kızlaaar nurun dişi çıkıyoooo..
daha patlmamış ama uçları belli oluya dişinin ayy çok helecanluuuusempatiksalakcinni
ıyyy evde hamam böcüsü gördüm netçem ben öğğğgh iğrenç Çok üzgünüm çoook
selamlarrr
artık kk'ya giremiyorum, bir süre daha giremem sanırım...sizi çok özledim kıslaar...hem çok üzgün hem çok yorgun hem de darmadağım vaziyetteyim...bahsetmiştim kayınpederim kanserdi, geçen pazartesi kaybettik( balıkesir, bursa istanbul derken şimdi de gelen gidenle ilgileniyorum, tek gelin ben olduğum için o kadar yoruluyorum ki...Aras'ın da düzeni çok bozuldu, tanımadığım insanların kucağında gezip duruyor yavrum, elimden geldiğince insanları kırmadan alıp içeri götürüyorum ama bi süre sonra yine birileri almış öpüyor oluyor yavrumu delircem artık!!! hiç huysuzlanmayan kuzum yıktı bu gece ortalığı....neyse dua edin bana, bişileri normalleştirmek için bir uğrayayım dedim, öpüldünüz...
burcu iş durumun nasıl bugün.kaçabilcenmi.saat 1 de buluşcazzemuszemus
evet esmer 3 gibi gelde geldiğine değsin 4 tegelirsen oturdun kalktın bir olur anlamayız bişeyopuyorumnanaktanben 16:00 gibi gelebilirim ancak.
saat 13:00 gibi işten çıksam, doktora bi uğramam gerek kendim için, eve gidip ayaz'ı alacam sonra gelecem.
siz dağılmış olur musunuz?
esmer şunu bi 3 yapsak :uhm:
tutku ben bugün pcye giremeyebilirim
saat 1 de koçtasın önünde görüşürüz
saat 10 gibi jasmin ve örtmenide arıcam
esmer şunu bi 3 yapsak :uhm:
tutku ben bugün pcye giremeyebilirim
saat 1 de koçtasın önünde görüşürüz
saat 10 gibi jasmin ve örtmenide arıcam
günaydın kızlar
günaydın canım..
esmer dr a ne için gitceksin çok önemli değilse başka gün gitsen
benim kulaklarımda sorun var. hem egzama var hem de tıkanıyor sürekli.
gene çok acımaya ve kaşınmaya başladı ve tıkandı. açtırmam gerek.
gece Ayaz'ın sesini duyamıyorum kalktığında.
bugün gitmezsem cumartesiye kadar iyice sağırlaşacağım. eyvahedigeldismile
şimdi söyledim patrona 12:00-13:00 arası çıkacağım.
elimden geldiğince hızlı olmaya çalışacağım, umarım yetişebilirim size.
eğer yetişemeyecek gibi olursam gelmem o zaman.
geçmiş olsun canım.yetişirsin yetişirsin sana güveniyoruz..
hadi hayırlı olsun dişiniz de çıkması nerden baksan 2 ay sürer hoyacım...kızlaaar nurun dişi çıkıyoooo..
daha patlmamış ama uçları belli oluya dişinin ayy çok helecanluuuusempatiksalakcinni
kız juliet ne o bize hava mı atıyon ?sallayıp duruyon sarıkızın şeylerini*hamam böcemii akannehir
kk da laf yetiştirmekten evde iş falan yaptığın yok zatii olacağı buydu
heryeri kontrol et bi tane daha cıkarsa ilaçlatın evi canım
bözek kötü iş
bende bi ara pirelenmiştim yaa
bi haftada arıttık
başın sağolsun canım.Allah kolaylık versin...selamlarrr
artık kk'ya giremiyorum, bir süre daha giremem sanırım...sizi çok özledim kıslaar...hem çok üzgün hem çok yorgun hem de darmadağım vaziyetteyim...bahsetmiştim kayınpederim kanserdi, geçen pazartesi kaybettik( balıkesir, bursa istanbul derken şimdi de gelen gidenle ilgileniyorum, tek gelin ben olduğum için o kadar yoruluyorum ki...Aras'ın da düzeni çok bozuldu, tanımadığım insanların kucağında gezip duruyor yavrum, elimden geldiğince insanları kırmadan alıp içeri götürüyorum ama bi süre sonra yine birileri almış öpüyor oluyor yavrumu delircem artık!!! hiç huysuzlanmayan kuzum yıktı bu gece ortalığı....neyse dua edin bana, bişileri normalleştirmek için bir uğrayayım dedim, öpüldünüz...
sevcan geçen sana yazmıştım ama gönderemedim elektriklewr gitti.oğluşunun yüzündeki siyah lekeleri sakın sıkma yara olur ciltleri çok hassas.zaten geçici o siyah noktalar..bebek büyüdükçe kendiliğinden kayboluyor merak etme.benim oğlumda olmuştu zamanla geçti ama o zaman benim sütüm çok yağlıydı böyle yoğurt gibiydi oğlanın yüzü sivilceyle dolmuştu.keşke bu seferde öyle çok sütüm olsaydı ama olmadı napalım kızımın nasibi böyleymiş...krizalit başın sağolsun
ıyyy evde hamam böcüsü gördüm netçem ben öğğğgh iğrenç Çok üzgünüm çoook
ooohh oohh buluşun buluşun siz bize özencikmi yapıosunuz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?