2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sced onu hoyada dedi bana ben eşime bikaç aktara sordurdum burda bilen yoktu bulamadık yani burda bide aktarın biriside onu bulsanızda bebeğe vermeyin demiş bende sora aramaktan vazgeçtim mama yiyincede gene gazlı oluyo gerçi bir aydır mama yemiyo ama mama versemde düşün birayda 250 gramlğk bebelacın yarısını veriyodum yarısınıda çöpe atıyodum doktora dedim sütümdenmidir diye kızdı bana sakın bi cahillik yapıp çocuğu sütten kesme dedi mama vermemede çok karşıdı zaten gelişimi iyi diye gerçi şimdi eskisi kadardeğil geceuykusunu alamsa gündüz uyuyo gündüz uymasa gece uyuyo 2 saate bir uyanıyo yada saat başı ilk aylarda hiç uymyuyodu 3 gün hiç uymudağını bilirim ben çağanın git gide azalıyo itcek inşallah uslu çocuk olcek benim oğlumdakaydirigubbakcemile3

ben gelemiyom ecrin oğlum çok gazlı bugünlerdesempatiksalakcinni gazlı olmasa uçarak gelcektimkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar biz geldik...yarın misafir var bebek görmeye gelinecek...
offf çok yoruldum pasta poğaça ev temizliği yemek derken...
eceyi de uyuttum hemen geldim...belim çok ağrıdı valla sabah 7den beri ayaktayım...
uzandım bir yandan yemekteyzi izleyip bir yandan burdayım....

vaveyla muskatı badem yağına katıp verdik bizde işe yaramadı malesef

civanperçemini ilk duyduğumda ben de çok şaşırmıştım, tabi ki geçecek bu gaz olayı ama geçene kadar da mahvediyo insanı. debridatı bi sor istersen

bu gaza tek çare bence sabır sabır ya sabırr 4 ay gitti kaldı 2 bize piyango vurmazki şöyle 2 aylık gazlanıp bitiversin hemen biz anca amortiye kalırız kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin ayça bayagı işş yapmışsın bende tüm evi temizledim:)kocişte nöbetçi geç gelcek yemek derdimde yok ohhhh..

ecrin valla çok yoruldum...harbiden baya iş yaptım...allahtan akıllı bir kızım var çok şükür:ecrin_bebek:
ben iş yaparken ya oyun halısında ya salıncağında ya da uyuyor...
sende temizlik yapmışsın oh ne güzel...halılarında gelince mis mis....güle güle kirlet...
bende bu ay sonunda bahar temizliğine gitrişmeyi düşünüyorum..her gün bir odayı temizlesem perdesinden halısına avizeden kapısına kadar...süper olacak...

benim kzımda ya uyudu ya anakucagında oyuncagıyla oynadı bende işimi yaptım..rahatladım valla.herşeyide yıkadım ettim kafam rahat.

koca çamamşır suyunu bitridm herif beni vurcak:))çok kızıyor çamaşır suyu kullanama elinden gelse benide çamaşır suyuyla yıkıcan diyo:)

oh ya ne güzel ....istanbuldakiler buluşun buluşunlmaz:

bu gaza tek çare bence sabır sabır ya sabırr 4 ay gitti kaldı 2 bize piyango vurmazki şöyle 2 aylık gazlanıp bitiversin hemen biz anca amortiye kalırız kaydirigubbakcemile3

vaveyla çok şükür bizim gaz sancılarımız geçti ara ara geliyo. artık düzene girdi kızım ama kusmalarımız başladı şimdide önceleri hiç kusmazdı şu bir aydır kusuyo acaba gaz ilaçlarımı midesine bişey yaptı diye geçiyo aklımdan.

kızlar bir şey soracagım benım kız biraz önce kakasını yaptı kakası böyle balgamlı bi şekilde hiç böyle olmazdı fikri olan varmı yoksa dr a götürmem gerekirmi?

nette baktım kokulu sümüksü yeşilse dr gidilmeli diyor.hem kusuyor diyorsun bir göster istersen doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…