2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrin bende baktım ceylin in anlamına cennet kapısı anlamında bende senin gibi düşünüyodum ondan sordum ama baktım şimdide doğruymuş

ben çok tırsıyom çatı muayensinden ya neyle bakıyo eliylemi

:lepiarmaklarıylan ehehhe korkma yahu hiç kadın doğpumcuya gitmedin mi kısss ....tek farkı normal hamiş değilken oraya takılan aleti takmıyolarda parmaklarıyla bakıyorlar.....öyle çok acı veren bişey değil yani .....doğurmanın en kolay kısmı bence=)kafamçokkarıştı

merhaba kızlar bengeldim gecmişi okudum da geldim bir vukaat yokk
bugün ogluşumun ütülenecekleri vardı onları ütüledim hastaneye giymek için götürecegim
eşyaları yıkamıştım onlarıda ütüledim çok rahatladım

ben çok tırsıyom çatı muayensinden ya neyle bakıyo eliylemi

belki korkun boşunadır çatın dar değilse ve kasmazsan hiççbişicik olmaz bende ilk defa öyle muayene oldum ilk bebişim ama öyle yada böyle çıkıcak bebişler oyüzden relaks ol acıyı düşünme şartlandırma canım acıcak diye inanki düşünceler çok fazla hissi değiştiriyor tavsiye ederim

canımdaha önce muayene olmuştum bende tam o aletten korkuyodum onunla bakmıyosa sorun yok ben o aletten korkuyom

Çoğu yerde ceylin’in anlamı ‘cennet kapısı’ olarak belirtilmiştir. Fakat ceylin kuran-ı-kerim’de geçmeyen ve ‘cennet kapısı’ anlamına gelmeyen bir isimdir! cennetin sekiz kapısı vardır: salat, cihad, reyyan, sadaka, hac, af, eymen ve zikir-ilim kapısı. Gördüğünüz gibi ceylin bu kapılar arasında yer almıyor. ceylin ıngiliz bir isim olan jaylin’in türkçeleştirilmiş halidir. Jaylin ‘sakin’ manasına gelen bir isimdir. Ceylin veya jaylin ismini koymak bir müslüman için uygun değildir. bilgilenelim ve bilgilendirelim: ceylin isminin gerçek anlamını herkesle paylaşalım! ınsanlar bu caiz olmayan isimi kızlarına koymasınlar

reyyan ismi çok hoş bir isim bence...niye kimse düşünmüyor kızlar...
bu arada sırf anlamı yüzünden aras ismine veda edecek gibiyim sanırım, at kılı, yün, sahip çıkılan buluntu anlamına geliyormuş...eşim de boşver deyip ısrar ediyor bakalım ne olacak bizim de isim işi, çok şükür daha boğaz boğaza gelmedik.

slm kızlar naber nasılsınız ben bugün kknın samsunlular buluşmasına gittim ilk önce yemek yedik sorada başka biyerde çay içtik tek hamiş bendim hoyada gelicekti ama hala ses seda yok kendisinden doğumdan önce güzel bi gündü benim için değişik insanlarla tnışmak sohbet etmek hepside çok candan kişilerdi çok beğendim inşallah doğumdan sonra yine görüşürüz

Valla isim konusu çok zor bir karar benim önümde bikactane değişik isim var onunda anlamı uydurmaymis şimdi ecrinsoledi ne yapca simdi buarsa evrim ayris Kuran'da geçmiyor bildigim kadarıyla anlamı parıltı suya yansıması idi sanırım babada solemislersi bu ismi güzel isim şimdi aklında değişik kız isimleri olan varmi

tekrar aramıza dönmene sevindin bizler burda hamileligimizin ilk aylarında tanıştık ve birlikte sonlandıracak olmamız beni çok mutlu ediyor.
çok büyük bir kaybın olmuş Allah anecinenin mekanını cennet yapsın günahlarını afetsin
sizlerede sabır versin bu arada sen bunu yazın girip bize yazmıştın sanırım ben böyle birşey hatırlıyorum ama o sen miydin başkasımıydı onu bilemiyorum

çok gecmiş olsun bebegin ve senin için hayırlısı neyse o olsun erken yada gec ikinizde saglıcakla kurtulundaönemli olan bu

sahsen kendi adima peygamber isimlerini tercih ediyorum. hem anlamli hem de her peygamber isminin diger dillerde de karsiligi oldugu icin uluslararasi platformda zorluk cekmez yerimseniben

ogluma Yusuf ismini koyucaz, büyüyünce burda soran olursa anlami ne diye Josef dicek, gamyoncuiremsu

bende kızıma tuana ismini koymak istedim internette anlamı cennete düşen yağmur damlası anlamına geliyo ama eşim yok öyle bişey uydurma dedi koymak istemiyor. zehra olsun diyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…