ben çok tırsıyom çatı muayensinden ya neyle bakıyo eliylemi
ben çok tırsıyom çatı muayensinden ya neyle bakıyo eliylemi
:lepiarmaklarıylan ehehhe korkma yahu hiç kadın doğpumcuya gitmedin mi kısss ....tek farkı normal hamiş değilken oraya takılan aleti takmıyolarda parmaklarıyla bakıyorlar.....öyle çok acı veren bişey değil yani .....doğurmanın en kolay kısmı bence=)kafamçokkarıştı
tekrar aramıza dönmene sevindin bizler burda hamileligimizin ilk aylarında tanıştık ve birlikte sonlandıracak olmamız beni çok mutlu ediyor.Herkese merhaba,
Sürekli siteye girmeme rağmen ancak bugün, aylar sonra yazabiliyorum. İlk aylarda hergün yazmaya çalışıyor, yaşananları kıyaslıyordum. Ama tam 14 haftalıkken annemi kaybettim. Uzun bir süre siteye giremedim. Zaten bu bebeğide o çok istediği için yapmamız sebepler arasındaydı. Annemi kaybetmem benide kaybettirecekti ama her ağladığımda yada hüzünlendiğimde dahi göbeğimdeki kıpırtı, kasılma, tepkiler beni hayata adapte etti. Ölüm iznim yada dr. nin verdiği rapor bitmeden kendimi işyerine atıyordum, ancak meşgul olunca ve insanların arasında kendimi tutup bebeğe zarar vermekten kurtuluyordum. Son bir haftadır yıllık iznimden kullanarak evde dinleniyorum. Hamileliğimin başından beri 6+0 dan beri sürekli kusuyorum. Özellikle sabahları yesemde yemesemde. Hatta işe erken gidiyorum dengem kaldırmıyor desemde bir haftadır evdede aynı şekilde kahvaltı sonrası uyumazsam midemde bişey kalmıyor. Ama inatla çıkardıkça yedim, çünkü onun için anneme bile yeterince haykırarak şöyle içime sinerek ağlayamamıştım ki beslenmek gibi kolay bir hareketle beni asla yıldıramazdı. Sürekli öğleye kadar yedim, çıkardım. Bu arada vitamin hapınıda eksik etmedim.
Neyse zaten forumda başlarda çok kişide olan bu problem 3-4 ay sonra kimsede kalmadı. Sadece ben yaşadım.
İzne ayrılmamdaki ilk sebep erken doğumların olması ve sweetbabynin başına gelen arifsiz acı idi. Neyseki son zamanlarda kötü haber yok ve herkesin riskli dönemi geçti. Bundan sonraki süreçte teker, çifter gelen bebekler, doğum anları, sonrası, bebek bakımları vb. ile paylaşımlar daha zevkli olacaktır.
Bu arada facebook ta öylesine üyelik talep etmeme rağmen bende listeye eklenmişim. Hatta bana hoya-Havva- arkadaşlık teklif etmiş. Ama sanırım teklifini kabul ettiğimi göremeden doğuma gitti. Sanırım ilk normal doğumda onun olacak, çabucak sağsalim gelir umarım.
Çok uzun oldu ama ben 5000 sayfa yazacak kadar sabırlı bu kadar arkadaşın bu yazımıda okuyacaklarını tahmin ediyorum. Zaten ben her satırı okudum:) tekrar herkese merhaba diyorum.
slm kizlar nasilsiniz
umarim bebislerinizle hersey yolundadir
ben kanama sonucu complete placenta previa dan dolayi
hastanede gozetim altindayim
bugun tam 11 gun oldu
pazartesi gunu amniyosentez ile bebegimin cigerlerine bakacaklar
gelismisse sali gunu sezeryan ile alacaklar
36 haftalik oluyor
erken ama doktorum riske atmak istemedi
siddetli kanamam olmadan almak istiyor
sukur suan icin bebegimde bende iyiyiz
dualarinizi bekliyorum
sizi misafir olarak hergun takip ediyorum
herkese saglikli hayirli dogumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?