2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar naber nasılsınız bende ayın 25inde tekrar gidicem ya 28inde yada4ünde sezeryanla doğumumu yapıcam nasipse sizler nasılsınız biraz geçmişe baktım juli bugün uğramamamış hoyadanda ses yok hala hayırlıhaberlerini alırız inşallah

günaydın kızlar. bişi sorcam size bugün kalktığımdan beri malum yerimde bi yanma iğne batması gibi bi sızı var. buna benzer bişi yaşayan varmı aranızda varsa çözümü varmı acaba? sürekli wc ihtiyacım varmış gibi hissediyorum.

canım idrardan kaynaklanıyo idrar yakıyo ılık suyla yıka canım geçer ben genelde öyle yapıyorum geçiyo bide ben şey kullanıyorum dehlikeyt

canım idrardan kaynaklanıyo idrar yakıyo ılık suyla yıka canım geçer ben genelde öyle yapıyorum geçiyo bide ben şey kullanıyorum dehlikeyt

evet annem de öyle dedi yıkadım da işte huylandım şimdiye kadar yoktu böyle bişi. sizde de varmı dedim. ilgin için teşekkür ederim canım

sancım felan yok kızlar elim ayağım çok şiş yürüyemiyorum adım atamıyorum eşim getirip götürüyo beni yürütmeye çalışıyo hani felç olmuş insanlar yeni yeni yürürler ya aynı öyleyim bu gidişle yataktan çıkamicam

normal canım bunlar iyiden ağarlaştık artık. ama yoruluyorum diyede hep yatma sakın iyiden kalkamazsın hele normal doğum yapacaksan her gün mutlaka 20-30 dk çok ta kendini yormadan yürü bence.

gecmiş olsun hhafta olarak aynıyız seninle benim hiç böyle sorunlarım yok yakın tarihte dr gidicek olman iyi arkadaşında dedigi gibi kendini biraz zorla en azından eşinin koluna girip evin odalarını gezerek yürüyüş yapmış ol

saolun kızlar ben hergün 45 dakika kesin yürüyorum zaten ama yinede hareket edemiyorum yürüyüşümü görseniz yerlere yatarsınız gülmekte 18 kilo almışım kilodan mı bilmiyorum

bide ben evde deyilim hiç tatilsiz çalışıyorum eşimle yani evde yatma olanağım yok kızlar yatınca hiç kalkamıyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben geldim sonunda bilg.bozuktu az önce geldi tamirden hemen açtım aklım hep sizdeydi neler yapıyorsunuz kimler doğum yaptı geçmiş almış başını gitmiştir
ay ben çok özledim sizi ya kk bağımlılık yapmış valla bende

hoş geldin canım bizde seni merak ediyoduk nasılsın diye valla doğuran çok hangini söyliyelimki

:teytey:alkisalkisalkishihoyyytkızlar melisamız geldiiii cok sukur ıyıler..
sabah julı mesaj atmış ama ben görmedım cok uzuldum
yenı gordum mesajı ıyıler ama detaylı bılgı verırım sıze sonra..
41.5 kere maşallah ikisine de :)))

esracım aksam aklımdan gectın var ya nerde bu kız dıye ıyı olmana cok sevındım..
julinin melisası geldi bugun cok heyecanlandım ben yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…