iyi geceler arkadaslarrrrrrrr hazir bebe uynamadan evle ilgilenim....
yaaa cok uzuluyorum böle haberler alınca ben, şımdı takarım kafaya artık.. gecen doktorum programında da epilepsı konusu vardı yenıdogan bebeklerde belırtı olarak uykusunda sıcrama falan oluomuş gıbı ufak ufak.. ben bunu kurdumda kurdum.. cok fena oldum ben ya bu dogumdan sonra.. hemen gözlerım doluyor dusununce bıle... ALLAHIM SEN YAVRULARIMIZI TÜM KÖTÜLÜKLERDEN, HASTALIKLARDAN KORU.. BİZE DERMANSIZ DERTLER VERME.. EVLATLARIMIZ SANA EMANET...AMİİNNN...
benimki iki gün yaptı anneolmak...
rapunzel biz Uras'ı hiç gözlrei açık göremeyek miyiz?:)
selam kızlar
sizlere bişey danışmak istiyorum
ben bebeğimi emziriyorum fakat emdikten sonra tamamen göğsümü boşaltamıyor(haylazlıktan olsa gerek)
her zamanda memede uyuyup kalıyor
sütümde az:gitme:
az önce biyerde okudum süt üretimi için göğsün tamamen boşalması gerekiyormuş,ben topiktede okudum.hem emzirip hemde sütünü sağanlar var.neden sağdıklarını merak ettim.
ben ne yaptıysam sütüm bir türlü artmıyor,beslenmeme de çok dikkat ediyorum.
acaba sağmak işe yararmı?
sütüm yok diyede,bebeğim aç kalmasın diye mama veriyorum ya.yanlışmı yapıyorum acep?CADIARZU
şimdiden çok sağolun.a.s
anneolmak bizimkide huysuz oldu bir iki gün birde gözlerikapanıyordu bir uyku hali olmuştu
bu sefer inş. görürsün canım adam dışarı çıkınca uyuyor evde tam tersi bugün annem geldi inanamıyor geldiğimden beri hiç uyumadı nasıl duruyor diyor :) ayrıca face e gözü açık 2 fotosunu koydum bakarsın
senin şu komşulara sinir oldum bizimkide zarzor dalıyor derken çat kapı sesi apartamndaki herkeslere gıcığımmm
bizim üst kattakide kuş besliyor tüm yem pislikleri benim camımın önünde her sabah onları silkeliyor bende buzdolabı poşetine biriktirmeye başladım bir kaç gün sonra arkadaşlara iade edicem pisliklerini!!!
yok canım kaş bıyık fön manikür pedikür ettirdim bugün kocemle dışarı çıkıcaz azcık hava alalım oğluşumu yine anama postalıcamohh kuaföre gidyor hanfendi pamuk hanım ne yaptrcan boyatcakmısn canım
anammm ben doğumdan beriye 3kez boyattım gel götürem seni beeeeennnnpamuk gızzz beni de götürsene.
saçımı boyamaya fırsat bulamadım evde 2 aydır yaa
biz çıkıcaz canım 10temmuzda valla geçen sene gittigimiz yere gidicez biz kemerde amara wing resort çok güzel biyer bebişle rahat ederim ben orda anamıda götürüyorum zaten ama yer bulmak çok zor kızlar ya dolmuşkızlar ya tatile gitcek olan varmı yazın sizce bebekle tatil nasıl olur.otellere bakıyorumda..
canım adını soyadını at bana ben facede arkadaş olarak eklim ve davet edim seni okyaaa ben face e katılamadım hala hoyacım sana msj attım ama son msjım gelmedi heralde bulamadım ben meltemi cnm pamuğa sölim en iyiisi
canım o gerizekalılardan bende de var geçen hafta sabahtan beri 10defa kapım çalındı kapıdan kapıya ayı gibi sesli konuşmalar kapı küt pat kapatmalar delirdim bizim zilde mübarek okul zili gibi çocuğu sallamaktan helak oldum sonunda yaşlı bi kadın geldi kapıya apartmanda yeni doğum yapmış birini arıyomuş bi komşuda beni göstermiş kadın kapıyı çaldı çıktım ne varsa döktüm hem bebekli birini arıyosun hem zili çalıyosun nasıl bi düşüncesizlik bilmem ne saydım meğerse tam üstümdeki hatunda yeni doğum yapmış onu arıyomuş(bakarmısınız komşuluk yokki üstümdekinden haberim yok) artık delirdim çünkü kapıyı tam kapatırken nekadar sesli bi apartman ya dedim kapattım üst kattaki bi kaş.... aa hanfendi sessiz yer arıyosan başka yere taşın dedi kocasıyla kapıdaydı o hışımla bir açışım var kapıyı ne bıraktım ne sülalesini tüm apartmanda kuzuların sessizliği oldu sanki kiracıyımda ben dakka başı taşıncam onun demesiyle artık bunalttınız dedim tabi 2senedir benim evde olduğumu bile anlamıyolardı ses sedam çıkmaz gürültü yapmam çünkü ben apartman kuralını insanı rahatsız etmemyi biliyorum kaşa... ses seda yok çıksana diyorum yok anam hepsi kalakaldı karşımdakide walla bukızı delirttiniz sonunda sessiz göre göre ne sandınız sessiz atın çiftesi pek olur didi bende kapattım kapıyı girdim o gece saat yarımda ege ağlamaya başladı aldım kuzumu kucağıma hiç pışpışlamadan susturmaya çalışmadan kapıyı açtım apartmanın o sessizliğinde ağlattım 5dk hele biri gelsin walla sinirlerim tepede zati yolarım affım yok allahın öküzleri krolar yaakızlar size yazacam yoksa çıldıracammmm
ben öyle gerizekalı bi apartmanda oturuyorm ki, üstümdeki ayrı bela karşımdaki ayrı o kadar cahil insanlar ki konuşamıyorsun bile...
2 senedir hadi biz idare ediyoruz, ama bebek gelince artık çıldırma noktasına geldim
üstümdeki gece gündüz kavga, gümbür gümbür iğrenç müzikler, iki çocuk evde sürekli koşturuyor misafirleri de aynı kendileri gibi ve sürekli misafir ve sürekli bizim zili çalıyorlar
karşımdaki de ççaaaat çat sürekli çelik kapı çarpma apartman otomatiği ama her an öyle böyle değil ev insan kaynıyor sürekli
insan giib konuştuk olmadı bağırdık çağırdık olmadı apartmanda bi tip var gayet geniş o bile ortalığı ayağğa kaldırdı siz insan mısınız diye
karşınızdakine altınızdakine (bizi kastediyor) acıyorum kadın (ben) yasal işlem başlatıcam diyor diye bağırıyor bunlar başlatsııın biz evsahibiyiz diyorlar
oturdum ağladım sinirden valla şimdi
çıktım dedim bakın eskisi gibi değil lütfen çarpmayın şu kapıları bebeği uyutamıyorum siz her çarptığınızda korkuyor
kadın utanmadan bana korkmaya alışsın diyor yaaaaa hadsize bakar mısın
misafir çocukları çarpıyormuş
benim hiçbir misafirim kapıyı çarpmıyor öyle diyorum sana çocuklu misafir geldiğini görmüyorum ben diyor terbiyesiz
gerçekten çıldıracam, eşime söylesem adam da çaresiz hissediyor artık kendini, bi de adamın babası hastanede ölüm döşeğinde bunu söyleyip daha çok sinirini bozacağım...
gerçekten çıldırıcam yaa
canım çok geçmiş olsun ya üzülme inşallah allahın izniyle düzelecekkkızlar çok kötüyüm bugün kızımın kalça usg si vardı ve kalça çıkıgı olduğu tespit edildi napacagımı şaşırdım kızımın yüzüne bakıp bakıp aglıyorum napacagım kızlar allahım sen yardım et..
canım olur böyle şeyler onu içinden gelerek söylemedin ya bi anlık sinir işte bende çok sinirleniyorum ama sonrakızlar ya oğlumun gaz sorunu beni mahfetti
az önce yine kıvranarak ağladı hiç susmadan
"sus Allahın cezası" dedim o anki öfkeyle
şimdi çok pişmanım söylediğime
Allahım beni affetsin
ama bazen çok sinirleniyorum
aranızda benim gibi olan var mı
selam kızlar bişi sorcm aşılardan sonra bebekleriniz huysuzluk yptımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?