2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy evet feyza dun uyuyan ayris bugun uyumadı dogru duxzgun nazarmı ettim ne kızımı:)

hadi benimki özlüyor o yüzden gün boyu görmyor :ecrin_bebek:facelere koyarsan kırmızı emzikli öyle olur bacım .aklinialirimsmile

ben kızı hala uyutamdım üfff ne oldu uyumama günümü ilan ettiler neeee

benimkide çok yorulmuş bugün erkenden sızdı..hiç bu saatte uyumazdı..daha doğrusu ben uyutmazdım gece deliksiz uyusun diye..bide diş huysuzluğu var allahım nasıl atltıcaz bu dönemi bilmemeyvahedigeldismile

yavrucuklarım rezene iyi geliyor kabızlığa .milupanın rezenesini kullanabilrsin.ben onu kullanıyorum çok da memnunum

cadaloz benim sütüm de oldukça gazlı aynen dediğin gibi oluyo benim de bebek emdikçe daha çok gazdan kıvranıyo...milupa ar diye bi mama önerdi dr.onu vereceğim arada hem kusmasını da engelliyomuş.ben işteyken milupa aptamil içiyodu...ama bugün eşim almış milupa ar mama.yarın onu vereceğim bakalım biraz rahat nefes alsın gazdan...

kızlaaar nurun dişi çıkıyoooo..
daha patlmamış ama uçları belli oluya dişinin ayy çok helecanluuuusempatiksalakcinni

hamam böcemii akannehir
kk da laf yetiştirmekten evde iş falan yaptığın yok zatii olacağı buydu

heryeri kontrol et bi tane daha cıkarsa ilaçlatın evi canım
bözek kötü iş
bende bi ara pirelenmiştim yaa
bi haftada arıttık

selamlarrr
artık kk'ya giremiyorum, bir süre daha giremem sanırım...sizi çok özledim kıslaar...hem çok üzgün hem çok yorgun hem de darmadağım vaziyetteyim...bahsetmiştim kayınpederim kanserdi, geçen pazartesi kaybettik ( balıkesir, bursa istanbul derken şimdi de gelen gidenle ilgileniyorum, tek gelin ben olduğum için o kadar yoruluyorum ki...Aras'ın da düzeni çok bozuldu, tanımadığım insanların kucağında gezip duruyor yavrum, elimden geldiğince insanları kırmadan alıp içeri götürüyorum ama bi süre sonra yine birileri almış öpüyor oluyor yavrumu delircem artık!!! hiç huysuzlanmayan kuzum yıktı bu gece ortalığı....neyse dua edin bana, bişileri normalleştirmek için bir uğrayayım dedim, öpüldünüz...

sakin olmaya çalış
bende oğlum huysuz olunca sinirlerim çok gergin oluyodu
bebeğimde benden negatif enerji alıyodu sanırım
daha çok hırçınlaşıyodu
artık biraz daha sakin olmaya gayret gösteriyorum
şöyle bi konuşmaya başlasalar dertlerini anlatsalar

bi de bizim gazımıza debridat şurup çok iyi gelmişti artık ben bişey kullanmıyorum debridatı da dr'unuza sor istersen
aynen bence gazın en iyi ilacı debridat kesinlikle dr söyleyin ve kullanın gazdan eser kalmaz

canım başınızsağolsun
çok zor küçük bebekle onca uğraşın ama napıcaksın allah yardımcın olsun

kimse yokmu:)allahım uyku tutmuyor..hoya evi temizlemezsen olacagı buydu böcükler basar tabe..yarın marş marş ev temizlemeye bi kaç şişe çamaışır suuy al.
anam bu bebelerin de ne çabuk dişi çıkıyo zati hep erken dogdular pek aceleci bunlar:))inş bi kaç sene sonra evlenmezler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…