2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

affedildik yani hee aklinialirimsmile
kendime bir çapalı anne daha buldum dağılın hepiniz, selda benim kaydirigubbakcemile3
Nevin hemşireyi de bilirsin sen o zaman. Çapa benim mekanım ayol. 3 ayım geçti orda. Yarı Açık cezaevim orası benim.
Geçmiş olsun, geçecek sorunlar bunlar, endişelenme.
Alalh sana bağışlasın oğlunu.

ne maheretli hatunum
hem ütü yapıyom hem size laf yetiştiriyom hem de internetten dizi izliyom

ben de beceriliyem.
hem iş yapıyom, bu hoya gacısına hem face'den hem burdan laf yetiştiriyom, gözümün ucuyla iş yapıyom, bi de müzik dinliyom.
bi sigaram eksik ama o da balkon harici yasak..

çoğumuz öyleyiz yavrucuklarım
amma uzun nicik var be yazamıyom
başka bişey diyelim sana yavru desek mesela?

kısaca yavvvruummmmm desek aklinialirimsmile

vaveyla golden goat ver
keçi sütü bazlı mama
inek sütü alerjisinde özellikle kullanılıyormuş
dün gittiğimiz dr da bu mama çok güzel dedi

bak o mamayı hiç duymadım bizim burdaki eczaneye sorsan o hangi firmanın ilacı der aptamil ha yı bile dragosta buldum yanee :)

örtmenim
gelince gör beni:)
kadir tuğcu ne der emme için
kaç saatte emzir dedi

canım hoşgeldin Allah bebişine sağlık versin inşaallah bende çok zor günler geçirdim ama atlatıcaz bunlarıı nice güzel günlerde bebişlerimizle birliktee olucazzz inşaallah olumunekankayizsmile

ohaoldumsmile akannehir:roflol:

jüliiii geçmiş olsun tabi gezdin gezdin bebeyi hasta etti dimee koçtaşa geldiğiniz gün hava çok soğuktu benide çağırmadınızzz :umursamaz:

İyi bari yiyebildiği bir mama bulmuşsunuz. Ben de aptamil 1 veriyordum huysuz diye acaba gaz mı yapıyor diye düşünerek coformil aldım şimdi midesi bulanıyor.

vaveyla internetten bak
sitesi var ordan yetkili birisini ara konuş çok yardımcı oluyorlar
ben de ilk öyle bulmuştum
şimdi kipa ve carrefourda bile var

İyi bari yiyebildiği bir mama bulmuşsunuz. Ben de aptamil 1 veriyordum huysuz diye acaba gaz mı yapıyor diye düşünerek coformil aldım şimdi midesi bulanıyor.

aptamil felaket gaz yapıyor yaa ben aptamil yanında bide zinco veriyorum

jüliiii geçmiş olsun tabi gezdin gezdin bebeyi hasta etti dimee koçtaşa geldiğiniz gün hava çok soğuktu benide çağırmadınızzz :umursamaz:

alsanaalsanasmile bana gecmişi aratma leyn
herkes için yazdık
sende bahane uydurdun ya
bi dahakine kaçmak yokk

vaveyla internetten bak
sitesi var ordan yetkili birisini ara konuş çok yardımcı oluyorlar
ben de ilk öyle bulmuştum
şimdi kipa ve carrefourda bile var

valla battı balık yan gider bide onu deneyek bakalım üfff bu bebeklerde deneme yanılma yöntemi yapmak çok kötüüü konuşamıyoki karnım ağrıyo gazım var dese ne zaman büyüyecekler ?????

alsanaalsanasmile bana gecmişi aratma leyn
herkes için yazdık
sende bahane uydurdun ya
bi dahakine kaçmak yokk

olm siz kar yağarkene oduna gitmek gibi bi gün buldunuz benim bebe aşı oldu huysuzz napam ben şimdi hemde benimki çok çapkın emzirme odasındaki bütün kıslara asıliiiyyy oğlum yapma diyim ama yokk ufak çaplu bir zibidi hihoyyyt

Amin kızlar geçti gitti.. Daha güzel olacak herşey inşallah. Esmarelda hangi bölüme gidiyorsun sen. nevin hemire nerede? 9. kattamı ?
ben hematolojiye birde yeni doğan bölümünde takipliyim..
Kızlar bu arada aklıma takılan birşey sormak istiyorum. Yiğitalp i emziriyorum ben.ama şimdiye kadar hiç 10dk dan fazla emzirdiğimi hatırlamıyorum.. Doyurmudur sizce.. Bazı annlerden yarım saat emzirdiğini duyuyorum

çok geçmiş olsun canım,gerçekten zor zamanlar geçirmişsiniz,oğluşuna sağlıklı uzun ömürler versin Allah,en kısa zamanda tüm sıkıntıları geçer inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…