyerde okudum süt üretimi için göğsün tamamen boşalması gerekiyormuş,ben topiktede okudum.hem emzirip hemde sütünü sağanlar var.neden sağdıklarını merak ettim.
ben ne yaptıysam sütüm bir türlü artmıyor,beslenmeme de çok dikkat ediyorum.
acaba sağmak işe yararmı?
sütüm yok diyede,bebeğim aç kalmasın diye mama veriyorum ya.yanlışmı yapıyorum acep?CADIARZU
şimdiden çok sağolun.a.s

canım sağmak işe yararmı yaramazmı bilmiyorum ama bana kalırsa denemelisin sonuçta sağdığın sütüde bebişin içecek boşa gitmeyecek nasılsa....

sanmıyorum canım biz çıkarken siz gireceksiniz... bizim kuzu aşı olmuş ve verrrik verrik bağırıyor olacak....e sizinki de hala dışarıda olacağı için uyuyor olacak :))

hiç sorma canım komşu demek bile onlara iltifat gibi geliyor o derece öfkeliyim....kuş pisliğine falan razıyım yani kuşbeyinli komşu yerine.

kızlar ya oğlumun gaz sorunu beni mahfetti
az önce yine kıvranarak ağladı hiç susmadan
"sus Allahın cezası" dedim o anki öfkeyle
şimdi çok pişmanım söylediğime
Allahım beni affetsin
ama bazen çok sinirleniyorum
aranızda benim gibi olan var mı

ohh kuaföre gidyor hanfendi pamuk hanım ne yaptrcan boyatcakmısn canım
yok canım kaş bıyık fön manikür pedikür ettirdim bugün kocemle dışarı çıkıcaz azcık hava alalım oğluşumu yine anama postalıcam
pamuk gızzz beni de götürsene.
saçımı boyamaya fırsat bulamadım evde 2 aydır yaa
anammm ben doğumdan beriye 3kez boyattım gel götürem seni beeeeennnn
kızlar ya tatile gitcek olan varmı yazın sizce bebekle tatil nasıl olur.otellere bakıyorumda..
biz çıkıcaz canım 10temmuzda valla geçen sene gittigimiz yere gidicez biz kemerde amara wing resort çok güzel biyer bebişle rahat ederim ben orda anamıda götürüyorum zaten ama yer bulmak çok zor kızlar ya dolmuş
yaaa ben face e katılamadım hala hoyacım sana msj attım ama son msjım gelmedi heralde bulamadım ben meltemi cnm pamuğa sölim en iyiisi
canım adını soyadını at bana ben facede arkadaş olarak eklim ve davet edim seni ok
canım o gerizekalılardan bende de var geçen hafta sabahtan beri 10defa kapım çalındı kapıdan kapıya ayı gibi sesli konuşmalar kapı küt pat kapatmalar delirdim bizim zilde mübarek okul zili gibi çocuğu sallamaktan helak oldum sonunda yaşlı bi kadın geldi kapıya apartmanda yeni doğum yapmış birini arıyomuş bi komşuda beni göstermiş kadın kapıyı çaldı çıktım ne varsa döktüm hem bebekli birini arıyosun hem zili çalıyosun nasıl bi düşüncesizlik bilmem ne saydım meğerse tam üstümdeki hatunda yeni doğum yapmış onu arıyomuş(bakarmısınız komşuluk yokki üstümdekinden haberim yok) artık delirdim çünkü kapıyı tam kapatırken nekadar sesli bi apartman ya dedim kapattım üst kattaki bi kaş.... aa hanfendi sessiz yer arıyosan başka yere taşın dedi kocasıyla kapıdaydı o hışımla bir açışım var kapıyı ne bıraktım ne sülalesini tüm apartmanda kuzuların sessizliği oldu sanki kiracıyımda ben dakka başı taşıncam onun demesiyle artık bunalttınız dedim tabi 2senedir benim evde olduğumu bile anlamıyolardı ses sedam çıkmaz gürültü yapmam çünkü ben apartman kuralını insanı rahatsız etmemyi biliyorum kaşa... ses seda yok çıksana diyorum yok anam hepsi kalakaldı karşımdakide walla bukızı delirttiniz sonunda sessiz göre göre ne sandınız sessiz atın çiftesi pek olur didi bende kapattım kapıyı girdim o gece saat yarımda ege ağlamaya başladı aldım kuzumu kucağıma hiç pışpışlamadan susturmaya çalışmadan kapıyı açtım apartmanın o sessizliğinde ağlattım 5dk hele biri gelsin walla sinirlerim tepede zati yolarım affım yok allahın öküzleri krolar yaa
canım çok geçmiş olsun ya üzülme inşallah allahın izniyle düzelecekk
canım olur böyle şeyler onu içinden gelerek söylemedin ya bi anlık sinir işte bende çok sinirleniyorum ama sonra
ALLAH BENı KAHRETSıN diyip diyip duruyorum geçecek bu günlerimiz üzülme oğluşuna sarıl sıka sıka öp kokla geçer
selam kızlar bişi sorcm aşılardan sonra bebekleriniz huysuzluk yptımı?

yapmazmııı hemde nasılll

Son düzenleme:
anam kalkın hadi gari bee ne uykucusunuz hee
ben 6dan beri ayaktayım sizde yatmayın bananeeeee
oğluşum uyuyo ama beni uyku tutmadıkineee

yahu yeşil yeşil görim sizi nere bakınız hee burda yoksunuz emme yeşilsinizz
öfff yaa sıkıldım haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…