2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldin canım bizde seni merak ediyoduk nasılsın diye valla doğuran çok hangini söyliyelimki

hoşblduk canım bende hepinizi çok merak ettim şimdi baktım diğer topiğe 10 tane melek gelmiş
hatta az önce okudum julide doğum yapmış melisamızda gelmiş çok şükür hayırlısı ile
Tüm melekler analı babalı büyüsün inş.Allah bizede bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

hayırlı olsun juliye ikiside sağlıcakla evlerine gelsinler inşallah.çok sevindim ne güzel bir haber açar açmaz bilgisayarı.

Esracım hoşgeldin canım biz de seni merak ettik,malum bebişlerimiz erkenci ya. Şükür iyimişsin...

ciddimisin ...ayyyy çoook sevindim....delikafaduldendelikafadulden
ne zaman doğum yapmış......
gece ondan yoktu.....
normal mi yapmış?

ne güzel birhaber verdin bize inşallah senin haberlerinide alırız böyle şaşırdımyaaa dogur diye diye dogurtuk en sonunda kadınıopuyorumnanaktan

canlarım ben mesajını aldıgımda cok gec olmustu dogum gerceklesmıstı.
telefonum dıger odadaydı duymamısım uyumusum sabah cok gec kalktım..
aradım ama az konusabıldık kapatmak zorunda kaldı tatlı Melisacık ağlıyordu..
aksam suyu gelmıs sonra acılmasını beklemısler uzun bır sure acılma olmazsa sezeryan olacak diye yazmıs mesajda ama belkı de normal olmustur..
sonuc olarak ben seslerını duydum ıyılerdı. kurban olurum zaten onun sesıne aglıyordu..
saglıkla kurtulmuslar bol bol anlatır julı sonra neler yasadıklarını ama yıne de ben bılgı aldıkca sıze yazarım..

Allahım ne güzel bi haber ben melisamız da gelmiş Allah sağlıklı uzun ömür versin annesine babasına bağışlasın miniği. hangi hastanede doğum yapmış? belki fotosunu koymuşlardır sayfaya?

esracım nasılsın? demir bey nasıl?

ne güzel birhaber verdin bize inşallah senin haberlerinide alırız böyle şaşırdımyaaa dogur diye diye dogurtuk en sonunda kadınıopuyorumnanaktan

sırada kim var? kimin günü yakınsa baskı yapalım da meleğimiz gelsin

hoyadan haber var mı?

İkisinin de iyi olmasına sevindim. Allah analı babalı sağlılı bir ömür nasip etsin inşallah...En son dr değiştirmeyi düşünüyordu,ne yaptı eskisine mi gitti yoksa yeni bir hastanede mi yaptı doğumu?

esracım aksam aklımdan gectın var ya nerde bu kız dıye ıyı olmana cok sevındım..
julinin melisası geldi bugun cok heyecanlandım ben yaaa...

Esracım hoşgeldin canım biz de seni merak ettik,malum bebişlerimiz erkenci ya. Şükür iyimişsin...

sağolun kızlar iyiyiz çok şükür bilg.azizliğine uğradık sadece.
bizde persembe gittik dr. alttan muayene etti açılman yok herşey yolunda şuan normal doğuma bir engelin yok dedi inş.sonradan bişey çıkmaz demir bey 2.700 olmuş çok iri bi bebek olmayacak rahat doğurursun dedi nst ye girdik ilk defa kıpır kıpır yerinde durmayan çocuk sadece son anlarda 2-3 kez oynadı dr.eğer son anda oynamasaydı tekrar bağlayacaktım dedi bundan sonra her hafta gideceğiz bide kan tahlili yaptı bu sonuçları doğuma gelirken yanında getir dedi bana

ayy canım sorma bır heyecanlandım kı anlatamam ben doguruyorum sandım
ınsallah hepımızın guzel haberlerı gelecek bundan sonra var ya julı dogurdu yaa ben de dogururum artık kızlar..
benım daha cantam hazır degıl eyvahhhhhh...
telaş kapladı benı cokkk.. ama cok guzel telas bunlar..
kızlar hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım ınsallah..

Bizim de çantamız daha hazır değil.delikafadulden valla bir gelirse yandım ben. Daha eve temizlikçi tutcam,halıları yıkamaya göndericem. hergün ya doğurursam telaşıyla uyanıyorum artık...akannehir

bitanem hazırla çantanı artık son anda panik olma sonra hazır dursun bi kenarda.
normal mi sezeryan mı oldu julinin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…