- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Amin kızlar geçti gitti.. Daha güzel olacak herşey inşallah. Esmarelda hangi bölüme gidiyorsun sen. nevin hemire nerede? 9. kattamı ?
ben hematolojiye birde yeni doğan bölümünde takipliyim..
Kızlar bu arada aklıma takılan birşey sormak istiyorum. Yiğitalp i emziriyorum ben.ama şimdiye kadar hiç 10dk dan fazla emzirdiğimi hatırlamıyorum.. Doyurmudur sizce.. Bazı annlerden yarım saat emzirdiğini duyuyorum
Amin kızlar geçti gitti.. Daha güzel olacak herşey inşallah. Esmarelda hangi bölüme gidiyorsun sen. nevin hemire nerede? 9. kattamı ?
Kızlar bu arada aklıma takılan birşey sormak istiyorum. Yiğitalp i emziriyorum ben.ama şimdiye kadar hiç 10dk dan fazla emzirdiğimi hatırlamıyorum.. Doyurmudur sizce.. Bazı annlerden yarım saat emzirdiğini duyuyorum
slm kızlar muhabbetiniz bol olsun...
nbr herkesler iyi mi?
bnde buraya takılıyorum iş yapıyorum -teller susmuyor bugün cuma üfff aklımda sgk mafoldumben üff anam üffff
slm kızlar muhabbetiniz bol olsun...
nbr herkesler iyi mi?
bnde buraya takılıyorum iş yapıyorum -teller susmuyor bugün cuma üfff aklımda sgk mafoldumben üff anam üffff
bi bardak soğuk su verem mı canımcım sana :kedi:
yaavv ben ticker yapamıyom,lilypieden yapacam,yapanlar bi yardımcı olsunlar bakiimm:çok üzgünüm:
hengi kısmı yapıştıracam profilime,nereyi yapıştırsam uygun değil diy,tırlatceem birazdankafamçokkarıştıdelikafadulden
bi bardak soğuk su verem mı canımcım sana :kedi:
ben de iyiyim hamdolsun,37 gün memleketteydim geleli yaklaşık 1 hafta oldu,
iyiiz canım sen nasılsın.
görünmüyorsun gene pek buralarda
benim siteden yap pumkins.....lilpy bende yapamadım hep format tutmıyı dedi...
ve as hoşgeldin :)
hoşgeldin mehlika
yerim ben o capkınıolm siz kar yağarkene oduna gitmek gibi bi gün buldunuz benim bebe aşı oldu huysuzz napam ben şimdi hemde benimki çok çapkın emzirme odasındaki bütün kıslara asıliiiyyy oğlum yapma diyim ama yokk ufak çaplu bir zibidi hihoyyyt
biz yarım saat emişiyoduk şimdi 5 dk emmiyoAmin kızlar geçti gitti.. Daha güzel olacak herşey inşallah. Esmarelda hangi bölüme gidiyorsun sen. nevin hemire nerede? 9. kattamı ?
selam canım döndün mü bakem memlekettenslm kızlar muhabbetiniz bol olsun...
nbr herkesler iyi mi?
yaavv ben ticker yapamıyom,lilypieden yapacam,yapanlar bi yardımcı olsunlar bakiimm:çok üzgünüm:
hengi kısmı yapıştıracam profilime,nereyi yapıştırsam uygun değil diy,tırlatceem birazdankafamçokkarıştıdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?