2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gelene kadar herkesler gitmis.

Benim her tarafim agriyor, ne zaman cikicak bu bebek rahat rahat yüzüstü yatsam.

Son düzenleme:
posedion, doğduktan sonra bunların hiçbirini de hatırlamayacaksın, sıkıntılarını unutup güzel yanları kalacak hamileliğin aklında, beynin güzel bir özelliği, insan daha sonra hamilelik ve doğum foto, videolarına bakmaya bayılıyor...

:)

o yüzden sabirsizlaniyorum belki de. gelse de sevsem diye, bugünleri unutsam diye.

sende mi uyuyamadin bengisumut? esim calistigi icin hemen uyudu ama ben uyuyamadim.

benim bu saatler mide yanma saatleri, daha çok gündüzleri uyuyup geceleri ayaktayım yani, bizimkiler de uyudu, ben beyaz izleyip pc de oturuyorum...

hmmm bizde televizyon yok o yüzden PC ye mahkumum geceleri

bak bir yazi buldum sende oku istersen

Sezaryen bebeğin DNA'sını değiştriyor
İsveç’te yapılan bir araştırma, sezaryenle doğan çocukların DNA’larında değişim yaşandığı sonucunu verdi. İsveçli doktorların, kadınların gittikçe daha çok tercih ettiği sezaryenle doğum konusunda yaptıkları araştırmaya göre, bu yöntemle doğan çocuklar ileride sağlık açısından sorunlar yaşıyor. Karolinska Enstitüsünde yapılan araştırma, sezaryen yönteminin neden olduğu genetik yapıdaki değişimin şeker, kanser ve astım hastalıklarının görülme riskini artırdığını ortaya koydu.
Araştırma sırasında normal doğumla dünyaya gelen çocuklar ile sezaryenle dünyaya gelen çocukların kordon bağından alınan kan örnekleri laboratuvar ortamında tahlil edildi. Her iki gruptaki çocukların kanlarında bulunan al yuvarlarda farklılıklar olduğu, bu farklılığın da DNA’larda değişime neden olduğu belirlendi.
Doktorlar, bu değişimi, doğum sırasında bebeklerin yaşadığı strese bağladı. Normal doğumda bebeğin yaşadığı stres, doktorların olumlu olarak niteledikleri ağırdan başlayıp artan bir stres olurken, sezaryenle yapılan doğumlarda bebeklerin yaşadığı ani stres olumsuz olarak değerlendirildi. Araştırmaya katılan doktorlardan Prof. Dr. Michael Norman, doğum ve stresin bebeğin DNA yapısı ve bağışıklık sistemi açısından önemine vurgu yaparken, “Doğum sırasında bazı genler aktif, bazı genler pasif hale geliyor. Doğumdaki stres de bunu etkilediği için sezaryenle doğan bebeğin DNA’sı değişiyor. Araştırmalarda, sezaryenle doğan bebeklerde DNA değişiminden dolayı bu bebeklerin kanser, şeker ve astıma yakalanma olasılıklarının daha yüksek olduğu ortaya çıkıyor” dedi.
Batı dünyasında sezaryenle doğumların arttığına dikkati çeken Norman, ileride çocukların karşılaşabileceği hastalıkların dikkate alınmasını istedi ve “Bu konuda daha dikkatlı olunsun. Sezaryenle doğum tamamen tehlikesiz görünmesin” dedi.

BENDE
dogum yaptım çarşamba saat 8. 10 da sezeryznla bebegim geldi..şu an evdeyiz beyfendimle..:ecrin_bebek:

güle güle büyüt canım bebeğini.ben de genel anestezi istiyorum kısmetse.adını ne koydunuz bebeğin?emiyor mu?kaç kg doğdu?

günaydın güzellerimmm
gece çok muhabbet olmamış
acaba neden :))
juli hanım bu gece uyumuş sanırsam

ben geçmişe gidemiyorum bilg önceki sayfaları açmıyor.
yavrucaklarım geçmiş olsun canım güle güle büyüt yavrunu

scedsedu guzel yavrun nasıl
annelık nasıl gıdıyor
yaklastıkca heyecan basıyor benıııı

scedsedu guzel yavrun nasıl
annelık nasıl gıdıyor
yaklastıkca heyecan basıyor benıııı

çok güzel ama zormuş
yavrukuşum uyuyor şimdi birazdan uyandıracağım
altı pişik oldu iki saatte bi uyandırıp altını temizliyoruz
en zor tarafı ağlamasına dayanmak
o bir ağlıyor sen bin ağlıyorsun
ama o bir gülüyor dünyalar senin oluyor

kızlar ben ıyıyım sız nasılsınız

evet kımsecıkler yok

haftasonu sanırım herkes esıyle

benım eşım de evde

bende gıdecem bırazdan

scedsedu
allah hepımıze kolaylık versın
yırım ben onun poposunu

benımde 17 gunum kaldı
cok korkuyorum ınankı
hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…