2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet döndüm juli,yine yalnızlığımla başbaşayımmafoldumben

şaka bi yane 1.5 saatte yaptığım temizliği buraya baka baka cevap yaza yaza 4 saatte bitiriyom vay anasınıı yaa :):):):

buraya takılırsan saatler sürer bnde bi takıldımı kalıyorum evde bitrp oturuyorum çok nadir giryorum eve gidnce çünkü kızımla vakit geçiryorum genelde

yok canım ben burdayım bebeyi doyurup geldimm olumunekankayizsmile

cnm o yalnızlıktan değil,ben evdeki yalnızlığımdan bahsediyorum,
memleketten yeni geldim,kalabalıktı,annem babam evdeki kardeşim..
evli kardeşlerimle,yiğenlerimle sık sık bir araya geliyorduk,
buraya geldim yapayalnız kaldım,eşim de çalışıyor,
gece vardiyasında bu hafta,gündüz yatıyor gece işe gidiyor,
velhasıl kızımla başbaşayız..

olsun canım gene yanlız değilsin biz burdayıkkk olumunekankayizsmile

buraya takılırsan saatler sürer bnde bi takıldımı kalıyorum evde bitrp oturuyorum çok nadir giryorum eve gidnce çünkü kızımla vakit geçiryorum genelde

canım sen çalışan bir anne olduğun için e doğrusunu yapıyosun ben sabah gece akşam birlikte olduğum için temizlik yaparken anneme bırakıyorum sizle takılıyommm süprizzzzz

ayrıca ne mutlu sana kardeşlerin var bak benim hiç krdeşim yokkk ben tekim o yüsden ocak annelerini kardeşim kabul ettim

biz oğlumla yapışık ikiz gibi olduk. ben odada olmayınca bagırtıyı basıyo..

uyutuyorum süpergenin sesinden uyanıyo temizlik yarım kalıyo o yüzden eşim evde olunca yapıyoruz..rutin ev işler hergün oluyo zaten çok sıkıcı..:umursamaz:

biz bir sürü kardeşiz ama hepimizde çok uzagız birbirimize ancak bayramdan bayrama bide yazın görüşüroz

ya benimkide ölee beni görünce bir seviniyo anlatamam konuşuyo kucağıma alayım onu istiyo annesinin kuzusu
öle bi basmışımki klavyenin tuşu koptuuu delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…