scedsedu
allah hepımıze kolaylık versın
yırım ben onun poposunu
benımde 17 gunum kaldı
cok korkuyorum ınankı
hayırlısı olsun
scedcedu nasılsın bebiş nasıl?ben geçmişe gidemiyorum bilg önceki sayfaları açmıyor.
yavrucaklarım geçmiş olsun canım güle güle büyüt yavrunu
günaydın kızlar. bişi sorcam size bugün kalktığımdan beri malum yerimde bi yanma iğne batması gibi bi sızı var. buna benzer bişi yaşayan varmı aranızda varsa çözümü varmı acaba? sürekli wc ihtiyacım varmış gibi hissediyorum.
meraba kızlar iyidirsiniz umarım ben çok kötüyüm pazartesi biran önce gelsede dr gitsem
meraba kızlar iyidirsiniz umarım ben çok kötüyüm pazartesi biran önce gelsede dr gitsem
canım idrardan kaynaklanıyo idrar yakıyo ılık suyla yıka canım geçer ben genelde öyle yapıyorum geçiyo bide ben şey kullanıyorum dehlikeyt
sancım felan yok kızlar elim ayağım çok şiş yürüyemiyorum adım atamıyorum eşim getirip götürüyo beni yürütmeye çalışıyo hani felç olmuş insanlar yeni yeni yürürler ya aynı öyleyim bu gidişle yataktan çıkamicam
sancım felan yok kızlar elim ayağım çok şiş yürüyemiyorum adım atamıyorum eşim getirip götürüyo beni yürütmeye çalışıyo hani felç olmuş insanlar yeni yeni yürürler ya aynı öyleyim bu gidişle yataktan çıkamicam
kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben geldim sonunda bilg.bozuktu az önce geldi tamirden hemen açtım aklım hep sizdeydi neler yapıyorsunuz kimler doğum yaptı geçmiş almış başını gitmiştir
ay ben çok özledim sizi ya kk bağımlılık yapmış valla bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?