BENDE
dogum yaptım çarşamba saat 8. 10 da sezeryznla bebegim geldi..şu an evdeyiz beyfendimle..:ecrin_bebek:
güle güle büyüt canım bebeğini.ben de genel anestezi istiyorum kısmetse.adını ne koydunuz bebeğin?emiyor mu?kaç kg doğdu?bebegim gece çok aglıyo kızlar..
gündüz uykucu..
genel oldum sezeryan çok rahat geçti..
agrım hiç olmadı..
ertesi gün sadece gaz sancım oldu oda. çok önemli deil..di
ilk sezeryanım çok agrılı olmuştu
epidural isteyenlere şaşırıyorum
ben ilk girdigimde ameliyata çok korktum..
epidural olmamışım iyki 45 dk sürdü ameliyatım hemen uyandım bebegimi istedim..çoook rabbime allah herkesi kurtarsın yüce rabbim...opuyorumnanaktan
faranjit bende de vardı ama dr genel yaptı.neden ki?farenjitin ne gibi bi etkisi olabiliyomuş?kızlar bugün eşimin kuzeni doğum yaptı onu görmeye gittik annemle...
bugün tam 37+2 ken doğum yaptı...
doktorumuz ve hastanemiz onunla aynıydı...
ama onun bebeşinin boynuna 2kere kordon dolanmıştı ondan dolayı benden önce yaptı...
bebişi 3.300 doğdu(kız)
ameliyathaneye girdiğinde anestezici sormuş hastalığın falan varmı diye ve epidural olmuş...
gayet iyi görünüyordu ve çok rahattı...
bende perşembe sezaryan olacam ve doktorum bana sende faranjit olduğundan mecbur epidural olacaksın dedi...halbuki ben genel olacağımı sanıyordum...fiyatta hiçbir değişiklik yok...
epiduralde ayrıca bebeğe ilaç geçmiyormş bebek için daha sağlıklıymış...
bizden haberler böyle....
esmeralda ben de okudum yazını ve çok korktum.ayaz bebeğe bişey oldu sandım.iyisiniz değil mi şimdi?çapa yenidoğan servisine enfeksyon bulaştı. akannehir
doğumhaneden gelmiş. hastalık kapan bir bebek karantinaya alındı bugün. :sinifsinif:
başka hastaneden bir sürü enfeksyon uzmanı geldi, heryeri dosyaları bile tek tek, sayfa sayfa sildiler dezenfekte ettiler.
bütün çapanın profersörleri bizim servisteydi.
artık bir an önce taburcu olmak istiyorum, başka bir sorunu kaldıramayacak bünyem çünkü..
scedsedu guzel yavrun nasıl
annelık nasıl gıdıyor
yaklastıkca heyecan basıyor benıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?