2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oooooooooollllduuuu yavrumm ama bir şartla siz buraya gelin hep beraber temizleyek hem konuşuruz hem temizlik yaparım bidaha da söz açmam pc zemuszemusalkisalkisalkis

gelem bari acıdım oğlanlarda kardeş kardeş oynarlar...kaydirigubbakcemile5

koş koş dicem ama anca uçup gelirsen yetişirsin hem bugün gelme temizliğim bitirdim ev pislensin öleeee gell

olsun canım gene yanlız değilsin biz burdayıkkk olumunekankayizsmile
haklısın cnm,sağololumunekankayizsmile
ayrıca ne mutlu sana kardeşlerin var bak benim hiç krdeşim yokkk ben tekim o yüsden ocak annelerini kardeşim kabul ettim
evet biz 6 kardeşiz ama hepsi uzakta,sadece erkek kardeşim burda,
o da çok seyrek geliyor,
biz bir sürü kardeşiz ama hepimizde çok uzagız birbirimize ancak bayramdan bayrama bide yazın görüşüroz

biz de aynen öyle ,ne zaman memlekete gidersem o zaman görüşüyoruz..

Slm ben geldim. dışarı çıkayım markete gidip geleyim diye hazırlandım oğluşu da hazırladım,koydum kanguruya daha kapıyı açmama kalmadı feryat figanmafoldumben balkona çıkayım bakalım dışarıda susacak mı dedim yok anacım susmadı beni deli ediyo bu oğlan evin içinde tıkılıp kaldım bunun yüzünden.

haklısın cnm,sağololumunekankayizsmile

evet biz 6 kardeşiz ama hepsi uzakta,sadece erkek kardeşim burda,
o da çok seyrek geliyor,

biz de aynen öyle ,ne zaman memlekete gidersem o zaman görüşüyoruz..

Bizde 4 kardeşiz ama ailem ankarada ,ablamda evli eşinin işi dolayısıyla vanda yaşıyor. Sadece yazları bir araya gelebiliyoruz. Bir de ben ablama çok düşkünüm Allahın işi o bi dağda ben bi dağda,çok zor uzak olmak. Biraz önce de annem aradı babam fenalaşmış postanede fatura yatırırken,ambulansla hastaneye kaldırmışlar içimden bişeyler koptu resmen. Nefret ediyorum mesafelerden...mafoldumben:gitme:senağlama

geçmiş olsun özge allah şifa versin babana bende herkesten uzağım helede çocuk olunca zorlaştı yinede çok şükür halimize

bu ruhsuz hoya bana ilham verii aklinialirimsmile

hee giderken söyledi zaten.
hepimize küsmüş ama sana küsmemiş. kaydirigubbakcemile3

saa derler ruhsuz deyüü

geçmiş olsun

geçmiş olsun

biz geldikkkk harika bir gün geçirdik Esra,ırem,Sümeyra ve tabikiii Demir,Ege,Ayris
ben resim çekemedim makinanın hafızası dolmuş kızlar bol bol çektiler yüklerler gelince sanırım.havada çok güzeldi ohh miss gibi çok iyi geldi valla....

Ayyy kıskandım çünkü gelemedim,esraya msj atmıştım. Daha fazla kişi gelir diye düşünmüştüm. Ama güzel vakit geçirmenize sevindim. Görelim bakalım fotoları :)))

kızlarr biz geldik
buluştuk 4 kişiydik:) herkes uslu uslu durdu demir hariç :) çok güzel bi gündü bi en kısa zamanda tekrarlayalım hatta ortada bi yerde herkes geelbilecke gibi ayarlayalım ayrı gayrı olmasın komple istanbul buluşması yapalım:)

Ayyy kıskandım çünkü gelemedim,esraya msj atmıştım. Daha fazla kişi gelir diye düşünmüştüm. Ama güzel vakit geçirmenize sevindim. Görelim bakalım fotoları :)))
demirden fırsat bulup çekebildiklerimi face e yükledim canım bi dahakine daha yğksek bir katılım istiyorum ama bebek arabası filosu oluşturalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…