nette baktım kokulu sümüksü yeşilse dr gidilmeli diyor.hem kusuyor diyorsun bir göster istersen doktora.
evet 1 cmden küçük bıngıldağıbıngıldağı kapanıyor diye mi çekti kafa filmini hoya anlamadım canım...
günaydın kızlar
sabah erkenden kalktım 1.5 saat yürüdüm geldim
göğsüm tas gibi olmutu
ağlaya ağlaya emdii
hzır süt dolmus ağzına akiyii
niye vızıklar anlamadım...
ecrin benim ihtimal cok az %10 :1no2:
işi olmazsa ablan getircek baska türlü kocem yollamaz beni oralara
hoya maşallah nuruma atak yapiyi artık desene
liseye gidene kadar yanımızda yatacak biizmki
oda moda yok zemuszemus
kimler geliyi bakim yarın sositososito
tutku koçtasın ilerisinde pelit pastanesi var bahtım bugün güzel bi yer serin olursa orayada kaçabiliriz
kabızlık sorunumuz var bagırsak hareketlendiri surup verdi doktor ama ben kendi kendine sulu bir şekilde yapsın die arada veriyorum
kabıza önleyici bir bitki varmı bebeklere göre.?*
kızlaar merhabalar ben geldim doktora gittik bi ton laf işittim geldim hemen sünnet ettir dedi ucu çok darmış büyümezmiş falanda falan sonra bıngıldağı kapanmış hemen hemen eğer kafa büyümezse kafatası ameliyatına kadar varıyomuş devit 3 ü hemen kes dedi başka bir doktor sakın kesme diyo ne yapcağımı şaşırdım şu an gelişimi çok iyi dedi 7100 gr 63 cm baş çevreside 42 cm şu an güzel diyo inşallah bi sorun çıkmazda kafa büyümeye devam eder mafoldumben
bacım biz senle aynı kaderi paylaşıyos yaa devit 3 ü vercen mi sen bıngıldağın kapanmaması için ?
cadaloz mama verince daha mı az gazı oluyor? belki gerçekten sütün gaz yapıyordur.
geçenlerde arkadaşımın annesi gaz için civanperçemi verdiklerini söyledi ısparta yöresinde yaygın olarak veriyorlarmış civanperçemini ece'nin gazı azalmasaydı ben de deneyecektim. civanperçemini elinle ufalayıp ince tülbentten geçiriyormuşsun çok az pudra şekeriyle karıştırıp emzirmeden önce bebeğin ağzına sürüyormuşsun ya da demleyip 2-3 çay kaşığı bebeğe içiriyormuşsun çok etkili olduğunu söylemişti. yanlış hatırlamıyorsam hoya da nur'a veriyordu civanperçemini
kızlar bir şey soracagım benım kız biraz önce kakasını yaptı kakası böyle balgamlı bi şekilde hiç böyle olmazdı fikri olan varmı yoksa dr a götürmem gerekirmi?
kızlar bir şey soracagım benım kız biraz önce kakasını yaptı kakası böyle balgamlı bi şekilde hiç böyle olmazdı fikri olan varmı yoksa dr a götürmem gerekirmi?
günaydın kızlar
sabah erkenden kalktım 1.5 saat yürüdüm geldim
göğsüm tas gibi olmutu
ağlaya ağlaya emdii
hzır süt dolmus ağzına akiyii
niye vızıklar anlamadım...
ecrin benim ihtimal cok az %10 :1no2:
işi olmazsa ablan getircek baska türlü kocem yollamaz beni oralara
hoya maşallah nuruma atak yapiyi artık desene
liseye gidene kadar yanımızda yatacak biizmki
oda moda yok zemuszemus
kimler geliyi bakim yarın sositososito
tutku koçtasın ilerisinde pelit pastanesi var bahtım bugün güzel bi yer serin olursa orayada kaçabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?