Tamam hadi barışalım ozaman:)
Kısaca bahsedeyim..
benim oğlum 37. haftasının son günü doğdu 2800 gr 45 cm di doğduğunda:) ilk ay 1.5 2. ay 800 gram aldım şimdi 5.5- 6 kilo olmuştur diyorum.. Akranlarına göre çelimsiz bir çocuk gibi. çapada doğum yaptığımdan uzunca bir süre kurtulamadık oralardan..sürekli bir sorun çıkardılar.. delik deşik ettiler heryerini kan alacağız diye.. benim oğlumun vucunda va kafasında doğuştan hemenjiomlar vardı. bilmeyenler için söyleyim bir çeşit doğumlekesi ama büyüyen ve çoğalan lekeler.. çok nadir çocukda görünür bu hastalık..bir çok doktor ve dermotolog gördü ve 2 yaşına kadar tamamen geçeceği söylendi.şuan tek sıkıntımız bu diyebilirim. he birde doğumda alınan kanda yiğittede bendede b12 vitamin eksikliği çıktı ona iğne bana hap verdiler. ben kullanıyorum ama ona vurdurmadım henüz.onun haricinde birde kan değerleri düşük çıkıyor. sarılığımız çok uzun sürdü tam 40 gün 2 kez fototerapi gördü. ama şimdi iyi çok şükür vesselam uzun ve zorlu bir süreç var önümüzde.. Benim hamileliğimde çok zor geçti. çünkü onu heran kaybetme riskşm vardı..Rabbim bizi sınıyor diyor, iyi güzel günlerimiz ileride bizi bekliyor diyor ve şükrediyoruz halimize..
ne maheretli hatunum
hem ütü yapıyom hem size laf yetiştiriyom hem de internetten dizi izliyom
çoğumuz öyleyiz yavrucuklarım
amma uzun nicik var be yazamıyom
başka bişey diyelim sana yavru desek mesela?
vaveyla golden goat ver
keçi sütü bazlı mama
inek sütü alerjisinde özellikle kullanılıyormuş
dün gittiğimiz dr da bu mama çok güzel dedi
Kısaca bahsedeyim..
benim oğlum 37. haftasının son günü doğdu 2800 gr 45 cm di doğduğunda:) ilk ay 1.5 2. ay 800 gram aldım şimdi 5.5- 6 kilo olmuştur diyorum.. Akranlarına göre çelimsiz bir çocuk gibi. çapada doğum yaptığımdan uzunca bir süre kurtulamadık oralardan..sürekli bir sorun çıkardılar.. delik deşik ettiler heryerini kan alacağız diye.. benim oğlumun vucunda va kafasında doğuştan hemenjiomlar vardı. bilmeyenler için söyleyim bir çeşit doğumlekesi ama büyüyen ve çoğalan lekeler.. çok nadir çocukda görünür bu hastalık..bir çok doktor ve dermotolog gördü ve 2 yaşına kadar tamamen geçeceği söylendi.şuan tek sıkıntımız bu diyebilirim. he birde doğumda alınan kanda yiğittede bendede b12 vitamin eksikliği çıktı ona iğne bana hap verdiler. ben kullanıyorum ama ona vurdurmadım henüz.onun haricinde birde kan değerleri düşük çıkıyor. sarılığımız çok uzun sürdü tam 40 gün 2 kez fototerapi gördü. ama şimdi iyi çok şükür vesselam uzun ve zorlu bir süreç var önümüzde.. Benim hamileliğimde çok zor geçti. çünkü onu heran kaybetme riskşm vardı..Rabbim bizi sınıyor diyor, iyi güzel günlerimiz ileride bizi bekliyor diyor ve şükrediyoruz halimize..
ben de beceriliyem.
hem iş yapıyom, bu hoya gacısına hem face'den hem burdan laf yetiştiriyom, gözümün ucuyla iş yapıyom, bi de müzik dinliyom.
bi sigaram eksik ama o da balkon harici yasak..
kısaca yavvvruummmmm desek aklinialirimsmile
hiç almıyor canımm iki gün verdim o istemesede verdim bir kustu anlatamam odur budur doktor doktor dolaşıyoruz şimdi aptamil ha kullanıyorum alerjik bünyeli bebeler için faydasını gördüm gibi yavrum yemeye başladı
İyi bari yiyebildiği bir mama bulmuşsunuz. Ben de aptamil 1 veriyordum huysuz diye acaba gaz mı yapıyor diye düşünerek coformil aldım şimdi midesi bulanıyor.
jüliiii geçmiş olsun tabi gezdin gezdin bebeyi hasta etti dimee koçtaşa geldiğiniz gün hava çok soğuktu benide çağırmadınızzz :umursamaz:
vaveyla internetten bak
sitesi var ordan yetkili birisini ara konuş çok yardımcı oluyorlar
ben de ilk öyle bulmuştum
şimdi kipa ve carrefourda bile var
alsanaalsanasmile bana gecmişi aratma leyn
herkes için yazdık
sende bahane uydurdun ya
bi dahakine kaçmak yokk
Kısaca bahsedeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?