2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne var ne yok nasılınız benim başım çok ağrıyor çıldırcak derecede kız uyudu ama uyanması an meselesi çamaşır attım makinaya bi yığın yazlıklar var ütülencek üfffff

kızlar bnm kardeşimin vereyim siz onu aratın face den...pamuk davet gönderdin ona olurmu...onun faceni ben kullanacam...
nida akkaş...diye aratın...ben çıkıyorum...akşam bakarım...ecrin diğer kızlara da söyle..nida akkaş ayçanın kardeşi diye yabancı sanmasınlar...
öptüm ....

kız ecrin nerde buluştunuz formdamı herkes arabsıyla gelmiş hani elimize alıp gelcektk güzelim bne gelsem açıkta kalcaktım desene bende ayrisn yanına yatırırdım dombişiiii

ayça 2 tane var nida akkaş hangiisi önlüklü küçük kızmı.çukurova üni yazanmı
i

forumda buluştuk canım.esra arabasıyla geldi.ireminde kayınpederi getirmiş.aslıda taksiyle gelince arabalrını getirmişler.ben minibüs otobusle gelmeyi düşünneler için boşuna taşımayın demiştim.canım sende gelsen hemen araba alcaktık danışmadan:)

pamuk haftaiçi olsuyn dedi okadar kalabalık olur vs ama kendisi gelmedi haberde vermedi kızdım açıkcası öyle olmasa cumartesi de yapabilirdik.ndk da gelmedi gelirim demişlerdi.neyse saglık olsun guzel birgundu.

ohh kızlar avrupa yalasıda buluşmuş..bakamadım resimelre daha..

bizde oğlumla yeni girdik eve.pendik sahile gittik pazar günü dünya ralli şampiyonası var servis alanını bizim sahile kurdular oraları dolaştık test sürüşü yapıyolardı onlara baktık..raikkonen gelmiş onun için gittim sırf ama göremedim..pazar yarışa gidebiliriz inşallah..oğlumda yorulmuş bayıldı.benimde aperatif bişeyler hazırlamam lazım yiyecek yemek yok.ne yapsamki.kızartma yapim barialsanaalsanasmile

yaa cumartesi yapmazsanız olacağı bu canım hahahahaayyyyy neyse resimleri gördüm süpersinz vallah çocuklarıda bayıltmışsınız dedikodu diz boyu olmuştr artıkım

sonra kızlar gitti feyza bende oturdum bi guzel yemek yedim reale gittim magazaları gezdim:)))

e muhabbet ettik demir'e rağmen benim çenem düşüktür oğlum bile susturamadı herkesin başını ağrıttım :))

estagf.esra guzel birgundu..sıra geldi iki yakanın buluşmasına ortak bişyer olsun mesela forum istanbul:)))cevahir falan buluşalım yada maltepe sahil tarafı..

valla bundan sonraki buluşmayı haftasonu çoğunluğun müsait olduğu bir tarihte güzel güneşli bir günde açıkhava bi yerde yapalım ulaşımında rahat olduğu yolun sorun olmayacağı bir yerde

sonra kızlar gitti feyza bende oturdum bi guzel yemek yedim reale gittim magazaları gezdim:)))

yani kahve içtk otrduk deyince sanki kötü geçmiş gb senden böyle cümleler bekldm gezdim felan filan baktım tık yok dedim ne oldu bu ecrine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…