2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selammm arkadaslarr

hante ben de sabiha paktunayı dinledim epilepsiden bahsettikleri bolumu aman Allahım tum gunu berbat bir sekilde gecirdim.anlattiklarininbir cogu oluyor diye...bugun daha iyiyimmm

krizalit gercekten yuregimiz agzimizda yasıyoruz.cok gecmiş olsun.insallah tekrarlamaz.biz de surekli bası yukarda yatiriyoruz.ben tıkandiginda sut ivcerken, dik tutuyorum oyle rahatliyor

kizlar benim uykum geldi biraz uzanayim gerci burak pasanin uyanma vakti geldi ama simdi ben yatarim o kalkar :)

doğru canım güvendiğin yerde devam etmek en iyisi hele sözkonusu bebişleimizse..
ben yastık koydum ama yanlış sanırım, doktoruna ulaşamıorum yaa medipol iyi hoş da böyle bir yanı var işte ulaşamıyorsun, çok iyi oldu söylediğin ben yatağının altından eğim vereyim hatta bu gece emzireceğim zaman yapayım,ben de uyuyamıyorum korkudan nöbetteyim sonra zombi gibi dolanıyorum tüm gün...
çok güzelmiş hantecim yaa..

bende uyansada emzırıp yatsam dıye bakıyorum ama tık yok henuz...ayy evet ögretmenım ya o bölüm... maf ettı benı resmen... yavas yavas daha ıyı oluyorum ama söledıklerının hepsı var bızde... dedı ya hatırlarmısın bılmem anne babalar cocuklarının ruyalarında gulduklerını düşünüp sevınırler...ben onu gulerken uykuusnda melek gıbı yavrum dıye sevınırdım hemde nasıl artık sevınemıyom onun yuzunden.. sanırım ben böle seylerı ızlemesem daha ıyı...

ıyı geeceler jasmınnn...

az önce face... girememiştim de o yüzden sordum noldu grubumuza diye

bizde hafta doktora rutin kontrolümüze gidicez
sizin yaptırdığınız şu aşı vardı adı neydi
onu sorucam bende

bizde kalça çıkığı testini yaptırdık

hante yazdığın dua için canı gönülden amin diyorum bu arada bende ocak annesiyim arkadaşlar yeni üye oldum bir senedir takip ediyorum ama üye olmak yeni nasip oldu

evet benimde üç ay yirmi günlük bir oğlum var ocak annesi olcaktım ama benim bıcırım erken davrandı ve aralıkta geldi :)

kızlar kusan bebişler ıcın yemek borusuna geri kaçışı olan bebekler ıcın aptamilin bir maması var, aranızda kullananm varmı? bize dr. umuz önermıstı ama pek bır garip bı mama....:S

ben kullandım hantecim biraz katı oluyo ama oğlum onu hiç sevmedi aksine daha çok kustu bizim reflümüz vardao yüzden kullandıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…