oooooooooollllduuuu yavrumm ama bir şartla siz buraya gelin hep beraber temizleyek hem konuşuruz hem temizlik yaparım bidaha da söz açmam pc zemuszemusalkisalkisalkis
haklısın cnm,sağololumunekankayizsmileolsun canım gene yanlız değilsin biz burdayıkkk olumunekankayizsmile
evet biz 6 kardeşiz ama hepsi uzakta,sadece erkek kardeşim burda,ayrıca ne mutlu sana kardeşlerin var bak benim hiç krdeşim yokkk ben tekim o yüsden ocak annelerini kardeşim kabul ettim
biz bir sürü kardeşiz ama hepimizde çok uzagız birbirimize ancak bayramdan bayrama bide yazın görüşüroz
haklısın cnm,sağololumunekankayizsmile
evet biz 6 kardeşiz ama hepsi uzakta,sadece erkek kardeşim burda,
o da çok seyrek geliyor,
biz de aynen öyle ,ne zaman memlekete gidersem o zaman görüşüyoruz..
bu ruhsuz hoya bana ilham verii aklinialirimsmile
hee giderken söyledi zaten.
hepimize küsmüş ama sana küsmemiş. kaydirigubbakcemile3
hiç almıyor canımm iki gün verdim o istemesede verdim bir kustu anlatamam odur budur doktor doktor dolaşıyoruz şimdi aptamil ha kullanıyorum alerjik bünyeli bebeler için faydasını gördüm gibi yavrum yemeye başladı
Tamam hadi barışalım ozaman:)
Kısaca bahsedeyim..
benim oğlum 37. haftasının son günü doğdu 2800 gr 45 cm di doğduğunda:) ilk ay 1.5 2. ay 800 gram aldım şimdi 5.5- 6 kilo olmuştur diyorum.. Akranlarına göre çelimsiz bir çocuk gibi. çapada doğum yaptığımdan uzunca bir süre kurtulamadık oralardan..sürekli bir sorun çıkardılar.. delik deşik ettiler heryerini kan alacağız diye.. benim oğlumun vucunda va kafasında doğuştan hemenjiomlar vardı. bilmeyenler için söyleyim bir çeşit doğumlekesi ama büyüyen ve çoğalan lekeler.. çok nadir çocukda görünür bu hastalık..bir çok doktor ve dermotolog gördü ve 2 yaşına kadar tamamen geçeceği söylendi.şuan tek sıkıntımız bu diyebilirim. he birde doğumda alınan kanda yiğittede bendede b12 vitamin eksikliği çıktı ona iğne bana hap verdiler. ben kullanıyorum ama ona vurdurmadım henüz.onun haricinde birde kan değerleri düşük çıkıyor. sarılığımız çok uzun sürdü tam 40 gün 2 kez fototerapi gördü. ama şimdi iyi çok şükür vesselam uzun ve zorlu bir süreç var önümüzde.. Benim hamileliğimde çok zor geçti. çünkü onu heran kaybetme riskşm vardı..Rabbim bizi sınıyor diyor, iyi güzel günlerimiz ileride bizi bekliyor diyor ve şükrediyoruz halimize..
geçmiş olsun özge allah şifa versin babana bende herkesten uzağım helede çocuk olunca zorlaştı yinede çok şükür halimize
biz geldikkkk harika bir gün geçirdik Esra,İrem,Sümeyra ve tabikiii Demir,Ege,Ayris
ben resim çekemedim makinanın hafızası dolmuş kızlar bol bol çektiler yüklerler gelince sanırım.havada çok güzeldi ohh miss gibi çok iyi geldi valla....
demirden fırsat bulup çekebildiklerimi face e yükledim canım bi dahakine daha yğksek bir katılım istiyorum ama bebek arabası filosu oluşturalım :))Ayyy kıskandım çünkü gelemedim,esraya msj atmıştım. Daha fazla kişi gelir diye düşünmüştüm. Ama güzel vakit geçirmenize sevindim. Görelim bakalım fotoları :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?