2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide sarı sümüksü yapıyodu öksürüğü varken doktor balgamı iltihapla atıyo demişti gazıda çıkıyomuş öle olunca yeşil yapmazsa korkma demişti

bıngıldağı kapanıyor diye mi çekti kafa filmini hoya anlamadım canım...
evet 1 cmden küçük bıngıldağı

atak matak bilmem hacı yaramaz onu biliyim bugün arkadaşıma gittim doğum yapmıştı kaynanasıyla ikisi şaşkın şaşkın nura bakıyolar Allah sana sabır versin kızım dedi kadın

kabızlık sorunumuz var bagırsak hareketlendiri surup verdi doktor ama ben kendi kendine sulu bir şekilde yapsın die arada veriyorum

kabıza önleyici bir bitki varmı bebeklere göre.?*

rezene

o ihtimal milyonda bir ben deviti unutuyom vermeyi
bacım biz senle aynı kaderi paylaşıyos yaa devit 3 ü vercen mi sen bıngıldağın kapanmaması için ?

unutmazsam veriyom hacı

evet çok faydalı oluyor ve bizim orada çok kullanılır nur tek o fayda etmşti

kızlar bir şey soracagım benım kız biraz önce kakasını yaptı kakası böyle balgamlı bi şekilde hiç böyle olmazdı fikri olan varmı yoksa dr a götürmem gerekirmi?

balgamını kakayla atıyr merak etme

selamm arkadaslarrrrrr
benim bidik gece 1,5 saatte bir kalkti cok az emiyor uyuanmıyor bir dogru olan bana oluyor...
arkadasim geldi az once gitti haftaya okuldaki ogretmen arkadaslarim geliyor yaklaşik 30 kişilik bir hazirlik yapmam gerek:)))

bu arada dun soyle bir plan yaptimm ev duzeni ile ilgili bir gun yerleri silicem mopla bir gun lavobalar temizlenecek:))bakalim yeni duzei oturtabilecekmiyim:))

örtmenim 30 kişimi :))neryse çift tepsi yaparsın ikramlıkları..lavabonun nesine ugraşcan 5 dk lık iş allah seni:)

kızlar bir şey soracagım benım kız biraz önce kakasını yaptı kakası böyle balgamlı bi şekilde hiç böyle olmazdı fikri olan varmı yoksa dr a götürmem gerekirmi?

valla bizimkinin kakası şurda 1 haftaya kadar hep yeşildi bi kaç kerede sümüksü yaptı kaka tahlili yaptırdık ama bişey çıkmadı kaka bağırsaklarda çok durusa o zamanda yeşil olurmuş her gün yapsa bile

selam kızlar bugün yine alışveriş yaptık oğlumla..ne çok geziyom ya evde durduğum yok koce boşucak beni..arabasıyla çıkmadım utkunun fazla dolaşmam diye babaslinge koydum anam ağladı tosun kucakta taşınmıyo artık acilen yürümesi lazım :umursamaz:

juliim bi plan yapamadık ya kaçta buluşcaz kimler gelicek..öğretmenim ve yalel gelcekti nasıl haberleşcez..sende numaraları varmı..
ben taksiyle gelmeye karar verdim julim durakta bekleme koçtaşın önünde buluşuruz..konuşuruz gerçi yine ama.

anam benimki gene kolik nöbetine girdi kızlar 4ten beri ağlıyo hep babasını aradım şimdi gezerken gezerken kucağımda bayıldı resmen babası gelsin acile götürcem yavv osururken bu kadarağlama krizimi olur anlamadım gitti yaa sizin bebelerde gaz yaparken ağlıyolarmı resmen çığlık çığlığa kaldı 3 saatir mafoldumben bişiy değil harbi kafayı yicem

genelde 3 ay bitince geeçrmiş ama bizimki geçmedi ama araara oluyo ama bugünkü çok uzun sürdü 6ay yada 9 ayı bulduğuda oluyormuş inşallah okadar sürmez çokta emiyo ondanda oluyo sanırsam sütde fazla geliyo zaten emdikçede çoğalıyo daha çok gaz yapıyo artık buna yoruyom ben ama emmeden başka bişiylede susmuyoki yavv

sürekli emdigi içindir.pompayla sagıp saatle versen seni sürekli emmese olmazmı..atıyorum 2 satte 120 cc ver biberonla ozmaan karnı doyacaktır seni sürekli istemez ve gaz olmaz.düzene geçer.

cadoloz demesdi kolay ama,senin beslenme duzenini oturtursan 3 saatte ya da 4 saatte bir emse sende rahat edersinkısır dongu olmus beslendikce gaz...emerken hava yutmamasina dikkat ediyor musun??

ecrin sorma beninm ev hanimligim bu kadar olur iki gunde bir banyo mutfak temizlicem,diger gun yer silicem ohhh misss:))

kızlar benim oğlanlı çok boğazlı bi bebek vede çok gazlı tek susturucusu memem bide morarmasıda cabası ama başka türlü olmıcak biberon almıyo ecrin bi şekilde saatli emzirmeye başlamama lazım yoksa bu gaz bitmicek ben dikkatediyorum öğretmenim sabahları tek yediğim ya çorba yada helvaekmek çayı bile kestim rezene içiyom bitki açyları içiyom ağzıma nohut yoğurt kola ne bilim gaz yapan ne varsa sürmüyom bilee ama olacağından sanırıma ağlii gene bakem şuna

selam herkese ben işten geldim bi çorba yaptım evi topladım şimdi ütüm var dün çok uyuyan buğlem bugün uyumuyor keşke uyusa biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…